КПК

Прагляд Поўнай Версіі : iveco daily 35c18

riccardo59
04-03-2015, 22:03

blackwolf76
04-03-2015, 23:10
пераканайцеся, што вы не нейкі рукаў парушаная, у адваротным выпадку паспрабуйце выключыць яе з-карту

riccardo59
05-03-2015, 07:32
ўтулкі ў норме, я замяніў рэгулятар патоку паветра і dibbimetro але нічога, усе тая ж праблема

hftdelta
10-03-2015, 18:51
калі ласка, праверце датчык ціску, верагодна, не вельмі добра працуе

як мага хутчэй
25-03-2015, 01:04

jared_poe
22-05-2015, 23:04
Прывітанне, што дыягназ вы выкарыстоўваеце? Па досведзе магу табе сказаць, што могуць быць праведзены забітыя egr, паспрабуйце зняць пдв і датчык ціску на впускном калектары, кантралюе, што яны не брудныя, чаму? легка забітыя ўсе праходы ў галоўку блока цыліндраў.

riccardo59
24-05-2015, 20:20
Прывітанне Джарэд выкарыстання дыягностыкі, так і арыгінальныя iveco, што бош чыста ўсе, нават з прамым выхадам на iveco далі дакладны адказ, памылка
не падсвятляецца заўседы, напрыклад, за месяц нічога не кажа, а потым памылкі зноў і зноў.

jared_poe
24-05-2015, 21:41
Для выпадку, калі праблема сыходзіць пасля, што дождж?чаму? памылка 199 на ўвазе, мне здаецца, што "нізкі ціск наддува" , старыя клапаны электра ад vgt яны filtrino, што калі вы прыязны персанал даваў такога роду праблемы

jared_poe
24-05-2015, 21:47
У адваротным выпадку, вы можаце зрабіць іншы тэст: пасля вакуумнага помпы c'? T дзе ў трубцы вакуум, які кіруе як электра клапан рэцыркуляцыі ог, што ў гэтым жыцці, passaci свердзел 2,5 мм, каб павялічыць яго, я прапаную перавярнуць яго з дапамогай абцугоў, а не з дрылем у адваротным выпадку вы рызыкуеце перайсці на другі бок �.

jared_poe
24-05-2015, 21:49
Прабачце, у папярэднім пасце тэлефон напісаў мне "жыцьце", я меў на ўвазе "vgt"

франк-электрычны
мне штодня c18 даў шмат праблем, як правіла, памылка ціску наддува першае, што трэба праверыць дэпрэсіі ў гару, потым труба і ў канцы дзеянні выхлапных газаў ад клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог да ўпускаючы
гэта мой вопыт

mafani
я таксама на 3 літра там я гляджу ўжо некалькі дзен з той жа праблемай,прыводзіць у рух клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог адкрыты (таму што я бачу, ад трубкі, якая імкнецца) і закрытая засланка.праз некалькі хвілін адчуваеце, што рухавік мяняць грукат у сістэмы рэцыркуляцыі ог зачыняецца (таму што трубку не імкнецца больш)і дросельная засланка адкрываецца, і загараецца кантрольная лямпа edc унутраная памылка нізкі ціск наддува.я яшчэ не зразумеў, што магло б вырабіць гэтую праблему