Marcuc
01-03-2015, 22:15
Привіт всім.. я Сподіваюся, що хтось із вас, якщо ви розумієте, це питання чому? я більше не знаю що перевірити.
У мене є клієнт, який має назву " Точки HGT 2001 року. Ця машина монтує Блок управління Hitachi..
У двох словах машина йде нормально, але іноді буває так, що коли він хоче привести в рух загоряється червоний двигун і машина не заводиться. Я зробив діагностику з Автоком і наші помилки, які для мене є ці:
-Немає ніяких симптомів центральний комп'ютер
-Помилка CAN, сигнал надуманих
-Minicriptaggio: неправильний код, сигнал нижче допустимої межі
-Сигнал надуманим транспондер ключ
на жаль коди помилок у autocom, я не від.
щоб підштовхнути автомобіль, я повинен зняти і прикріпити будь-запобіжник електронного управління двигуна і як не дивно, після того, як згасне контрольна лампа двигуна на автомобілі підуть..
проблема не робить цього протягом декількох днів, а іноді і місяців..
хтось з вас має досвід роботи з цими машинами?
я щиро не я ніколи не ставив руки і я не знаю, недоліки цих машин.
Зовнішній вигляд ваших порад
Заздалегідь дякую:)
У мене є клієнт, який має назву " Точки HGT 2001 року. Ця машина монтує Блок управління Hitachi..
У двох словах машина йде нормально, але іноді буває так, що коли він хоче привести в рух загоряється червоний двигун і машина не заводиться. Я зробив діагностику з Автоком і наші помилки, які для мене є ці:
-Немає ніяких симптомів центральний комп'ютер
-Помилка CAN, сигнал надуманих
-Minicriptaggio: неправильний код, сигнал нижче допустимої межі
-Сигнал надуманим транспондер ключ
на жаль коди помилок у autocom, я не від.
щоб підштовхнути автомобіль, я повинен зняти і прикріпити будь-запобіжник електронного управління двигуна і як не дивно, після того, як згасне контрольна лампа двигуна на автомобілі підуть..
проблема не робить цього протягом декількох днів, а іноді і місяців..
хтось з вас має досвід роботи з цими машинами?
я щиро не я ніколи не ставив руки і я не знаю, недоліки цих машин.
Зовнішній вигляд ваших порад
Заздалегідь дякую:)