Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Карту альфа 159 праблемы

badboy_78pn
24-02-2015, 21:34
Добры вечар, я хацеў погляд на карту, што я зрабіў, каб мая альфа 159 1.9 jtdm 16V 150CV.

Некаторы час таму рухавік атмасферны ў swirl і сон даходаў у круг галавы...
Пасля таго, як праклалі галаву і ачыстцы калектара і egr у мяне было падзенне прадукцыйнасці, значнае
я перарабіў карту, каб павялічыць p? цягі на нізкіх абарачэннях і зачыніць egr. Цяпер у мяне праблема
да 2500 абаротаў, я, як "прыступкі" і яны пойдуць паскарэння агрэсіўнай да 2800 абаротаў, а затым становіцца
новы павольная... калі месца на карце, хто-то пу? даць мне савет, што я раблю няправільна?

Карту і без egr, але я да гэтага часу dpf, што вам трэба? выдаліць cn ваша дапамога і/або згоды ў бліжэйшы час.

Дзякуй ;)

9285

ugoboss
25-02-2015, 07:17
перш за ўсе, калі вы пытаецеся меркаванне, на карце трэба размяшчаць альбо мод, які ў крычы, то шчыра ? змененая жудасна, педаль пачне мадыфікаваць ўжо з 0 абаротаў, карту ў 1c1f86 не трэба мяняць, карту ў 1d1fdc і ніжэй бягучай пазіцыі вы можаце мне растлумачыць, што і чаму ў вас зменены такім чынам, змены ў 1cbe68 тлумачыць таксама, што, rail ? рэдагавана дрэнна і не дакрануўся да яго пасткі, і даруй арыгінальную карту сістэмы рэцыркуляцыі ог, таму што ўжо змяніць яго каманды.

badboy_78pn
25-02-2015, 17:22
Добры вечар "Бос" я прашу прабачэння, што не адправіў арыгінал па няведанні. А адзінае змяненне, што я зрабіў на гэтай ecu выдалення 2 крывыя на 1c4b6e і наступнага закрыцця Egr да 4%. Астатняе я машыну амаль 4 гады, і я ніколі не рабіў ніякіх зменаў. Я думаў, што арыгінал, як мама зрабіла. Я 3 месяцы, што вывучэнне блокаў кіравання і электронных сістэм аўтамабіляў і аўтатранспартных сродкаў, я б ніколі не дазволіў рызыкаваць cos? так. Адзінае меркаванне, што я магу вылучыць і быў механікам у выніку інтэрвенцый, згаданых вышэй. Калі вы можаце даць мне дадатковыя рэкамендацыі, ад якіх далека, каб выправіць тыя праблемы, табе сары надзвычай ўдзячны. Я проста ведаю, як правільна, якія адрасы памяці змяняюцца няправільна, то мне іх вывучэння я і застаюся ў чаканні зацвярджэння. Дзякуй савета.

ugoboss
25-02-2015, 17:43
калі хочаце савет часткі ад арыгінальнай, і зрабіце ўсе зноў, то postala, што хто-то вам дапамагае.

badboy_78pn
25-02-2015, 21:58
Дзякуй за параду, я хацеў бы зрабіць гэта для? тое, што я чытаў з майго ecu ? гэта. Таму ў мяне іншыя файлы. Калі вы cos? fentile ад даслаць мне арыгінал, вядома, родаў, то, у асноўным, за выключэннем сістэмы рэцыркуляцыі ог, убачыў, што я зачынена фізічна, і я ведаю, гэта зрабіць нават у электронным выглядзе, астатнія паляпшэння (у асноўным, чаму? не мае pi? ўсе swirl) чакаю парады, і я паведамляю ў сеткі аб тым, як гэта рабіць. Там, дзе не толькі цікава, тэхнічная падтрымка вам.

ДЗЯКУЙ!

Я з нецярпеннем чакаю арыгінальнага файла "БЯСПЕЧНЫМ".

Альфа 159 1.9 jtdm Sportwagon 150CV (2007)

51812906 0281013138
1037389889 B93942
EDC16C39

sportknight
25-02-2015, 23:00
мой таксама мае той жа дэфект, і нават усе 138-889...

паспрабуйце скапіяваць карты кіравання геаметрыі і turbo, пачынаючы ад арыгінальнага адрозніваецца, выраўнаваўшы,паглядзець, калі назад тое ж

badboy_78pn
26-02-2015, 11:15
Дзякуй "sportknight", але я не арыгінальныя розныя. Тое, што я напісаў ? зыходны файл, што я чытаў; адзінае змяненне: "адмова ад сістэмы рэцыркуляцыі ог-гэта адбылося дзве крывыя ад 1c4b6e 1c4b88 і ад 1c4c3a да 1c4c52". Файл крычы, я мог бы знайсці ў сеткі або тут, на форуме, але я не хачу, што б якой-небудзь параметр мяняўся ад праграмнага забеспячэння (напрыклад, без ведама карыстальніка)... Калі ugoboss ці пра вас, вы былі б cos? паважаныя, condividermi файл крычы, я мог бы пачаць з іх. Я ўжо? думаў зрабіць там? тое, што вы мне параілі, але я павінен мець файл "вядома". Тады вы спытаеце мяне : "капіраванне карты кіравання геаметрыі і turbo" вы былі б так ласкавы, каб даць мне адрасы крывыя? Пазней я мог бы размясціць скрыншот і пу? каментаваць для таго, каб аказаць дапамогу ўсім, хто мае нашы ўласныя ecu, і нашыя ж праблемы. ДЗЯКУЙ

ugoboss
26-02-2015, 12:11
гэта я чытаў, я, і ? першапачаткова, толькі, што ты не можаш спампаваць, таму што ў вас не дастатковую колькасць паведамленняў, вы павінны знайсці ў сеткі і затым мяжа яго месцаў, якія вас кантралююць, калі ? крычы.

https://www.professionalchiptuning.net/alfa-159-a-vt59-4.html#post109061
пост 35

badboy_78pn
26-02-2015, 20:35
9289
Дзякуй "Бос", я знайшоў гэта. Не маглі б вы controllarmelo? То б вы параілі мне, які крывой вывучэння? Акрамя таго, сістэмы рэцыркуляцыі ог, што gi? я ведаю на памяць? Магчыма, мы ствараем abc на логіку праграмавання, каб дапамагчы нават людзі, менш вопытныя ((я ў тым ліку)).

ugoboss
27-02-2015, 07:13
9289
Дзякуй "Бос", я знайшоў гэта. Не маглі б вы controllarmelo? То б вы параілі мне, які крывой вывучэння? Акрамя таго, сістэмы рэцыркуляцыі ог, што gi? я ведаю на памяць? Магчыма, мы ствараем abc на логіку праграмавання, каб дапамагчы нават людзі, менш вопытныя ((я ў тым ліку)).

гэта ? арыгінальная ложак ад серыйных.

badboy_78pn
27-02-2015, 08:30

Дзякуй "Бос".

паскуале
18-03-2015, 13:40
на што вы трапілі? :)

badboy_78pn
18-03-2015, 14:02
Усім прывітанне і Добрае раніца табе Паскуале. Я толькі выдалены egr і пакласці назад на карту арыгінал, які мне ласкава праверыў боса. Я не падкрэсліў, што ў чаканні абнаўленняў. Я чакаю каго-тое, з чым параўноўваць у дачыненні да даследаванняў, і звесткі, атрыманыя ў гэты момант зрыў форуму. Вы ў вас есць навіны дадаць????