КПК

Прагляд Поўнай Версіі : погляд карту astra h 1.7 cdti ад складальнікаў вядома з маіх частак

bmw320cd
23-02-2015, 17:39
усім прывітанне
я вам распавяду крыху гісторыі, і чаму я публікую гэты файл тут edc16c9 694_476
тады я практычна зрабіў супаставіць мая astra,як я ўжо пісаў на гэтым форуме, ад вядомага складальніка ў рэгіене "усходняй"....

чалавек вельмі сур'езны, калі, здаецца, казаў вельмі розныя людзі, etc... прымушае мяне любілі, там я іду, і мне адкрывае эбу і мяне прымушае экскурсійнае BDM 1-ы раз..... у маей astra эбу і каля колавай нішы,затым, калі воск мантаваць і дэмантаваць колы з стратай часу і сонечных апекаў,з улікам моцных тармажэнняў падчас тэставання.... увесь шлях, нягледзячы на я зрабіў каля 3 файла, і машына пайшла вельмі добра,я вярнуся дадому прыгожыя ціхім месцы, робіць некалькі цяг, каб убачыць, калі такія праблемы аднаўлення і, здавалася, не было,нават калі цягі занадта шмат, таму што тут, у сіцыліі было лета з 42? градусаў на шашы, і я не хачу "н" нічога......... аднойчы ўвечары, вяртаючыся дадому, я з , воску, даволі прамой, і я думаю, "мо цяпер прасавальныя прыналежнасці, гасціны куток па ўсім, і мы бачым, як таму".... ну і тут пачынаюцца праблемы...машына, якая ідзе ў recovery, як толькі я ей 180-200 у 5а на 4500-4600 абаротаў...

той кантакт, паведамляючы праблем, і ен казаў мне, але няма ? немагчыма,не ? пытанне, карту, іншы машыны супадаць з вашай (той жа hw і sw) мае такую ж карту і друк tot км гадзіну без праблем і інш.... але ў любым выпадку іду,у той жа час я я магу павялічыць трохі цяга зверху (скажам, 3200, тады я магу выратаваць ніжняй пары, таму што кожны, як правіла, слізгаценне счаплення... вяртанне колы эбу etc (кажа, што праз obd не мог зрабіць, ne чытаць ні пісаць) я вітаю яго я дзялю на мае месца,паспрабуйце яшчэ раз, горш і горш...практычна, калі я больш за 5-10 секунд таблетка 5а больш за 4 тысяч абарачэнняў, ідзяце ў recovery для скіду залішняга ціску турба (p0234-5А)....

яго, нагадаем, вярнуўся ў мой горад, і таму мне глядзець ? немагчыма,карту ? ідэальнае....я будучы упартым, мы згодныя на іншы дзень,мы, азіраючыся назад і паспрабуем добра 5 файлаў (заўседы montanto і smontanto кола і крыло,таму што заўседы быў у bdm)...нават мне, не паспрабаваць яго сказаць, "менш, чым арыгінал", як значэння, а на самай справе машына пайшла на піянісіма...але памылка ? выскачыў ж,нават калі пасля больш часу, што я быў у планшэце, скажам, на 20-25 секунд (да, замест, пасля 5-10 секунд даваў памылку), я зноў бярэцца файл, з якім я прыбыў, гэта значыць, у адпаведнасці з тым, узмоцнены зверху) і кажа мне, каб праверыць наступныя рэчы:

-датчык map (зменена)

-трубы, дэпрэсіі (мяняюцца,адзін быў узламаны, але не ? нічога не змянілі)

-электрамагнітны клапан pierburg (той, які рэгулюе дэпрэсіі адправіць all' прывад для зменнай геаметрыяй,змяніліся нават гэта без вынікаў)

-здыміце турбіну і ачысціце зменнай геаметрыяй ад morchie і шумавіння (зроблена,? праўда, была даволі бруднай,я палепшыў ,але я яшчэ не вырашыў праблему)

-westgate (што ? прывад зменнай геаметрыі,праверыў,чысты і змазаны і ідзе выдатна кажа мне, механік)

усе маю на ўвазе, што выкананыя ўсе праверкі і замены дэталяў , і мне прыходзіць у казаць,сара турбіны,вы павінны змяніць яго...... і тут я пачынаю, напрыклад, сталі падазронымі,таму што турбіна не гарыць аліўкавага алею, слуп ідэальнае , працоўнае кола ідэальны , ні адной гульні, нават millimetrico...
я раблю тое фальшыва, і я раблю адправіць зыходны файл-ложак у bdm і файл, які я ўсе (нават калі вы rivelera па-іншаму) цяпер усе празь яго, а неўзабаве пасля таго, як я аўто-чытаю карту праз obd з mpps v13, і я параўноўваю з змененым файлам, што я быў адпраўлены яго...

ну, што сказаць, паміж двух змененых файлаў, "мае" ложак, бд і "яго" напісаны ў bdm, есць рэчы, зусім супрацьлеглыя,змены, унесеныя ў капусту,таблічных, якія, здаецца, зроблены з 5-гадовага дзіцяці, рэчы, краніце тут і без сэнсу... цяпер я прыкладаю тут усе файлы, першапачаткова bdm, зменены bdm, і змяненне ложка ў бд ад мяне... і мы бачым, што ен выходзіць ад сапраўдных экспертаў

bmw320cd
23-02-2015, 17:48
а калі параўнаць з гэтым, то ложак у бд, падобна, зменены зроблены так, "правільны".... можа мяне няправільна, каб даслаць файлы ? пяро hw sw і ў тых, хто даслаў яму адпавядаюць (арыгінал BDM і зменены напісаў у bdm) (694_476)

https://www.professionalchiptuning.net/astra-vt93-post10894.html#post10894

ugoboss
24-02-2015, 07:26
я магу вам гарантаваць, што гэтая машына, прачытаць па bdm і паслядоўны з mpps можа даць вам тыя адрозненні, якія вы бачыце, не ведаю ўжо чаму, але ? здарылася са мной, што тычыцца карту па маім сціплым папярэджанне можа даць анамалія, вы provatyo з арыгіналам? вядома, не памылка, то прашу, але, колькі вы спажываеце гэтую машыну?

bmw320cd
24-02-2015, 11:20
я магу вам гарантаваць, што гэтая машына, прачытаць па bdm і паслядоўны з mpps можа даць вам тыя адрозненні, якія вы бачыце, не ведаю ўжо чаму, але ? здарылася са мной, што тычыцца карту па маім сціплым папярэджанне можа даць анамалія, вы provatyo з арыгіналам? вядома, не памылка, то прашу, але, колькі вы спажываеце гэтую машыну?

звычайныя 4 змены карты педаляў,час,rail , egr яшчэ што-то з драйвераў.... але тыпу лямбда,колькасць ін'екцый,ціск турбо і г. д. супадаюць цалкам,гэтак жа, як я казаў зарэгістраваны,то бок, тое, што ціск турбо не дакрануўся да яе карту....

на выдатак не магу паскардзіцца... ? усе-такі "стары" 1.7 isuzu, у горадзе з 20 еўра, я раблю каля 200 км з хады залежыць (не павольна і не занадта хутка), у той час як на шашы ў 130 я 240km кожныя 20€ без праблем...таксама разлічвае, што ? 5-ступеністая мой

franco75
24-02-2015, 11:23
Для мяне арыгінал, што вы паслалі, не ? правільна, таксама даюць 35 % на час мне не здаецца нармальным.
Не дакранаючыся абмежавальнікі turbo, мне здаецца, нармальна, што з усім, што дызельнае паліва, ціск турбо ідзе з-пад кантролю.
Для мяне карту было б смешна, калі не я няправільна параўнаць яго з зыходным файлам

legendaryslave
24-02-2015, 13:24
bisognorebbe мець ori правільна (для параўнання-так вы не прыйдзеце да высновы,

bmw320cd
24-02-2015, 13:27
Для мяне арыгінал, што вы паслалі, не ? правільна, таксама даюць 35 % на час мне не здаецца нармальным.
Не дакранаючыся абмежавальнікі turbo, мне здаецца, нармальна, што з усім, што дызельнае паліва, ціск турбо ідзе з-пад кантролю.
Для мяне карту было б смешна, калі не я няправільна параўнаць яго з зыходным файлам

чаму вам не здаецца нармальным, 35%?? fumacchia трохі, вядома,асабліва за 3000mila колаў,але нічога перабольшаныя... есць пэўныя tdi, якія, здаецца, ідуць у вугалю.... увесь шлях я зрабіў невялікі тэст з seat 1.9 tdi на карту, і я даў яму вялікая колькасць шляху,можа быць, занадта шмат....
з дапамогай дыягностыкі opcom, як ціск у мяне кожны раз у 1.5 піка , а 1.25-1.3 канстанты 4 тысяч абарачэнняў... вы падніміце крыху ціск турбо пасля таго, як я чысціў геаметрыю турбіны...тут есць мае відэа, у якім вы бачыце ціск (да чысткі геаметрыі)

bmw320cd
24-02-2015, 15:23
bisognorebbe мець ori правільна (для параўнання-так вы не прыйдзеце да высновы,

у мяне hw і sw 694_476.... цяпер тут, на форуме, есьць .крычы з гэтымі кодамі,і, здаецца, правільны,таму, што дакладна адпавядае мноства значэнняў не кранутыя, у карту...

franco75
24-02-2015, 15:53
Я па параўнанні нават з тым, у форуме, карту часоў для мяне крокам празмерна, нават з гэтым файлам я адзначаю з крокам 35%.
Па мне, так у вас таксама дызель на заказ

bmw320cd
24-02-2015, 16:15
Я па параўнанні нават з тым, у форуме, карту часоў для мяне крокам празмерна, нават з гэтым файлам я адзначаю з крокам 35%.
Па мне, так у вас таксама дызель на заказ

вы карту часу ? адзінае, што гэтыя надбаўкі ў памеры 35% у параўнанні з двума іншымі врі (форум) і FLASHASTRA1originale

franco75
24-02-2015, 16:35
гэта я бачыў, але ен толькі на 2 градусы, і што-то загадзя супраць 20 градусаў тэрмін службы больш. Я б яшчэ турба карту і лимитеры і менш, дызель часоў

bmw320cd
24-02-2015, 16:47
гэта я бачыў, але ен толькі на 2 градусы, і што-то загадзя супраць 20 градусаў тэрмін службы больш. Я б яшчэ турба карту і лимитеры і менш, дызель часоў

ен ведаў, і ен сказаў мне, што вельмі шмат працуе, на дызельнае паліва больш, што ціск турбо...асабліва для тых, хто, як я, падабаецца, што рухавік "frulli" добра, не цягнуцца ўверх, каб закрыць (калі ў вас есць занадта шмат ціску, турба-і дызель мала ? так)....
у любым выпадку я іду упэўнены, тое, што файл, пасланы ад яго ? няправільнае няма? і я бяру ў якасці спасылкі на 694_476 тут, на форуме, правільна?
акрамя таго, пакідаючы ўсе так, каб як ?, і, пераходзячы ад 3% rail часу на 4% (хачу alzaro 1%) , прыводзячы limiatore відавочна, што я магу зрабіць, каб залішні ціск? я спрабую як абмежавальнік turbo 1.4 бар (ecm 2400hpa у дзесятковай сістэме) ?
або я пакідаю ў баку rail на 3%, а работы яшчэ на авансы? я ведаю, але што датычыць дасягненняў зла,вы, верагодна, прабіць поршні, калі дызель прыходзіць занадта рана....

ugoboss
25-02-2015, 07:25
файл, які вы далі ложак у bdm ? арыгінал, у параўнанні з ori-ложак ад мяне заўседы ў bdm і ? роўна, але яго трэба пісаць bdm, калі вы хочаце пісаць у бд вы павінны выкарыстоўваць тое, што знайшоў у форуме, але памятайце, што не піша, усе карты, якія ў гэты ecu паўтараюцца 2 разы, на гэтыя аўтамабілі ? заўседы лепш выкарыстоўваць bdm.

bmw320cd
25-02-2015, 13:04
файл, які вы далі ложак у bdm ? арыгінал, у параўнанні з ori-ложак ад мяне заўседы ў bdm і ? роўна, але яго трэба пісаць bdm, калі вы хочаце пісаць у бд вы павінны выкарыстоўваць тое, што знайшоў у форуме, але памятайце, што не піша, усе карты, якія ў гэты ecu паўтараюцца 2 разы, на гэтыя аўтамабілі ? заўседы лепш выкарыстоўваць bdm.

але паглядзіце, бачачы 2d зыходны файл, паслаў зарэгістраваны , мне не здаецца, што есць частцы карты, паўтарыў два разы... проста се 1ю частка ? частка, скажам, "бдм", што ў файл ўзяў тут, на форуме, відавочна, не ? прысутнічае ce роўнай лініі....
карты у гэты файл тут на форуме і тое, bdm mapper,пачынаюць у той жа адрас,....

antonios25
25-02-2015, 13:33
на жылле, што дае пляма пу? быць звязана або ціску турба, або неадпаведнасць у карце паміж праводцы акселератара і колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца

ugoboss
25-02-2015, 13:52
але паглядзіце, бачачы 2d зыходны файл, паслаў зарэгістраваны , мне не здаецца, што есць частцы карты, паўтарыў два разы... проста се 1ю частка ? частка, скажам, "бдм", што ў файл ўзяў тут, на форуме, відавочна, не ? прысутнічае ce роўнай лініі....
карты у гэты файл тут на форуме і тое, bdm mapper,пачынаюць у той жа адрас,....

ce роўнай лініі, таму што не счытваюцца і запісваюцца ў паслядоўны, і ? для гэтага, што гэтыя аўтамабілі, вы павінны зрабіць яе ў bdm.

bmw320cd
25-02-2015, 14:00
ce роўнай лініі, таму што не счытваюцца і запісваюцца ў паслядоўны, і ? для гэтага, што гэтыя аўтамабілі, вы павінны зрабіць яе ў bdm.

так, але ў першай частцы есць карты важныя... нават адны і тыя ж драйверы ecm (наколькі ненадзейныя) даюць ўсе існуючыя карты у частку, што я чытаў у паслядоўны.... у bdm не кранулі нічога

cinqueturbo
25-02-2015, 14:48
так, але ў першай частцы есць карты важныя... нават адны і тыя ж драйверы ecm (наколькі ненадзейныя) даюць ўсе існуючыя карты у частку, што я чытаў у паслядоўны.... у bdm не кранулі нічога

Што ECM не дае вам карты і зрабіў..
мы ведаем добра, што ECM нават тыя, хто паказвае на рэальныя, або фактычныя..
не бачыў ці ваш файл Ori Mod пяро, і я гарантую, што вы паўтараеце адзін infinit? карты на гэтых EDC16C9 выгляду Opel..
А ugoboss на ўсе тэмы..

bmw320cd
25-02-2015, 14:55
Што ECM не дае вам карты і зрабіў..
мы ведаем добра, што ECM нават тыя, хто паказвае на рэальныя, або фактычныя..
не бачыў ці ваш файл Ori Mod пяро, і я гарантую, што вы паўтараеце адзін infinit? карты на гэтых EDC16C9 выгляду Opel..
А ugoboss на ўсе тэмы..

але калі паўтараюцца,і я, я толькі частка,г. зн. тая, якая можа закрануць у бд, а астатнія як былі,што рабіць?

cinqueturbo
25-02-2015, 15:38
Не атрымаеце нічога канкрэтнага..
трэба павялічваць у геаметрычнай прагрэсіі карты, каб потым пайсці ў адмову 100%
нават EGR карты паралельныя..

bmw320cd
25-02-2015, 16:56
Не атрымаеце нічога канкрэтнага..
трэба павялічваць у геаметрычнай прагрэсіі карты, каб потым пайсці ў адмову 100%
нават EGR карты паралельныя..

у файле .ori bdm паслаў зарэгістраваны ў нас абмежавальнік turbo на 0.9 бар (1900 гпа), у той час як у ложак ў бд запампаваў тут з форуму ў нас абмежавальнік 1.3 бар (2300hpa), што адпавядае таму, што я чытаў, я ў бд... так што я б не стаў давяраць больш, чым шмат .ori-ложак у bdm, таму што есць вельмі вялікія адрозненні

ugoboss
25-02-2015, 17:57
у файле .ori bdm паслаў зарэгістраваны ў нас абмежавальнік turbo на 0.9 бар (1900 гпа), у той час як у ложак ў бд запампаваў тут з форуму ў нас абмежавальнік 1.3 бар (2300hpa), што адпавядае таму, што я чытаў, я ў бд... так што я б не стаў давяраць больш, чым шмат .ori-ложак у bdm, таму што есць вельмі вялікія адрозненні

я стаю тут, здаецца, што вы не разумееце, што гэтая машына яна сытая ў паслядоўны і bdm вас два розных файла, зрабіце, як вы лічыце, ці лепш.

bmw320cd
26-02-2015, 00:56
я стаю тут, здаецца, што вы не разумееце, што гэтая машына яна сытая ў паслядоўны і bdm вас два розных файла, зрабіце, як вы лічыце, ці лепш.

вы, што я ў два розных файлаў я зразумеў,але два розных файлаў могуць быць розныя ў пачатку,дзе менавіта ў тое, obd ce адной прамой лініі ,у той час як у bdm і поўна крывых.... але не могуць быць розныя, у карты кіравання рухавіком,таксама leggendole мета.... няма легікі, прабачце