Прагляд Поўнай Версіі : выдаленне start&stop карту або няма ?
Alessio93
18-02-2015, 21:00
пра тое, якія машыны трэба выдаліць??
Alessio93
19-02-2015, 11:52
.- Антоніа.
19-02-2015, 14:06
Цікава, я таксама, калі ведаць ? можна.
Alessio93
20-02-2015, 13:17
дагэтуль з майго боку не ? ўдалося каго-небудзь, каб выдаліць яго .
michele30
21-02-2015, 16:45
Я ведаю, што вы можаце зрабіць , я чытаў даўно дзе-то, што хлопец зрабіў гэта на punto evo і былі кранутыя, з-абмежавальнікі крутоўнага моманту, які працуе ў адпаведнасці з start&stop, але не пытайцеся мяне, як, чаму? я не ніколі не рабіў.
Я ? яго спыталі, ці даўно гэта зрабіць на giulietta 2.0, але потым заказчык не сказаў мне больш нічога не сказаў.
Alessio93
21-02-2015, 20:41
Engine83
22-02-2015, 02:00
шчыра кажучы, я не ведаю, як выдаліць яго, але ен не павінен працаваць у залежнасці ад тэмпературы?
Engine83
22-02-2015, 02:01
вось я таксама :-) хто-небудзь ведае, як выдаліць яго на bmw 320d 177cv
Alessio93
23-02-2015, 17:27
я не думаю, што функцыі ў залежнасці ад тэмпературы рухавіка.... але ў адпаведнасці з палажэннем абмен
michele30
23-02-2015, 18:21
start&stop працуе з рознымі параметрамі, і датчыкі, датчык акумулятара, датчык націску, і c'? хто кажа, што проста таксама адключыць cio? адлучыць раз'ем датчыка на ўзмацняльнік тармазоў і адключыць карту dtc.
я таксама чытаў, што некаторыя праграмы дыягностыкі выконвае адключэнне ад цела, але я як brainbee, што autocom але не таму.
clabsport
23-02-2015, 23:00
Калі я правільна памятаю, з KTS адключыць.
Engine83
24-02-2015, 03:46
Дзякуй, я не ведаў, з kts, заўтра, калі ў мяне машына, я даю яму паглядзець
На Fiat пу? зрабіць з Multiecuscan на ўсіх ECU Bosch, Marelli, магчыма, спатрэбіцца switcharlo ў ECU варта адмова запуску рухавіка.
Alessio93
26-02-2015, 13:09
не было б sw, якая большасці з аўто ???
Не існуе, служыць Damos і нават тое, што, калі няпоўны, можа быць дастаткова.
для bmw проста пайсці ў аўтасалон і табе адключаюць з афіцыйным дыягназам......
для 1.3 mjt я знайшоў гэта, але я яшчэ не дабраўся, каб паспрабаваць яго
бо ecm мяне, іх, як абмежавальнікі крутоўнага моманту maaaa....
pincopallino1966
03-03-2015, 22:58
прывітанне, хлопцы, у мяне таксама нейкі запыт, як правіла, калі хто-небудзь ведае што-небудзь дзякуй
для bmw проста пайсці ў аўтасалон і табе адключаюць з афіцыйным дыягназам......
для 1.3 mjt я знайшоў гэта, але я яшчэ не дабраўся, каб паспрабаваць яго
Для BMW вы можаце зрабіць гэта ў адзіночку, як апісана ў адным з папярэдніх пастоў, для 6F3 вы робіце з МНС.
для ford fiesta 2009 вы можаце?
Таксама для EDC16C34, праверана!
michele30
29-03-2015, 10:39
ondizioni немагчымасці прыпынку рухавіка
З актыўнага прылады рухавік не спыняецца ў выпадку:
- рухавік яшчэ халодны (сігнал ад датчыка тэмпературы рухавіка ніжэй прыкладна ў 40?C);
- не зараджаны акумулятар (быў зараджаны менш за 75%), а таксама пры выяўленні няспраўнасці датчыка зарада батарэі выяўлена;
- зніжэнне дэпрэсіі dell?тармазная сістэма, выяўленая сябар?адпаведны датчык, напрыклад, пасля паўторных націскаў на педаль тормазу;
- рэгенерацыя фільтра цвердых часціц (толькі для Дызельных рухавікоў з DPF);
- няспраўнасць стабілізатара напругі
- абаграванне задняга шкла уключаны (мяркуецца, воля? dell?уваход у подкачивающий крышталяў, для чаго ? вынікае, што рухавік гарыць, каб зрабіць даступнай гарачага паветра і/або кандыцыянер)
- шклоачышчальнік працуе на максімальнай хуткасці? для pi? 4 сек (мяркуецца, што ў такім стане мы былі неспрыяльныя пагодныя ўмовы, у выніку якіх ? пераважна мець максімальны камфорт кіравання);
- дзверы кіроўцы не зачыненая;
- рэмень бяспекі кіроўцы не прышпілены;
- перадача задняга ходу (каб не паўплываць guidabilit? падчас паркоўкі);
- з аўтаматычная сістэма кандыцыянавання (калі яшчэ не быў дасягнуты дастатковы ****лло на цеплавой камфорт (тэмпература кандыцыянера ўстанаўліваецца заказчыкам з розніцай больш, чым 4?C, чым тэмпература ўнутранай dell?салона) або актывацыі, MAX-DEF;
- няспраўнасці выяўленыя на некаторых датчыкаў або сістэм
- у першым перыядзе d?выкарыстанне для ініцыялізацыі сістэмы.
- тэмпература вонкавага асабліва халоднай, калі плануецца?адпаведнае ўказанне.
У выпадках вышэй ? адлюстроўваецца інфармацыйнае паведамленне на дысплеі і, дзе і чакалася, перарывісты індыкатар на панэлі прыбораў.
у мяне есць міф, 1.3 2012 вы можаце выдаліць?
я маю на ўвазе той "пуск" і "стоп"
у мяне есць міф, 1.3 2012, вы можаце выдаліць яго, "пуск" і "стоп"
у апошняй версіі multiecuscan, яго можна адключыць