КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Няспраўнасць руля электрычныя

andrealx
16-02-2015, 22:29
Добры вечар усім,я адкрываю гэтую дыскусію, не маючы знойдзена іншая ўжо? апрацоўваючы гэтую тэму.
Гэта і руля электрычныя, якія,тое і робяць, істэрыкі,цвярдзець ходу і забяспечваючы трываласць вышэй, чым машына не servoassistiti;калі мы? адбываецца, выключаецца і зноў ўключаецца і дэфект знікае для р?.Рашэнне, прапанаванае механікі і электрыкі ў цэлым? у тым, каб цалкам замяніць усе групы, узмацняльнік руля,адзін зноўку(па крайняй меры, Fiat),але інфармаванне мяне сюды, і я ўбачыў, што есць фірмы, якія спрацоўваюць толькі на электронны кампанент, які фактычна не працуе,напрыклад, датчык кута рулявога кіравання,тармазоў, etc..... ,што дазваляе зэканоміць даволі р?.Хто-небудзь з вас мае досвед па гэтай нагоды?
Дзякуй.

dariuccio
17-02-2015, 21:23
часцей з'яўляюцца мікра-rel? на электрарухавік (я маю на ўвазе fiat), а таксама датчыкі крутоўнага моманту, часта ламаюцца ў гэтым выпадку, але ен папярэджвае, тыпу
вібрацыя пад рукамі

massimiliano83
17-02-2015, 21:52
я рамонтнік, і я шмат першы існуюць розныя віды саджанцы
у адпаведнасці зрабіце зрабіць працу ў майстэрні, кампетэнтным у выпадку памылкі ў мантажы, вядомага датчыка рызыкі, потым давялося кінуць, і потым калі ўсе добра выраўнаваны рулявое кіраванне можа пайсці не так

andrealx
17-02-2015, 22:03
Дзякуй за адказы,я павінен сказаць, што мой Вялікі Момант, які ідзе сем гадоў,я вельмі спарадычна гэтая памылка,на шчасце,праходзяць месяцы, адзін раз у іншы,так што я не хвалююся-й? так,для? я пачаў цікавіцца тэмай.Калі няспраўнасць выяўляецца, мне робіць заўседы на месцы або амаль,і адчуваю руль павярнуць злегку,як пры навядзенні яму.

massimiliano83
17-02-2015, 22:07
безумоўна, я раю вам выканаць рамонт у pi? хутка

gabrilupo
17-02-2015, 23:44
Я таксама.прапаную рамонт ? - Што.вельмі небяспечна, і я думаю, што.механік, шчыра, не прымусіць цябе плакаць падчас прыемкі аўтамабіля

massimiliano83
18-02-2015, 09:34
прапануеце цану да рамонту

clabsport
18-02-2015, 18:15
Добры дзень, як правіла, ламаецца датчык крутоўнага моманту, rel? былі ўсталяваныя на старых мадэлях, не ? у вашым выпадку.
У любым выпадку дыягназ вы бачыце, калі датчык або іншае на гэтыя аўтамабілі, і многае імпартныя батарэі, падзення напружання, якія могуць паставіць пад пагрозу многіх кампанентаў, такіх як датчык пара дакладна.
Звярніцеся да майстэрні мехатроніка вам будзе? замяніць толькі няспраўную дэталь, а выдаткі больш? змест.
Прадухіляе зрабі т? няправільная ўстаноўка пу? шкоды для надзейнасці? рулявога колы.
Пасля замены датчыка крутоўнага моманту ідзе зроблены новы тарировки.

riccardo59
18-02-2015, 19:07
Калі ваша праблема ? як вы казалі, вы павінны рабіць што-то адно адрывацца ў spinette эбу сайты і купіць спрэй для кантактаў сіліконавыя spruzzalo на кантакты эбу сайты і кантакты правадоў добры ўсплеск, трымаеце яго нерухома, пасля яе ўстаноўкі прыкладна на 3 гадзіны і праблема ? вырашыць, цябе не падмануць грошы, то, дыягностыка, замена якіх-небудзь частак.

andrealx
18-02-2015, 20:07
Яшчэ раз дзякуй за адказы,я павінен сказаць, што я думаў, я таксама ў гартуй напружанне акумулятара,у сувязі з тым, што выкарыстанне аўтамабіля, каб зрабіць кароткімі рыскамі,праца ў 2 км ад дома;прымаючы пад увагу, што аўтамабіль ? 1,9 аб'ем,які вы выкарыстоўваеце зімой pi? часта карыстальнікі электрычныя для нас, што батарэя часам fatichi p?.
А цяпер пра батарэях праводзяцца менавіта праведнікаў,(за выключэннем выпадкаў, калі c'? start&stop),на маей было паходжання 60-ах,што я потым заменены на 62-ах,што ен ледзь-ледзь у пі? пускавы ток.

clabsport
24-02-2015, 18:06
andrealx вы спрабавалі, калі ен працуе метад, які вы прапанавалі, Рычард?

andrealx
24-02-2015, 20:33
Не, я не спрабаваў, чаму? - у мяне есць pi? факт(sgrat sgrat)

cele
19-03-2015, 07:03
Выконвайце парадаў калегі, правілы рамонту вы пу? блакавання, а таксама рулявое кіраванне

mobilservice
03-04-2015, 15:18
Ну, чытаючы " тэму, хачу дадаць, што мне ? чулі, што каліброўка пасля рамонту праводзіцца з дапамогай эмулятара. І праўда, ці ? фэйк гэтая навіна? КАЛІ, праўда, як ен называецца l' эмулятар? і колькі гэта каштуе?
Дзякуй

clabsport
03-04-2015, 22:32
Ну, чытаючы " тэму, хачу дадаць, што мне ? чулі, што каліброўка пасля рамонту праводзіцца з дапамогай эмулятара. І праўда, ці ? фэйк гэтая навіна? КАЛІ, праўда, як ен называецца l' эмулятар? і колькі гэта каштуе?
Дзякуй

Добры дзень, пасля рамонту служыць толькі для дыягностыкі, каб зрабіць каліброўку руля.

mobilservice
04-04-2015, 10:21
Дзякуючы dell ўвагу. Маглі б вы паведаміць мне імя дыягнастычны?

michele30
04-04-2015, 12:04
Для дыягностыкі проста любы інструмент дыягностыкі, у цяперашні час каліброўкі, яны альбо ўсе, альбо залозы' сысці з механічнай даверу і робяць пакрывалы пасля ўстаноўкі, я рэкамендую выравняй яе добра ў мантаж.

mobilservice
06-04-2015, 11:18
Для дыягностыкі проста любы інструмент дыягностыкі, у цяперашні час каліброўкі, яны альбо ўсе, альбо залозы' сысці з механічнай даверу і робяць пакрывалы пасля ўстаноўкі, я рэкамендую выравняй яе добра ў мантаж.

Паважаны michele30 у першую чаргу я дзякую цябе за зварот увагі. Як я апісаў у прэзентацыі ў розных пастоў у гэтым форуме я пачатковец у бізнэсе, і я спрабую пранікнуць у яго, як электронны, і я падкрэсліваю, толькі як электронны; для якой я хацеў бы вучыцца і formarmi вось чаму? цікава; таму я выключаю, як вы і раілі звярнуцца ў механікам.
Дзякуй.