Перегляд Повної Версії : Читання і запис Fiat Panda 1.3 MJD 8F3.P9
everyname
16-02-2015, 12:15
Привіт всім, ? можете читати і писати це Панда через OBD з kessv2?
everyname
16-02-2015, 16:01
звичайно.....
..тільки з kess оригінал?
це я не знаю, сказав я kess v2 орі
якщо у вас клон, я думаю, її немає, принаймні, якщо ви не в базі даних kess файл ori, ви повинні подивитися в папці res/ori...або ви отримуєте файл орі ...
panda mjd8f3 читати онлайн K, з kessv2 клон, це займає близько 2 годин, але для тебе закон, дійсно, я зробив місяць тому, то для запису тому і раніше, тут не читати, віртуальний, гарантований.
panda mjd8f3 читати онлайн K, з kessv2 клон, це займає близько 2 годин, але для тебе закон, дійсно, я зробив місяць тому, то для запису тому і раніше, тут не читати, віртуальний, гарантований.
дивно, я побачив, що мій kess мені тільки запис: ATTACH=CONFIG]9265[/ATTACH][
я не можу бачити ваше зображення (дуже маленький), спробуйте повернути його більше, що я хочу бачити добре, я запевняю вас, що прочитано і написано.
michele30
21-02-2015, 16:40
вибачте, щось одне , але що означає те, що надав max75, якщо я файл ori цю машину, я можу її прочитати ?
або я можу використовувати цей файл і записати і просто?
вибачте, щось одне , але що означає те, що надав max75, якщо я файл ori цю машину, я можу її прочитати ?
або я можу використовувати цей файл і записати і просто?
michele30
21-02-2015, 17:37
ок, це я знаю.
якщо є файли, ori що можна змінити?
я бачив, що з Kess, ori, ви має можливість? читати ці ecu (практично завжди схожий на півня) чому? вони доступні в базі даних файлів орі......зміна-це різниця між клоном ? у ori c'? одну папку з ім'ям res, де знаходяться файли ori....я не знаю, якщо я було ясно.
я бачив, що з Kess, ori, ви має можливість? читати ці ecu (практично завжди схожий на півня) чому? вони доступні в базі даних файлів орі......зміна-це різниця між клоном ? у ori c'? одну папку з ім'ям res, де знаходяться файли ori....я не знаю, якщо я було ясно.
у частині, що файли ori зробити, показання віртуальних їх, ви, можливо, навіть на клон, просто мати папку, покласти в ksuite, але мені здається, що іноді не читаєте попередні відповіді, панда ? в k-line) і при роботі з kess попросить вас вибрати, як ви читаєте, і вам потрібно вибрати k-line, в цьому випадку ви будете мати кнопку детальніше і ve читає, ставить нас 2 години, але вас читає файл, я його вже зробив.
Я насправді я сказав, що в моєму я не мітки str_order_refit_failed файлів орі..я шукав навколо, але не знайдена....потім я побачив, що при запуску програми, не підключаючи всі машини мені тільки для читання...мені "спробувати тільки я, трапляється, один з цих авто...як правило, я перш ніж його використовувати я роблю так' перевірка, чи підтримує цей ебу...
everyname
23-02-2015, 16:08
Потім, поклавши файл ОРІ в папці Kess і роблять читання (віртуальної) я б той же файл, що копіюється в папку? В чому? перевага? Можливо Kess виконує якісь перевірки на сумісність? файлу з автомобілем, або ? питання зручності?, мати файли ОРІ в папці Kess, і нехай він вибирає потрібний файл, при читанні ECU?
файли ori служать в тих ecu, де не тому реальні читання, але там хочуть свої файли орі не будь-який файл.
everyname
04-03-2015, 09:57
У вас є x якщо файл орі?
HW: MJ8F3HW20P
SW: 2940P945
michele30
04-03-2015, 20:24
Здравствуйте, щоб зробити rischieste файлів c'? l спеціальному розділі, принаймні ? більше видимою.
everyname
05-03-2015, 10:38
Здравствуйте, щоб зробити rischieste файлів c'? l спеціальному розділі, принаймні ? більше видимою.
ок, зроблено.