Перегляд Повної Версії : Встановити Turbo Альфа 2.4 Jtdm 200Cv(Bw/kkk Bv 50)Пункт 1.9 Jtd 86 Л. с.
DarioJtd
13-02-2015, 11:50
Привіт всім!!!!Я перебуваю тут, щоб запитати вас, якусь пораду,враховуючи, що я тільки що запущений якийсь маленький "пластична хірургія" на моїй Точці 1.9 Jtd,ringiovanendola трохи icon_e_smile.gif .Я встановив наступні речі: форсунки, плюс cod.остаточний 119;насос уприскування дизель 2.4 Jtd,R 65;комплект маховик monomassa зчеплення нажимной диск посилені by До Мене.муфти;фільтр подвійний конус бавовна;зняв каталізатор і вся система egr,перероблено поширення повної, з заміною водяного насоса;різка в комплекті з заміна масла в двигуні і фільтра,масла в кпп,фільтра дизельного палива і paraolii різні.Кілька днів я взяв також фронтальний інтеркулер,різних труб, щоб повідомити нам розрядку і навколо труб, а також хороший турбо плюс Borg Warner/KKK BV 50-похідні Альфа 159, 2.4 Jtdm, 200Cv,вже змінено в атаки, щоб адаптуватися до Jtd (ще зібрати,враховуючи, що я готую колекторів, з чавуну адаптації),перш ніж це зробити, але почати я б хотів зрозуміти,як далеко для регулювання/управління змінної геометрії?Враховуючи, що в моєму випадку привід в депресії, я замінив його на тиск, що вже мав.Я також чув, що деякі,змінивши в блок управління, система оригінальне, overboost,через клапан Pierburg,управляти геометрії.І можливо, по-вашому, чи що?Інші в очікуванні, і дякую за всі відповіді! icon_e_wink.gif
Я хотів встановити vl25 в момент Jtd 80cv
Привіт всім!!!!Я перебуваю тут, щоб запитати вас, якусь пораду,враховуючи, що я тільки що запущений якийсь маленький "пластична хірургія" на моїй Точці 1.9 Jtd,ringiovanendola трохи icon_e_smile.gif .Я встановив наступні речі: форсунки, плюс cod.остаточний 119;насос уприскування дизель 2.4 Jtd,R 65;комплект маховик monomassa зчеплення нажимной диск посилені by До Мене.муфти;фільтр подвійний конус бавовна;зняв каталізатор і вся система egr,перероблено поширення повної, з заміною водяного насоса;різка в комплекті з заміна масла в двигуні і фільтра,масла в кпп,фільтра дизельного палива і paraolii різні.Кілька днів я взяв також фронтальний інтеркулер,різних труб, щоб повідомити нам розрядку і навколо труб, а також хороший турбо плюс Borg Warner/KKK BV 50-похідні Альфа 159, 2.4 Jtdm, 200Cv,вже змінено в атаки, щоб адаптуватися до Jtd (ще зібрати,враховуючи, що я готую колекторів, з чавуну адаптації),перш ніж це зробити, але почати я б хотів зрозуміти,як далеко для регулювання/управління змінної геометрії?Враховуючи, що в моєму випадку привід в депресії, я замінив його на тиск, що вже мав.Я також чув, що деякі,змінивши в блок управління, система оригінальне, overboost,через клапан Pierburg,управляти геометрії.І можливо, по-вашому, чи що?Інші в очікуванні, і дякую за всі відповіді! icon_e_wink.gif
по мені монтувати змінною геометрією, а потім керувати їм за допомогою приводу/перепускного клапана турбо у фіксованій геометрії і велику stupidata...(не в образу нікому), так як в цьому випадку він йде тільки на створення величезного протитиску вихлопних газів у фазі випуску прискорювача на високих обертах дуже dannodso для двигуна і турбіни, так як від управління vgt "класична" саме в цей момент відкриває все лопатки, щоб уникнути, як описано вище...повірте мені я знаю з безпосереднього досвіду на один момент, друже, з ваших же змін і 200cv рясні...сальники, вихлопні колектори, чавунні crepati go-go...для управління vgt з сенсорами орієнтації в точку, я намагався зробити теж, але потім я здався, щоб проблеми часу, а також тому, що я перейшов на турбіни кріпиться...(holset hx27W,в provienenza екскаватор fiat-kobelco, що без, про 1,9 пік 1,7 percorenza... в full boost(1,9) = 1700 об / хв.... вище може підштовхнути до 2,5 бар, абсолютно без жодних проблем, тому що саме в Рг, зламався, і автомобіль перекинувся, тиск оцінками, понад 3 бар мап і 3 бари, але і обманом, щоб працювати не більше 2 бар, система, механічний, щоб не зійти з розуму в лінеаризувати map від 4bar )
у мене такі ж зміни! я 2 роки, що турбіна працює на 2.5-2.7 бар-100mgl(можливо, в доповнення) і 1500 бар і у мене не було (роги робити)не проблема,у мене є рг = тиск, який я отримала від "turbinista", що дав мені і змінену турбіну, і це прекрасно.оскільки мова йде про тисках,як ви можете бачити, я не можу йти понад 1500 бар чому?потім діагноз кількість дизельного палива завжди 100,межа діагноз,чи машини?
не бачачи карти, важко зрозуміти, чому вона не перевищує визначених меж iq...
для тиску в рампі ваша проблема, можливо, лежить у тій же датчик, що не бачить більше 1500 бар...
спробуйте встановити один датчик-rail 1800 бар і linearizzarlo правильно на ваш файл..
забув... якщо гори манометр на колектор, впевнений, ви злякалися за тиску, яке ви побачите,....
я на мій двигун не girerei ніколи з contropressioni двічі press turbo....
потім кожен зі свого двигуна, ми робить те, що хоче..
але я можу відправити мій блок управління?!?!
якщо я правильно пам'ятаю, потрібно набрати мінімальну кількість постів для відправки вашого файлу...
спробуйте подивитися, якщо в правилах написано щось про це, на жаль, не пам'ятаю добре, тому що я повернувся, щоб писати на форумі, після тривалого періоду простою...
якщо я правильно пам'ятаю, потрібно набрати мінімальну кількість постів для відправки вашого файлу...
спробуйте подивитися, якщо в правилах написано щось про це, на жаль, не пам'ятаю добре, тому що я повернувся, щоб писати на форумі, після тривалого періоду простою...
я дізнався тільки тепер, читаючи різні дискусії, які у вас є проблеми зі здоров'ям, мені дуже шкода, і я сподіваюся, що мені немає про що турбуватися і пасажира..
Від я бажаю вам якнайшвидшого одужання і читати гарні новини в твої прекрасні пост..
для iq я "знайшов" все limit. (я думаю) мвс!ми бачимо більше!
я дізнався тільки тепер, читаючи різні дискусії, які у вас є проблеми зі здоров'ям, мені дуже шкода, і я сподіваюся, що мені немає про що турбуватися і пасажира..
Від я бажаю вам якнайшвидшого одужання і читати гарні новини в твої прекрасні пост..
спасибі всім, хлопці, і я вас cinqueturbo...
справа в тому, що між роботою зобов'язань різних знайти часу, щоб розмістити на форумі мені було важко, але тепер, я думаю, мати більше часу, щоб присвятити цей чудовий форум...
де я можу знайти датчик?!?!в rail на rail 2.4 буде в порядку?!?!заздалегідь дякую!!!
ви можете спробувати встановити один датчик rail fiat 1.9 mjt 150 л. с. читає спокійно до 1800 бар тільки, що потрібно лінеаризувати датчик мапу то вам потрібні характеристики датчика, що перехід до складання...
доброго ранку усім!!!! мені вдалося знайти і встановити датчик рейл,це lancia libra 2.4.я зробив декілька карт, але нічого не зробити, залишається імплантований на 1500 і не рухається.при перевищенні норми на поріг переходить у recovery і вимикається.я помітив лише невелике зростання у районі юніон-кількість дизельного палива в минулому від 100 до 102.75
у lybra 2.4 із edc15 встановлюється датчик, рівне значенню точки....завжди бачить макс 1500bar...я тобі сказав, що потрібен датчик edc16 fiat 1,9-2,4, що закон до 1800 бар, йди адаптована в ecu...
не можу знайти датчик використовується і нова вартість тріском,я боюся, що потім не можу змусити його працювати........
кількість дизельного палива,має зв'язок з цими двома речами?!?!
що потрібно знати, frenk?
я в замішанні!
тиск в магістралі rail,в моєму випадку,служить для підтримки правильного витрати по форсунок не так?!?!я зробив тести з тиску в рампі і обмежувачі орі 1350 mod 1500 і я не знайшов ніякої різниці,ні в ****llo спектакль ne кількості дизельного палива.і сумніви виникли,я просто 1500?!? чому я не можу йти вище 100 iq?!?! це буде саме цей датчик?!?!
збільшення тиску не призводить до збільшення істотне, ніж дизель...
якщо ви збільште прес-rail, наприклад, на 10% більше, ви не побачите на 10% більше палива впорскується, але більш або менш 1/4 палива більше, тобто 2,5% більше,...
пам'ятайте, що навіть якщо ти носиш на собі тиск 1600 бар і, можливо, ви обмежені в ecu в 100mm3 ecu піде позиціонувати себе в карту rail на тиск нижчий, ніж 1600 щоб надати вам 100mm3....
все зрозуміло?
ясно!!і це його власні, тому я не поясню це обмеження 100mm3 ne я повинен надати більше!! ось і все...
але ваші обмежувачі, як їх встановлено?
більш 100mm3 правда?
ви вище 100mm3 і "гра" на педаль карту
ну дивно, що ви не можете надати більш 100mm3....
випадки 2 або у вас є якийсь обмежувач, що ви як і раніше зависає, ніж iq...
або 100mm3 і максимальний iq, що ecu змушує бачити в діагноз...
у першому випадку досить легко знайти limitaotre і adeguralo у другому випадку і складніше...
відкрийте ваш tread ми бачимо, розблокувати та/обмежувач/(якщо є/якщо є), що межа діагностичний...
це не максимальна межа, який змушує мене бачити ecu, тому що після зміни датчика(незрозуміло) я вийшов 102, і це дивно, і з тиску в рампі менше 1500
я перевірив і перевірив ще раз обмежувачі,все вище 100,може бути, є хто-то ще, що я не торкнувся?! але мені здається дивним,не arriuverei 100 правильно?!?!
ебу я помилка це може бути?!?! p0380 але я не думаю, що слід надати......
по мені монтувати змінною геометрією, а потім керувати їм за допомогою приводу/перепускного клапана турбо у фіксованій геометрії і велику stupidata...(не в образу нікому), так як в цьому випадку він йде тільки на створення величезного протитиску вихлопних газів у фазі випуску прискорювача на високих обертах дуже dannodso для двигуна і турбіни, так як від управління vgt "класична" саме в цей момент відкриває все лопатки, щоб уникнути, як описано вище...повірте мені я знаю з безпосереднього досвіду на один момент, друже, з ваших же змін і 200cv рясні...сальники, вихлопні колектори, чавунні crepati go-go...для управління vgt з сенсорами орієнтації в точку, я намагався зробити теж, але потім я здався, щоб проблеми часу, а також тому, що я перейшов на турбіни кріпиться...(holset hx27W,в provienenza екскаватор fiat-kobelco, що без, про 1,9 пік 1,7 percorenza... в full boost(1,9) = 1700 об / хв.... вище може підштовхнути до 2,5 бар, абсолютно без жодних проблем, тому що саме в Рг, зламався, і автомобіль перекинувся, тиск оцінками, понад 3 бар мап і 3 бари, але і обманом, щоб працювати не більше 2 бар, система, механічний, щоб не зійти з розуму в лінеаризувати map від 4bar )
Мене не буде, це справа високих contropressioni вихлопних газів у фазі випуску в проводці акселератора.По мені,що сталося з тобою,сталося тому, що було погане управління, геометрії і того,що залишилося надто закритий для високих навантажень і призводить до аварійного надмірного перегріву(те що сталося, навіть мені)!!Автомобілі із змінною геометрією "здійснюється" в "тиск", але я не миха придумав я,подивіться наприклад, перші Alfa і Lancia 2.4 Jtd,136 К. с турбо Garrett Vnt 25 (td 2503).Крім того, багато людей, яких я знав на обличчя і на різних форумах,які збирають турбо тип gtb1756vk,2056vk або 2260 vk,зібрали привід з та налаштування, регульований,з допомогою пружини взаємозамінні(Forge,Bonalume,Мамба,Kinugawa),не виявили яких-небудь проблем! Інші, навпаки, з допомогою приводу у вихідне turbo вихідної Точки Jtd (IHI VL 20) вдалося через карту і за допомогою електромагнітного клапана Pierburg (overboost) керувати gometria ж!З турбонаддувом фіксованій геометрії я можу бути з вами згоден.....це більш надійно, як "орган" порівняно з турбо geo змінної.
і правда, кігті prime alfa 156 2.4 мали перепускний в "тиск" з 136cv, але вже зі 140 і 150 вони перейшли на vgt, управляється "депресії"....цікаво, чому, якщо перша серія vgt тиск було настільки надійно, вірно?
для правильності info lancia libra 2.4 jtd 136cv стояли один ihi у фіксованій геометрії...з 140 і 150 пройшло, теж в "депресії"...якщо ви не вірите, що я кажу, що даріо цікавості підключити манометр на випускні колектори прикріплені до ж з трубки мідні і ступеня, що тиск у вас в рифі, що я кажу "я", а також в інших...по-моєму ви злякалися тиску, що є ідеальним...пам'ятаєте, що протитиск вбиває двигун на високих обертах навіть вдається зробити "плавати" запобіжні клапани...повірте на facebook можуть говорити і робити все, що хочуть, як це можна зробити, ви теж кожен від свого двигуна, робить це як вважає за потрібне...
дарія, якщо вони зберігаються в пост murno кілька сторінок позаду,пояснює,вичерпно,тому що ви створюєте contopressioni так високі............
Я поставив ihi vl 25/35 (press. 1.4) осі кулачків 115cv форсунок 068 115-я повинен встановити час вприскування d
Тому що саме час вприскування?!?!
Xk курить трохи згодом оригінальних 80cv
Також може бути з-за turbolag........
Ihi vl 25/35 не дуже turbolag см 2056
форсунки, 115л. з трохи більше, ніж 80cv але останнім часом, особливо на низьких оборотах вони довші, ніж 115cv просто, як написав вище, рішення це скопіювати карту час 115cv в edc15 80cv...
На цю тему я можу говорити довго... Я тільки що зруйнували мою точку і з 2260 VK з клапаном працює в класичному режимі я витягнув 260 кінських сил. Майте на увазі тиск палива. Щоб йти далі потрібно зіставити з драйвера, щоб дати тиск істинної на инжекторах. Коні вийшли тільки після заміни распредвала, так як насос насос мотор стін і до побачення. Турбо він проривається і за вас, нехай слід гірше, ніж на поромі. Що стосується насоса common rail на 5с не дуже. Моя була 5c з кулачок і насосна BMW 535. Форсунки були ті, стилус 115 л. с. з bussie вище. Впускний колектор має вхід недостатньо, і вид на прийняття маховика monomassa виправив клапан запірний і saldai труба 60.
Для роботи з тисками наддуву 3 бар і 2.5 виправлені треба виправити місця клапанів півміліметра або більше, щоб витягнути клапани усередині голови. Я знайшла подальший користь від того, що я одужав гра клапани після riprofilato розподільний вал. Щоб отримати ці держави добре встановити шатуни delta twin turbo. Мій перший двигун sfasciò невблаганно. P. s. я завжди використовував головку 8 клапанів