КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Smart Roadster

.- Антоніа.
13-02-2015, 08:04
Будучы аўтамабіль мала агульнага, і, ведаючы, што Певень часта імкнецца пасадзіць гэтыя ecu, хто-то ўжо адлюстроўваецца на гэты аўтамабіль?
C'? некаторыя дзеянні?
Якія праблемы я магу мець і як я магу іх вырашыць?

cinqueturbo
13-02-2015, 11:46
Будучы аўтамабіль мала агульнага, і, ведаючы, што Певень часта імкнецца пасадзіць гэтыя ecu, хто-то ўжо адлюстроўваецца на гэты аўтамабіль?
C'? некаторыя дзеянні?
Якія праблемы я магу мець і як я магу іх вырашыць?

Паказвае, па меншай меры, тып ecu..

.- Антоніа.
13-02-2015, 12:02
Вы маеце рацыю, прабачце.
Тады ecu Bosch 0261205006.

запал рухавікоў
13-02-2015, 23:23
Вы маеце рацыю, прабачце.
То ecu Bosch 0261205006.часта мы кажам не па чутках, у вас есць інструмент, паглядзіце ў дакументах, як закон экю, і вы вырашылі, толькі bosch нумар hw вы ведаеце, колькі варыянтаў sw есць?

.- Антоніа.
14-02-2015, 07:52
было цікава толькі знарок.
На інструмент ? наступны смарт-f2, але не родстэр.
Акрамя таго, я не ведаю, як зразумець тып ecu ад колькасці абсталявання.
Такім чынам, я не ведаю, калі гэта экю, альбо прысутнічае, але ў спісе пад іншы аўтамабіль.
Як ад колькасці абсталявання Bosch ў назад у тып ecu? Напрыклад, EDC16,EDC15...

запал рухавікоў
14-02-2015, 11:25
тады, калі ў вас дыягназ, што вы можаце праверыць гэтыя дадзеныя, перайдзіце ў маторным адсеку і на левай знаходзіцеся экю, каля скрынкі паветранага фільтра, толькі тады вы зразумееце, што варыянт машыны налічвае крыху, і вы ўбачыце, што ecu вяртае ў дакументах свой інструмент, чаму? чытае boot і пасля, вы можаце перапісаць іх у паслядоўны

.- Антоніа.
14-02-2015, 11:34
Вы экю бачылі.
Але я кажу, як я ведаю, што ecu альбо, выкарыстоўваючы код Bosch?
Senn? як я магу знайсці дакументы?

запал рухавікоў
14-02-2015, 17:23
вопыт вы f? у сферы бізнесу, прама зараз, калі ў вас есць толькі нумар bosch hw тэст з гэтым нумарам зрабіць пошук паглядзіце, колькі info выходзяць і нават на сайтах bosch пакінуўшы ўсе характарыстыкі,або ваш інструмент, падключыце яго да машыны і робіш ecu id і паглядзець, што колькасць hw і sw ? ваш ecu, і вы атрымліваеце файл врі.

.- Антоніа.
14-02-2015, 17:56
вопыт вы f? у сферы бізнесу, прама зараз, калі ў вас есць толькі нумар bosch hw тэст з гэтым нумарам зрабіць пошук паглядзіце, колькі info выходзяць і нават на сайтах bosch пакінуўшы ўсе характарыстыкі,або ваш інструмент, падключыце яго да машыны і робіш ecu id і паглядзець, што колькасць hw і sw ? ваш ecu, і вы атрымліваеце файл врі.
Я шукаў сайты Bosch, але мне, выходзіць, што яны выбачайце, але ecu не ? у базах дадзеных.