КПК

Перегляд Повної Версії : писати у послідовний файл .ori-ліжко в BDM

bmw320cd
13-02-2015, 03:01
всім привіт
час назад, я зробив копію BDM dell мого ебу, restituendomi файлу 1 мб...
в той же день я готова карта і напис завжди bdm,закриті і все ок...
тепер я хотів би внести невеликі зміни,але я не маю можливості зараз використовувати bdm...

тому я хотів би знати, чи можу я йти тихо в послідовний з mpps v13 або півник v54, що саме мені показують, що edc16c9 може бути тільки письмової, послідовного і не читати...

зараз читаю, мене це мало цікавить,тому що, як я сказав, у мене файл .ori BDM, збережений на комп'ютері
але я хотів би знати, якщо я можу записати файл .орі (тільки файли, які містять карти) ліжко в BDM, якщо я можу вивести за допомогою galletto v54 або mpps v13
спасибі, найближчим часом

ugoboss
13-02-2015, 07:06
на це я ніколи не пробував, але на багатьох інших-з позитивними результатами, введіть його максимально ви завжди можете повернутися в bdm.

massimiliano83
13-02-2015, 07:45
ви повинні піти в obd спокійно

bmw320cd
13-02-2015, 14:07
тому мій файл .ori-ліжко в bdm можу написати це без проблем в послідовний порт (obd) чи не так? я хотів би, щоб безпека

silven
13-02-2015, 14:16
Стояти-й? тихий я, я нинішня в послідовний і не працює інтернет, це...

bmw320cd
13-02-2015, 14:34
у edc16c9 з 1.7 cdti 101 не читається в послідовний, майже без інструменту
мій mpps не закон,а також галло-v54 не тільки писати закон...

silven
13-02-2015, 18:27
І тоді ви не просто повинні спробувати...в будь-якому випадку у вас є збереження..***** unque файлу повинні бути рівні тільки в тому, що в bdm, ви можете повернути її, якщо щось піде не так в послідовний, я, проте, мені здається, що читати в послідовний, як ваша, тільки я з kess..

bmw320cd
13-02-2015, 18:29
так, але зараз я не можу використовувати bdm... так хотілося піти впевнений, що файл .ori bdm написав у послідовний, не давав проблеми, зрозумів?

legendaryslave
13-02-2015, 20:15
правило говорить, як детальніше написати, то тобі хочеш ризикувати вами, остаточне рішення

bmw320cd
13-02-2015, 21:02
тобто, те, що ви хочете сказати? ризик?

legendaryslave
13-02-2015, 21:42
тобто, те, що ви хочете сказати? ризик?
файл bdm ? файл все, що містить всі дані мікро-самі tabbelle карти dtc etc файл послідовного і тільки області про tabbelle карти тепер не знаю, як реагує програміст, коли від їжі файл цілком не ? що-то все правильно .
я роблю так, якщо мені читання bdm, але я повинен писати послідовний я згадав послідовного читання і тоді я пишу то, а ? ця процедура, яку я пропоную

.- Антоніо.
13-02-2015, 22:15
Як curiosit? цікавить мене навіть мови.
Іноді насправді ви можете написати файл-ліжко в bdm через послідовний порт може заощадити не мало Часу.

clabsport
13-02-2015, 22:19
Пост не по Темі запрошення перемістити розділ.

пристрасть двигунів
13-02-2015, 23:19

bmw320cd
14-02-2015, 03:01
, що c'? off topic???? як і всі "? було вже? повідомлено, що питання, що його ставить ? gi? відповіли, має edc16c9 файли від 1 Мб ліжка в bdm ж його інструмент v54 пише файл послідовного вибирає тільки і виключно в районах, дані двигуна, я завжди кажу, перш ніж грати з інструментом ніхто не хоче вивчити, перш ніж, avr? втратив день і задавати питання, як мінімум, я особисто, я ніколи не бачив, що файл ліжко в bdm створив проблеми, пишу від послідовного..........

ehila.;)
насправді я не розумію, що не по темі, але тим не менш...
для зони даних двигуна,вказані адреси та карти, які керують двигуном,без винятку, нічого ? правильно?
звичайно, без двох інших файлів (мені здається, eprom і мікро),які містять іммо , шасі , км інші відомості,які мені не потрібні

ugoboss
14-02-2015, 07:07
так, але зараз я не можу використовувати bdm... так хотілося піти впевнений, що файл .ori bdm написав у послідовний, не давав проблеми, зрозумів?

безпеки не дасть " ніколи і нікого, тільки ти, врешті-решт, якщо все працює ? добре, ви знаєте, звичайно, результат, на цей раз, можливо, в наступний ви будете мати проблеми.

.- Антоніо.
14-02-2015, 07:54
безпеки не дасть " ніколи і нікого, тільки ти, врешті-решт, якщо все працює ? добре, ви знаєте, звичайно, результат, на цей раз, можливо, в наступний ви будете мати проблеми.
А так навіть на тій же ecu може мати проблеми час від часу?

.- Антоніо.
14-02-2015, 07:55
А я не розумію навіть я, що є off-topic.

пристрасть двигунів
14-02-2015, 11:19
Для того, щоб, наприклад, уточнити, все приходить автомобіль з edc16c39 ми знаємо, що він файл з 2048 кб, читаємо файл в seriele і розуміємо що ? підроблені або з якоюсь мод, просимо вас в базу даних, як офіційний alien cmd і надати нам файли, ми беремо цей файл, ми робимо нашу роботу, і riscriviamo послідовний,
машина в рух все ок, але ви думаєте, ці файли як є? файл послідовного і файл bdm є тією ж мірою, що можна змінити? у файлі послідовного порту є зони, властиві управління, двигун і кузов в той час як у файлі bdm містить додаткові дані, які нам не потрібні і які часто навіть не включена, цей інструмент, що f?, знаючи, що ? був встановлений для запису в послідовний, при завантаженні файлу на sw, вікно праворуч від "інформація" (info hw sw і районі запис andr? працювати, інструмент автоматично приймає дані тільки за його функції, решта не використовує їх. Потім файл bdm можна? переписати серійний, але не послідовний в bdm...........

пристрасть двигунів
14-02-2015, 11:20

.- Антоніо.
14-02-2015, 13:15
Для того, щоб, наприклад, уточнити, все приходить автомобіль з edc16c39 ми знаємо, що він файл з 2048 кб, читаємо файл в seriele і розуміємо що ? підроблені або з якоюсь мод, просимо вас в базу даних, як офіційний alien cmd і надати нам файли, ми беремо цей файл, ми робимо нашу роботу, і riscriviamo послідовний,
машина в рух все ок, але ви думаєте, ці файли як є? файл послідовного і файл bdm є тією ж мірою, що можна змінити? у файлі послідовного порту є зони, властиві управління, двигун і кузов в той час як у файлі bdm містить додаткові дані, які нам не потрібні і які часто навіть не включена, цей інструмент, що f?, знаючи, що ? був встановлений для запису в послідовний, при завантаженні файлу на sw, вікно праворуч від "інформація" (info hw sw і районі запис andr? працювати, інструмент автоматично приймає дані тільки за його функції, решта не використовує їх. Потім файл bdm можна? переписати серійний, але не послідовний в bdm...........

Ок, спасибі велике.
Але це справедливо для всіх ecu?

.- Антоніо.
14-02-2015, 13:15
off-topic-поза обговоренням, щоб краще зрозуміти вашу відповідь, не ? у таких на питання
Ок, зрозумів. Спасибі.

bmw320cd
14-02-2015, 14:34

навіть я знаю, що в послідовний , деякі tool читає тільки файли від 1mb,саме ті частини, в районі двигуна і т. д...в той час як для читання всього файлу від 2 мб потрібно, щоб сила bdm,звичайно, залежить від типу ecu і від інструменту, який ви використовуєте...
моя проблема ? що edc16c9 не читають майже ніколи не через obd, але тільки пишуть.... але завдяки пристрасті двигун тепер йду спокійно, конфіг файлу .ori bdm від 1 мб, послідовний порт ,сподіваючись, що це не в мене проблеми з інструментом...

clabsport
14-02-2015, 15:05
Пост не по темі немає відповідей!! зокрема тут ми знаходимося в розділі презентації......
Обговорення ( що, на мій погляд, і дуже цікаво), повинен бути переміщений в спеціальний розділ..

пристрасть двигунів
14-02-2015, 17:18
Пост не по темі немає відповідей!! зокрема тут ми знаходимося в розділі презентації......