Прагляд Поўнай Версіі : пісаць у паслядоўны файл .ori-ложак у BDM
bmw320cd
13-02-2015, 03:01
усім прывітанне
час назад, я зрабіў копію BDM dell майго эбу, restituendomi файла ад 1 мб...
у той жа дзень я гатовая карта і надпіс заўседы bdm,зачыненыя і ўсе ок...
цяпер я хацеў бы ўнесці невялікія змены,але я не маю магчымасці зараз выкарыстоўваць bdm...
таму я хацеў бы ведаць, ці магу я ісці ціха ў паслядоўны з mpps v13 або пеўнік v54, што менавіта мне паказваюць, што edc16c9 можа быць толькі пісьмовай, паслядоўнага і не чытаць...
зараз чытаю, мяне гэта мала цікавіць,таму што, як я сказаў, у мяне файл .ori BDM, захаваная на кампутары
але я хацеў бы ведаць, калі я магу запісаць у файл .оры (толькі файлы, якія змяшчаюць карты) ложак у BDM, калі я магу вывесці з дапамогай galletto v54 або mpps v13
дзякуй, у бліжэйшы час
на гэта я ніколі не спрабаваў, але на многіх іншых-з станоўчымі вынікамі, паўторна ўвядзіце яго максімальна вы заўседы можаце вярнуцца ў bdm.
massimiliano83
13-02-2015, 07:45
вы павінны пайсці ў obd спакойна
bmw320cd
13-02-2015, 14:07
таму мой файл .ori-ложак у bdm магу напісаць гэта без праблем у паслядоўны порт (obd) ці не так? я хацеў бы, каб бяспеку
Стаяць-й? ціхі я, я цяперашняя у паслядоўны і не працуе інтэрнэт, гэта...
bmw320cd
13-02-2015, 14:34
у edc16c9 з 1.7 cdti 101 не чытаецца ў паслядоўны, амаль без інструмента
мой mpps не закон,а таксама гала-v54 не закон толькі пісаць...
І тады вы не проста павінны паспрабаваць...у любым выпадку ў вас есць захавання..***** unque файла павінны быць роўныя толькі ў тым, што ў bdm, вы можаце вярнуць яе, калі што-то пойдзе не так у паслядоўны, я, аднак, мне здаецца, вы што-чытаць у паслядоўны, як ваша, толькі я з kess..
bmw320cd
13-02-2015, 18:29
так, але зараз я не магу выкарыстоўваць bdm... так хацелася пайсці упэўнены, што файл .ori bdm напісаў у паслядоўны, не даваў праблемы, зразумеў?
legendaryslave
13-02-2015, 20:15
правіла кажа, як падрабязна напісаць, то табе хочаш рызыкаваць вамі, канчатковае рашэнне
bmw320cd
13-02-2015, 21:02
то бок, тое, што вы хочаце сказаць? рызыка-то?
legendaryslave
13-02-2015, 21:42
то бок, тое, што вы хочаце сказаць? рызыка-то?
файл bdm ? файл ўсяго, што змяшчае ўсе дадзеныя мікра-самыя tabbelle карты dtc etc файл паслядоўнага і толькі вобласці аб tabbelle карты цяпер не ведаю, як рэагуе праграміст, калі ад ежы файл цалкам не ? што-то ўсе правільна .
я раблю так, калі мне чытання bdm, але я павінен пісаць у паслядоўны я ўспомніў паслядоўнага чытання і тады я пішу гэта, а ? гэтая працэдура, якую я прапаную
.- Антоніа.
13-02-2015, 22:15
Як curiosit? цікавіць мяне нават гаворкі.
Часам на самай справе вы можаце напісаць файл-ложак у bdm праз паслядоўны порт можа зэканоміць не мала Часу.
clabsport
13-02-2015, 22:19
Пост не па Тэме запрашэнне перамясціць профіль.
запал рухавікоў
13-02-2015, 23:19
bmw320cd
14-02-2015, 03:01
, што c'? off topic???? як і ўсе " карыстальніка ? было ўжо? паведамлена, што ў пытанне, яго задае ? gi? адказалі, мае edc16c9 файлы ад 1 Мб ложак у bdm ж яго інструмент v54 піша файл паслядоўнага выбірае толькі і выключна ў раенах, дадзеныя рухавіка, я заўседы кажу, перш чым гуляць з інструментам ніхто не хоча вывучыць, перш чым, avr? страціў дзень і задаваць пытанні, як мінімум, я асабіста, я ніколі не бачыў, што файл ложак у bdm стварыў праблемы, пішу ад seriale..........
ehila.;)
на самай справе я не разумею, што не па тэме, але тым не менш...
для зоны дадзеных рухавіка,пазначаны ўсе адрасы і карты, якія кіруюць рухавіком,без выключэння, нічога ? правільна?
вядома, без двух іншых файлаў (мне здаецца, eprom і мікра -), якія ўтрымліваюць иммо , шасі , < і іншыя звесткі,якія мне не патрэбныя
так, але зараз я не магу выкарыстоўваць bdm... так хацелася пайсці упэўнены, што файл .ori bdm напісаў у паслядоўны, не даваў праблемы, зразумеў?
бяспекі не дасць " ніколі і нікога, толькі ты, у рэшце рэшт, калі ўсе працуе ? добра, вы ведаеце, вядома, вынік, на гэты раз, магчыма, у наступны вы будзеце мець праблемы.
.- Антоніа.
14-02-2015, 07:54
бяспекі не дасць " ніколі і нікога, толькі ты, у рэшце рэшт, калі ўсе працуе ? добра, вы ведаеце, вядома, вынік, на гэты раз, магчыма, у наступны вы будзеце мець праблемы.
А так нават на той жа ecu можа мець праблемы час ад часу?
.- Антоніа.
14-02-2015, 07:55
А я не разумею нават я, што есць off-topic.
запал рухавікоў
14-02-2015, 11:19
Для таго, каб, напрыклад, удакладніць, усе: прыходзіць аўтамабіль з edc16c39 мы ведаем, што ен файл з 2048 кб, чытаем файл у seriele і разумеем што ? падробленыя або з які-то мод, просім вас у базу дадзеных, як афіцыйны alien і cmd і даць нам файлы, мы бярэм гэты файл, мы робім нашу працу, і riscriviamo паслядоўны,
машына ў рух усе ок, але вы думаеце, гэтыя файлы як есць? файл паслядоўнага і файл bdm з'яўляюцца той жа ступені, што можна змяніць? у файле паслядоўнага порта есць зоны, уласцівыя кіраванне, рухавік і кузаў у той час як у файле bdm есць дадатковыя дадзеныя, якія нам не патрэбныя і якія часта нават не ўключана, гэты інструмент, што f?, ведаючы, што ? быў усталяваны для запісу ў паслядоўны, пры загрузцы файла на sw, акно справа ад "інфармацыя" (info hw sw і раене запіс andr? працаваць, інструмент аўтаматычна прымае дадзеныя толькі па яго функцыі, астатнія не выкарыстоўвае іх. Затым файл bdm можна? перапісаць серыйны, але не серыйны bdm...........
запал рухавікоў
14-02-2015, 11:20
.- Антоніа.
14-02-2015, 13:15
Для таго, каб, напрыклад, удакладніць, усе: прыходзіць аўтамабіль з edc16c39 мы ведаем, што ен файл з 2048 кб, чытаем файл у seriele і разумеем што ? падробленыя або з які-то мод, просім вас у базу дадзеных, як афіцыйны alien і cmd і даць нам файлы, мы бярэм гэты файл, мы робім нашу працу, і riscriviamo паслядоўны,
машына ў рух усе ок, але вы думаеце, гэтыя файлы як есць? файл паслядоўнага і файл bdm з'яўляюцца той жа ступені, што можна змяніць? у файле паслядоўнага порта есць зоны, уласцівыя кіраванне, рухавік і кузаў у той час як у файле bdm есць дадатковыя дадзеныя, якія нам не патрэбныя і якія часта нават не ўключана, гэты інструмент, што f?, ведаючы, што ? быў усталяваны для запісу ў паслядоўны, пры загрузцы файла на sw, акно справа ад "інфармацыя" (info hw sw і раене запіс andr? працаваць, інструмент аўтаматычна прымае дадзеныя толькі па яго функцыі, астатнія не выкарыстоўвае іх. Затым файл bdm можна? перапісаць серыйны, але не серыйны bdm...........
Ок, вялікі дзякуй.
Але гэта справядліва для ўсіх ecu?
.- Антоніа.
14-02-2015, 13:15
off-topic-па-за абмеркавання, каб лепш зразумець ваш адказ, ці не ? у такіх на пытанне
Ок, зразумеў. Дзякуй.
bmw320cd
14-02-2015, 14:34
нават я ведаю, што ў паслядоўны , некаторыя tool чытае толькі файлы ад 1mb,менавіта тыя часткі, у раене рухавіка і г. д...у той час як для ўсяго чытання файла ад 2 мб трэба, каб сіла bdm,вядома, залежыць ад тыпу ecu і ад інструмента, які вы выкарыстоўваеце...
мая праблема ? што edc16c9 не чытаюць амаль ніколі не праз obd, але толькі пішуць.... але дзякуючы страсці рухавік зараз іду спакойна, конфіг файла .ori bdm ад 1 мб, паслядоўны порт ,спадзеючыся, што гэта не ў мяне праблемы з інструментам...
clabsport
14-02-2015, 15:05
Пост і не па тэме няма адказаў!! у прыватнасці, тут мы знаходзімся ў раздзеле прэзентацыі......
Абмеркаванне ( што, на мой погляд, і вельмі цікава), павінен быць перамешчаны ў спецыяльны раздзел..
запал рухавікоў
14-02-2015, 17:18
Пост і не па тэме няма адказаў!! у прыватнасці, тут мы знаходзімся ў раздзеле прэзентацыі......