Прагляд Поўнай Версіі : Купіў Mpps V12
richytech
11-02-2015, 15:59
запал рухавікоў
11-02-2015, 20:34
будзьце асцярожныя, на што ecu яго выкарыстання, у адваротным выпадку, хто вы stresser? Ты........
richytech
12-02-2015, 08:35
чаму? што вы маеце на ўвазе?
запал рухавікоў
12-02-2015, 09:31
пошук па форуме і вы зразумееце, колькі хлопцаў заступілі ecu запісу..........
richytech
12-02-2015, 10:35
нееет.... :(:(:(
ен раніцай размаўляў з механікам, які працуе з эбу і ен сказаў мне, што mpps робіць вельмі добра, vw/audi, і што ен хацеў бы купіць, ен таксама...? потым распавеў мне таксама пеўнік і шмат іншых рэчаў,....
зараз імкнуся тут, на форуме, што ты сказаў... дзякуй...
о, вядома, як не добра пісаць..... вы таксама ўбачыце, як добра ў boccare ў запісе. раю не ісці далей, чым у некаторых edc15
калі проста не хочаце рызыкаваць-то edc16 але ты далека ад ford, renault, mercedes, у адваротным выпадку, як кажа l адзін страсці рухавікі, вы stressarti выклікаць эвакуатар, пасля таго як вы прыбілі некалькі экю.
richytech
12-02-2015, 18:04
але як толькі па ecu не ? pi? вымаемыя?... не ? можаце riscriverci вышэй зыходны файл?...
абмеркаванне тут, на форуме paralvano, што mpps мае функцыю захавання, я не памятаю тэрмін, скажам, у сколкава? аднаўлення... мне гэта пацвердзіў, ці я няправільна з якой-небудзь іншай праграмы або абсталяванне...
richytech
13-02-2015, 16:45
Сення я прачытаў першую эбу :D.... Audi A3 рухавік BKC... але я яшчэ не ўсе праграмы, каб бачыць карты... тыя, якія я знайшоў на кампакт-дыску з mpps у мяне праблемы з іх усталеўкай... :)
pincopallino1966
14-02-2015, 15:42
прабачце richytech, пытанне, ці магу я, без крыўд... мой ? толькі ўмяшанне крытык/канструктыўная!!!
але ўсе гэта вы хочаце зрабіць сур'езна для будучай працы, або вы проста гуляеце трохі з вашага аўто?
richytech
16-02-2015, 09:44
Дзіўны пытанне... але права... я бачу, што вы пачатковец, як я на форуме, але калі мне задаць пытанне, як, гэта азначае, што gi? ад часу працы на блоку кіравання, безумоўна, pi? мяне... Для мяне гэта ? дадатак да маей працы, нават, чаму? мне трэба, каб зразумець, можа быць, лепш, дынаміку працы эбу ўпырску і, такім чынам, лепш зразумець працу, што я раблю для кампаніі, дзе я працую...
Я мог бы таксама служыць для задавальнення некаторыя кліенты, якія ў мяне есць, таму я б сказаў, яго, як працу... :)
pincopallino1966
16-02-2015, 14:41
p.s.: каб пазбегнуць свісткі для пляшкі я палічыў за лепшае puntiualizzare ;)... прывітанне, то і........... добрая праца
richytech
16-02-2015, 17:27
На самай справе я гляджу таксама, каб купіць абсталяванне для BDM... я гляджу ў інтэрнэце... але вось цэны занадта нізкімі, што не пераканаць мяне, і я не ўпэўнены пакупак... можа быць, я раблю, зрабіць цытату і тут :D