Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Чытанне Doblo 1600 105Л.З Mjet2

GPoint
10-02-2015, 13:49
Прывітанне ўсім, я пішу так як у мяне праблемы прачытаць праз OBD-мой новы Dobl? 1600 Mjet2. Калі не памыляюся, павінна быць EDC16C39, але пры выбары пратаколу Певень V54 Клон мне толькі дадзеныя ecu (сярод іншага, ен паказвае толькі код ecu і нумар Hw\SW, не паказваючы тып ECU, тое, што паказвае мне, чытаючы мой AR GT). Я таксама паспрабаваў выбраць Джульета\ " Брава\Delta 1600 Mjet з тым жа адмоўным вынікам.

І' gi? выпадкова ў каго-то? У вас есць інфармацыя пра гэта?

Дзякуй.

PS ван ? 2015 года

запал рухавікоў
10-02-2015, 14:30
Добры дзень, гэтыя ecu чытаць толькі ў bdm ад паслядоўнага сон вашага інструмента няма, іншае пытанне, што легка bdm вы маглі б мець праблемы з-за гэтага ваш інструмент не ў парадку......gi? поспех з розных аўтамабіляў, якія маюць таго ж сямейства ecu.....Паспрабуйце ў bdm і паглядзець, распазнае яна мікра.....

cinqueturbo
10-02-2015, 14:36
Прабачце, але да эбу пад рукой, чаму? не вы бераце яго сумневы і паглядзець, што гэта?
тады, калі і EDC16 певень павінен папярэдзіць вас, што калі б не закон, вы павінны падлучыцца да pin N? не памятаю, прама на грэбень..
я шмат яго чытаць у BDM..
але вы хочаце бачыць, чым tricore? Бачыў год poterebbe быць і няма?..

.- Антоніа.
10-02-2015, 17:21
Упэўнены, што не EDC17? Гэта быў бы добры перапынак...

cinqueturbo
10-02-2015, 18:50
Упэўнены, што не EDC17? Гэта быў бы добры перапынак...

Baa разрыў, адкрыйце і пакладзеце ў boot..

GPoint
10-02-2015, 18:50
Ван ? у камплекце са мной, то я магу сек дастаткова, заўседы без шкоды, улічваючы, што я 1500km. У сеціве я чытаў, што некаторыя не чытаюць, але і пішуць, толькі тое, што я не ўпэўнены, што гэта так. У мяне есць BDM100, і мой Певень Клон, паспрабуе? разабраць і паглядзець, што ў мяне ў руках. Мне таксама прыйшло сумнеў з EDC17, але ў любым выпадку, калі не чытае з паслядоўнага мне адкрыць, як мідыя. Вы терр? у курсе, можа быць, калі я магу толькі, каб убачыць коды, надрукаваныя вышэй, мы можам зразумець, што гэта такое і, магчыма, калі б EDC16 знайсці, чаму? не мне, з законам, улічваючы, што ў мяне прачытаныя шэраг ECD16 без праблем.

cinqueturbo
10-02-2015, 19:09
Ван ? у камплекце са мной, то я магу сек дастаткова, заўседы без шкоды, улічваючы, што я 1500km. У сеціве я чытаў, што некаторыя не чытаюць, але і пішуць, толькі тое, што я не ўпэўнены, што гэта так. У мяне есць BDM100, і мой Певень Клон, паспрабуе? разабраць і паглядзець, што ў мяне ў руках. Мне таксама прыйшло сумнеў з EDC17, але ў любым выпадку, калі не чытае з паслядоўнага мне адкрыць, як мідыя. Вы терр? у курсе, можа быць, калі я магу толькі, каб убачыць коды, надрукаваныя вышэй, мы можам зразумець, што гэта такое і, магчыма, калі б EDC16 знайсці, чаму? не мне, з законам, улічваючы, што ў мяне прачытаныя шэраг ECD16 без праблем.

пошту фота.. праблема пэўных 1,6 dipo delta і г. д., якія ідуць на канфлікт-кан і lcan я думаю, для гэтага ен прывязвае непасрэдна на грэбень..

GPoint
10-02-2015, 19:12
пошту фота.. праблема пэўных 1,6 dipo delta і г. д., якія ідуць на канфлікт-кан і lcan я думаю, для гэтага ен прывязвае непасрэдна на грэбень..

Заўтра я змагу разабраць толькі, каб зрабіць некалькі фатаграфій, таму што тады я павінен выкарыстоўваць яго, каб працаваць, і таму я не магу пакінуць яго ў трымальнік. Сярод іншага ? таксама даволі зручна.

.- Антоніа.
10-02-2015, 20:21
Baa разрыў, адкрыйце і пакладзеце ў boot..
Але я чытаў, што некаторыя edc17 новыя яшчэ не чытаюць з клонаў.

cinqueturbo
11-02-2015, 10:43
Але я чытаў, што некаторыя edc17 новыя яшчэ не чытаюць з клонаў.

Адэса-чаму доўга стаім, не мне яшчэ не давялося... усе магчыма...
аднак у boot чытайце працэсар для сям'і і не для HW або SW, то ў тэорыі ен чытае і піша заўседы..
можа быць, не да разблакоўкі для запісу ў паслядоўны, як для vag, але вы заўседы ў boot..

.- Антоніа.
11-02-2015, 11:43
А так нават vag магу напісаць іх спакойна загрузкі без неабходнасці разблакаваць?

cinqueturbo
11-02-2015, 12:53
А так нават vag магу напісаць іх спакойна загрузкі без неабходнасці разблакаваць?

Разблакіроўка патрэбна толькі для запісу ў паслядоўны..

.- Антоніа.
11-02-2015, 13:35
Дзякуй высвятлення.
Я думаў, служылі таксама для чытання ў boot.

michele30
17-02-2015, 17:42
Тое, што тып ecu ? ?
Вы не можаце паставіць дыягназ і зрабіць id ecu так паглядзець..

.- Антоніа.
17-02-2015, 20:48
Тое, што тып ecu ? ?
Вы не можаце паставіць дыягназ і зрабіць id ecu так паглядзець..

Цікава, я таксама, мы Не пі? былі навіны.

GPoint
18-02-2015, 14:06
Прывітанне, хлопцы, прашу прабачэння за затрымку, але некалькі дзен, што ў мяне есць p? праблем, прафесійных і прыватных, у мяне не было шмат часу, каб прысвяціць сябе ў гэтай тэме. Аднак, не адцягваючыся больш, сення я зрабіў фатаграфіі, у пазнацы ECU, і я нават зрабіў адзін экран ўсе Multiecuscan. На жаль, апошняя, у працэсе падлучэння я з-за памылкі ў ISO ecu, таму не ведаю, калі разглядаць яго надзейна.

Ад таго, што я зразумеў ? адзін EDC16C39, таму я не буду тлумачыць, чаму? у прачытанні мой Певень Клон V54, я ўсе роўна нават BDM100 што вы можаце паспрабаваць. Я прыкладаю дзве фатаграфіі, каб зразумець, калі c'? нейкі цікавы факт, які можа растлумачыць праблему, шчыра кажучы, мы я зразумеў, мала.

9264

.- Антоніа.
18-02-2015, 21:50
Прывітанне, хлопцы, прашу прабачэння за затрымку, але некалькі дзен, што ў мяне есць p? праблем, прафесійных і прыватных, у мяне не было шмат часу, каб прысвяціць сябе ў гэтай тэме. Аднак, не адцягваючыся больш, сення я зрабіў фатаграфіі, у пазнацы ECU, і я нават зрабіў адзін экран ўсе Multiecuscan. На жаль, апошняя, у працэсе падлучэння я з-за памылкі ў ISO ecu, таму не ведаю, калі разглядаць яго надзейна.

Ад таго, што я зразумеў ? адзін EDC16C39, таму я не буду тлумачыць, чаму? у прачытанні мой Певень Клон V54, я ўсе роўна нават BDM100 што вы можаце паспрабаваць. Я прыкладаю дзве фатаграфіі, каб зразумець, калі c'? нейкі цікавы факт, які можа растлумачыць праблему, шчыра кажучы, мы я зразумеў, мала.

9264

Дзіўна?, звычайна пеўнікаў не маюць праблем на гэтыя экю.

baraldino
18-02-2015, 23:23
і EDC 17C49-3.52

legendaryslave
18-02-2015, 23:52
і EDC 17C49-3.52

Ен свежы, на самай справе я таксама думаў, што я не быў edc16

.- Антоніа.
19-02-2015, 07:12
і EDC 17C49-3.52
Такім чынам, чытанне і запіс у boot?

GPoint
20-02-2015, 20:02
Але як вы вызначылі, што ? адзін edc 17C49?

.- Антоніа.
20-02-2015, 21:03
З кодам Bosch, або вы шукаеце ў сеткі або перайсці на Bosch service repair і вы заўседы выкарыстоўваючы код Bosch.
Назіральныя? на сайце Bosch service repair некаторыя не распазнаюцца.

GPoint
20-02-2015, 22:55
Я спрабаваў у сеткі, але нічога не знайшоў, у любым выпадку я змагу ў легкіх bootmode з гала-v54 ці я памыляюся?