Перегляд Повної Версії : привіт від expoevo2004
Я уявляю, технік-авто умбрії! Я займаюся препаратів на спорт від машинобудування до електроніки...
Привіт і ласкаво просимо на наш форум, якщо ви йдете, скажіть нам дещо тобі
ім'я
вік
Якщо ви хочете, щоб вас реклама contattacci в лічку, ви не можете зробити це так, не будучи уповноваженим
Привіт і ласкаво просимо на наш форум, якщо ви йдете, скажіть нам дещо тобі
ім'я
вік
Якщо ви хочете, щоб вас реклама contattacci в лічку, ви не можете зробити це так, не будучи уповноваженим
ок, не проблема...а Ruslan, 28 років, Перуджа... ^_^
здравствуйте і ласкаво просимо це другий і останній шанс, який я даю вам видно, що ви зареєструвалися тут близько 3 місяців тому,зробив слайд-шоу infischiandotene правил ви представили саме як ви це зробили зараз ви відразу реклама,вчора я видалив свій профіль бачив ваш недоступний, а сьогодні знову тут, з такою ж помилкою, як в інший раз,якщо ви хочете, щоб вас реклами зв'яжіться зі мною або інший адмін в лічку і поговоримо про це, але ви повинні читати правила та діяти від імені громадянського у цьому форумі мені і т. д. в іншому випадку спочатку скажіть, що ви rielimino.
здравствуйте і ласкаво просимо це другий і останній шанс, який я даю вам видно, що ви зареєструвалися тут близько 3 місяців тому,зробив слайд-шоу infischiandotene правил ви представили саме як ви це зробили зараз ви відразу реклама,вчора я видалив свій профіль бачив ваш недоступний, а сьогодні знову тут, з такою ж помилкою, як в інший раз,якщо ви хочете, щоб вас реклами зв'яжіться зі мною або інший адмін в лічку і поговоримо про це, але ви повинні читати правила та діяти від імені громадянського у цьому форумі мені і т. д. в іншому випадку спочатку скажіть, що ви rielimino.
Я представив 3 місяці f? тоді я був в стані простою, особисті проблеми, що стосується форуму, я не ти відновлений, якщо я не помиляюся, і я не думаю, що всі їх читають правила, але як і всі ми приймаємо і далі..., а я повторно xk? я шукав обговорення ****** і я ? ricoparso цьому форумі, що я забув, і я переписав nn стоячи + ім'я користувача....а ви не хвилюйтеся, я роблю це реклама?...я вже? facebook і роботи мені не вистачає, так як робота x будинок, і навряд чи онлайн гк? тоді ви sputtanano карти і місяців роботи... ^_^
Треба буде дуже сильно@? бути активним і відповідати? на різних форумах, допомагаючи людям там, де це можливо, якщо sar? активний 100% так як я бачив, що обліковий запис ? досі застряг в якомусь сенсі...
Треба буде дуже сильно@? бути активним і відповідати? на різних форумах, допомагаючи людям там, де це можливо, якщо sar? активний 100% так як я бачив, що обліковий запис ? досі застряг в якомусь сенсі...
Це був не докір проблеми, а тут роблять багато тільки для себе рекламу, не кажучи вже допомогти тим, хто і менш досвідченим, який просить про допомогу в основному тільки для своїх інтересів, а не для духа, пристрасті.
Для таких, як ви представили, є, так це враження, якщо немає і так буде.
Якщо у вас виникли проблеми з вашого облікового запису, ви можете зв'язатися з нами в приват
Це був не докір проблеми, а тут роблять багато тільки для себе рекламу, не кажучи вже допомогти тим, хто і менш досвідченим, який просить про допомогу в основному тільки для своїх інтересів, а не для духа, пристрасті.
Для таких, як ви представили, є, так це враження, якщо немає і так буде.
Немає проблем...ми побачимо, що робити...
ласкаво просимо також з мого боку, я сподіваюся, що ви будете добре з нами, ми також розраховуємо на активну участь.
як вже пояснив адмін нічого проти вас, я тільки хотів би уточнити, з моєї точки зору,втім, і завжди, якщо читати правила, можна зрозуміти, чому у вас є обліковий запис насіння блокується, навіть якщо на мить,гарне продовження.
Привіт всім від Expoevo2004 в мистецтві Racetronic..***** і працює цей форум?? так як, пливучи, я бачив, що деякі сеанси не ? можете відвідати їх...? за додаткову плату??
пристрасть двигунів
28-07-2013, 17:37
Ласкаво просимо :)
ahahhha, ні! цей форум nn ? за додаткову плату, як і інші, що, безумовно, знаєте, наш ? форум друзів, де ви допомагає нам у випадку, якщо вам потрібно, я даю вам ласкаво просимо, але з самого початку я кажу вам дають читати нашими правилами, де ви будете? + ясно
гарне продовження.
msport (exil77grande)
30-07-2013, 21:29
я приєднався до вашої нової презентації зі старою,може бути, якщо на сторінці обговорення ви розумієте краще.
Ласкаво просимо racetronic ;-)
nasone147
22-08-2013, 12:38
ласкаво просимо :)
nasone147
biros
ви бачили дату подання користувача expoevo2004, що навіть він тільки що був забанений?
вуаль, - кажу я, settempre 2012 тому дайте нам toglio.
прошу вибачення,не там я зробив так, інакше я б зробив менше!
Ласкаво просимо також з мого боку, Sbymotta.
але чому? не читайте пости, що передують вашу думку, перш ніж писати???
nasone147
biros
ви бачили дату подання користувача expoevo2004, що навіть він тільки що був забанений?
вуаль, - кажу я, settempre 2012 тому дайте нам toglio.
Ласкаво просимо також з мого боку, Sbymotta.
чи можете ви читати по-російськи?
якщо відповідь-ви прочитали мій пост трохи вище вашого?
закриваю обговорення, і, хлопці, я починаю seccarmi втрачати час, щоб ваші спам-повідомлень.