Перегляд Повної Версії : Med17.3.1 бд або tricore
Cinquinogt
05-02-2015, 13:18
Привіт всім людям!
Як вже сказано в презентації нової галузі riprogram
Я вірю, що вже є матеріал, і невелика база (( базовий курс alientech)) для того, щоб почати робити деякі прості riprogram,
От я хотів би почати з giulietta qv моєї дружини (( вже перенесено рік назад від іншої людини), який монтує MED17.3.1 , але от перші проблеми: якщо я хочу прочитати, каже мені, ІНТЕРФЕЙС MED 17 nn на увазі, як я можу вирішити?
Я kess v2 клон і клон ktag
Спасибі, хлопці ��
АЛЕ, як ти намагався прочитати її в бд,ви впевнені, що ваш kess функції,потім перевірив цю пораду ? все те, що ви читаєте в tricore, щоб рятувати все і потім ви можете також пройти через послідовний порт,для? я пам'ятаю, що читання цієї ебу робить у virtual mode (практично слід мати kess оригінальний читання завантажити файл зі своєї бази даних...) у цьому випадку ви можете просто написати її в бд, і тоді вам потрібно читати в tricore.
Cinquinogt
05-02-2015, 14:11
Тоді або додається роз'єм obd2 і protocollo229 або почав ідентифікації kline і поки всі прикріплені, чи бачив, що в kline і протокол 229, а мені від варіанту читання,
Потім вирішив зробити ту ж процедуру, але з протоколом 226 (( tricore)) завжди з obd2, але після ідентифікації, коли я читаю, каже мені, інтерфейс med17 nn disponibbile, що може бути?
Cinquinogt
05-02-2015, 14:28
Ок, ок, я думаю, я зрозумів, що я повинен прочитати її в kess, але в мод tricore з блоком прийому і з кабелями tricore правда?
.- Антоніо.
05-02-2015, 15:40
Ви, мабуть, маєте рацію.
Я думаю, що в імпульсний режим? triCore obd не дозволяє прочитати, чому? зробив ecu не ? у стані завантаження.
Cinquinogt
05-02-2015, 18:06
Але що дивно, хто перенесено зробити через obd ((може бути, він kess v2 орі))
.- Антоніо.
05-02-2015, 19:15
це я не можу сказати, ніколи не використовував Kes.
? цей ecu, на мій погляд, не ? ідеально підходить, щоб почати.
Я спробував би я з Marelli mjd, які ви завжди отримують.
ці бд можна тільки писати, але ви повинні мати файл-орі, хто тобі зробив дуже ймовірно, що у нього kess (ori або клон) з банком даних оновлена або після внесення даних в ecu ? закуповується файл в якийсь банк даних, якщо ви хочете спробувати прочитати, потрібно відкрити та прочитати її у boot-mode, використовуючи модуль tricore, очей відкрити його, тому що ви можете пошкодити.
Cinquinogt
05-02-2015, 19:29
спасибі всім, тепер все більш ясно,
тому я міг би шукати мене файл ori перепрограмувати його і замінити його на файл вже змінено та існуючої на ecu правильно?
.- Антоніо.
05-02-2015, 19:55
Так, але в цьому випадку prenderesti файл обробляється вже на машині.
Збережений файл через завантаження tricore, перш ніж робити тести... хто зробив вас ебу, якщо кажете, що працює все через obd був оригінал kess, або півник, що у вас вже є? у своїй базі даних, файл,...
Cinquinogt
05-02-2015, 21:09
silven, я не відчуваю, як і раніше, впевнений, для роботи в tricore nn я ніколи не робив.__________________ дякуємо за вашу допомогу...
.- Антоніо.
05-02-2015, 21:24
Так, але так роблять перейдіть втратити налаштування, за допомогою якого автомобіль працює в борг. Не рахуючи того, що ви перебуваєте нічого немає в руках у разі блокування ecu.
Я не кажу, що це просто, але резервне копіювання допомагає відновленню.
По-моєму, не ? кращий спосіб, pi? безпечно і професійно працювати.
Потім ця ? моя думка, роби, як вважатиме за потрібне.
Так, але якщо щось піде не так, і ви не маєте файлу прочитати в boot не відновити-й?... не ? важко зробити читання в завантажувальної частини більше? звучить неймовірно ? відкрити блок з цієї мастики кристали...які ставлять,потім потрібно тільки паяти дроти роблять маси в полі, опір 1000 ом,для? якщо ви не впевнені, уникає, як відкрити, що писати через obd без збереження boot...
.- Антоніо.
05-02-2015, 21:56
Так, але якщо щось піде не так, і ви не маєте файлу прочитати в boot не відновити-й?... не ? важко зробити читання в завантажувальної частини більше? звучить неймовірно ? відкрити блок з цієї мастики кристали...які ставлять,потім потрібно тільки паяти дроти роблять маси в полі, опір 1000 ом,для? якщо ви не впевнені, уникає, як відкрити, що писати через obd без збереження boot...
Той же рада протягом декількох хвилин.
Всім привіт
Відкриваю цей пост, так як у мене виникли ті ж проблеми, через obd на цій ECU (Giulietta 1750).. Функція читання з кесс не присутня, півень не розпізнає ЕБУ, і я уникав використання mpps, безумовно, застаріла.
В boot можна через v54 або необхідний інструмент?
Дякую
Вибачте за помилки.. я маю на Увазі jtag
Ці мають всі tprot від серійних, якщо ви не виключите tprot не робиш нічого, тобі обов'язково треба прочитати ecu робить резервне копіювання в tricore тобто ви можете працювати від послідовного
Ці мають всі tprot від серійних, якщо ви не виключите tprot не робиш нічого, тобі обов'язково треба прочитати ecu робить резервне копіювання в tricore тобто ви можете працювати від послідовного
І тобі здавалося.. ладно na відкритої застосовую патч для tprot і пишу прямо.
Завдяки Козімо.. Ти завжди n°1!
Невелика примітка..
ЕКЮ не має tprot будучи альфа-груп..
Наскільки я міг знайти, як інформація тільки vag і т. п. є tprot, що також блокує запис.
Це блокування тільки на читання, що повинно бути зроблено або в boot або у віртуальній, і за це кесс тому, тільки писати.
Немає ніякого способу, щоб розблокувати читання навіть після bdm (от халепа).
Невелика примітка..
ЕКЮ не має tprot будучи альфа-груп..
Наскільки я міг знайти, як інформація тільки vag і т. п. є tprot, що також блокує запис.
Це блокування тільки на читання, що повинно бути зроблено або в boot або у віртуальній, і за це кесс тому, тільки писати.
Немає ніякого способу, щоб розблокувати читання навіть після bdm (от халепа).
Але його потрібно читати тільки один раз. Якщо добре читати вище пост просто kess з модулем tricore, який дав би тобі разом. Відкриваєш колеги, як від інструкції і закони. Потім, якщо, як ти сказав, вільний у запису, ви можете робити це кожен раз, що ви хочете від бд
Так, так, я читала.. Це ще параноя на bdm....
Wuuue домовитися BDM J-TAG-Tricore Boot як має читати варто ecu?
Я розумію, Tricore Boot
Wuuue домовитися BDM J-TAG-Tricore Boot як має читати варто ecu?
Я розумію, Tricore Boot
Це тактика
прости мене cinqueturbo, але на боці карти, і діма був на початку і навіть номенклатурою мене це трохи жувальні.
А ви, виявляється, добре. В тиждень намагаюся..