Перегляд Повної Версії : роздавальна коробка bmw x3 sd 3.0
механік 85
04-02-2015, 18:05
Привіт усім у мене проблема з bmw x3 3.0 sd з акпп, у вас на низьких обертах прискорення відчуває сліп прямо під відповідь те ж саме, що прилипає і відривається передачі я зробив пошук в інтернеті, і я бачив, що багато пишуть, що вони змінили шини ще роздавальної коробки, і ще багато інших двигун, що і на задній передач, але бути впевненим, що я можу перевірити, якщо і дільник або ланцюжка або електродвигуна і механізм. Я nn факт-небудь знає, мені зовнішній вигляд ваших відповідей
Що ви розумієте під сліп... якщо взяти обертів без просування може бути обмін ж,ви пробували це зробити, діагноз ж частина мехатроніка повинне дати якісь підказки...
carlo abarth
04-02-2015, 20:17
спробуйте cambaire л масла в кпп !!!
якби двигун редуктор б індикатор горить 4x4.....
Кілька разів я вирішив при зміні масла в роздавальної коробці... Не лякайтеся, коли ви показуєте на касі:rolleyes:
legendaryslave
04-02-2015, 22:15
я спочатку міняти масла в кпп передачі більш очей не поклав першої нафти, які, трапляється, gurda специфікації для акпп потрібно обладнання, присвячена якби конвертер ви dtc
92149215Infatti і колегами, щоб зробити насамперед міняти масло, електродвигун розташовується під коли є проблеми змушує включити також laspia у esp.
І, як терек, відкрити і подивитися, якщо колесо ? зерно....якщо ви в мережі знаходитесь колесо змінено...у додатку знаходитесь буфера обміну, який я взяв у мережі, з ремонту роздавальної коробки з коробкою передач не автоматична
механік 85
06-02-2015, 10:53
Спасибі всім, я зробив діагностику на обмін і все-помилки не іра, я намагаюся змінити, насамперед нафти, ви знаєте, скажи мені, коли ми хочемо, і тип
Курсі-у мережі з'? спеціальну процедуру для заміни масла на автоматичній передачі і використовує тільки спеціальним маслом
legendaryslave
06-02-2015, 14:36
Покладіть році обсяг резюме і я скажу вам, що всі мають право motul
темно service
10-02-2015, 23:08
У будь-якому випадку, щоб спробувати дільник зробіть cos? :
Приклад: з одного боку, dxosx і виходячи подивитися, якщо проскакує.
У будь-якому випадку спробуйте замінити масло в роздавальної коробці, я пропоную вам використовувати оригінальні так потрібно, менше літра.