Прагляд Поўнай Версіі : раздатачная скрынка bmw x3 3.0 sd
механік 85
04-02-2015, 18:05
Прывітанне ўсім у мяне праблема з bmw x3 3.0 sd з акпп, у вас на нізкіх абарачэннях паскарэння кручэння адчувае сліп прама пад адказ тое ж самае, што прыліпае і адрываецца перадачы я зрабіў пошук у інтэрнэце, і я бачыў, што многія пішуць, што яны змянілі шыны яшчэ раздаточной скрынкі, і яшчэ многія іншыя рухавік, што і на задняй перадач, але быць упэўненым, што я магу праверыць, калі і дзельнік або ланцужкі або электрарухавіка і механізм. Я nn факт-небудзь ведае, мне знешні выгляд вашых адказаў
Што вы разумееце пад сліп... калі ўзяць абаротаў без прасоўвання можа быць абмен жа,вы спрабавалі гэта зрабіць, дыягназ ж частка мехатроніка павінна даць нейкія падказкі...
carlo abarth
04-02-2015, 20:17
паспрабуйце cambaire л алею ў кпп !!!
калі б рухавік або рэдуктар б індыкатар гарыць 4x4.....
Некалькі разоў я вырашыў пры змене алею ў раздатачнай скрынцы... Не палохайцеся, калі вы паказваеце на касе:rolleyes:
legendaryslave
04-02-2015, 22:15
я спачатку мяняць масла ў кпп перадачы больш вачэй не паклаў першай нафты, якія, здараецца, gurda спецыфікацыі для акпп трэба абсталяванне, прысвечаная калі б канвэртар вы dtc
92149215Infatti і калегамі, каб зрабіць перш за ўсе мяняць алей, электрарухавік размяшчаецца пад калі есць праблемы прымушае ўключыць таксама laspia у esp.
І, як церак, адкрыць і паглядзець, калі кола ? збожжа....калі вы знаходзіцеся ў сеткі кола зменены...у дадатку знаходзіцеся буфера абмену, які я ўзяў у сеткі, па рамонце раздатачнай скрынкі з скрынкай перадач не аўтаматычная
механік 85
06-02-2015, 10:53
Дзякуй усім, я зрабіў дыягностыку на абмен і тут памылкі не іра, я спрабую змяніць, перш за ўсе, нафту, ці ведаеце вы сказаць мне, калі мы хочам, і тып
Курсе-у сетцы c'? спецыяльную працэдуру для замены алею на аўтаматычнай перадачы і выкарыстоўвае толькі спецыяльным алеем
legendaryslave
06-02-2015, 14:36
Пакладзем, год, аб'ем рухавіка л. с. і я скажу вам, усе маюць права motul
цемна service
10-02-2015, 23:08
У любым выпадку, каб паспрабаваць дзельнік зрабіце cos? :
Прыклад: з аднаго боку, dxosx і зыходзячы паглядзець, калі праскоквае.
У любым выпадку паспрабуйце замяніць алей у раздаточной скрынцы, я прапаную вам выкарыстоўваць арыгінальныя так трэба, менш літра.