Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Прэзентацыі і прывітанне...

Sirlancillotto
03-02-2015, 17:42
Прывітанне ўсім, я Макс і я пішу з Рыму.

Я-аматар, электронная/кампутарныя навукі і тэхналогіі ва ўсіх яго формах. Я пасля вывучэння электронных і х працу, я займаюся кампутарнай.

Прыкладна праз год я купіў M.-B. w203 выкарыстоўваецца (я ніколі не купіў да гэтай маркі), і я cos? знайшоў яго з некаторым здзіўленнем, што c'? pi? электроніка ў такі аўтамабіль, што ўнутры сервера невялікі лакальнай сеткі майго офіса :-ці .

Ecu, Сэм, ezs, сеткі камера, cdb, і блокі кіравання розныя, годныя невялікі самалет. Першапачаткова я быў досыць дэзарыентаваны, але, я павінен сказаць, што такія складанасці? ен скончыў, каб стымуляваць маю прыроджаную curiosit? і cos?, у выніку першыя ідэі, я ? вы ? басейн рэальны свет!

Я купіў multiplex для дыягностыкі і MPPSv13 але, я выявіў, што, нягледзячы падставамі, c'? яшчэ infinit? рэчаў, каб вучыцца.

І таму я тут.... Шпацыруючы па сетцы ў пошуках тлумачэння і рашэнні, я натыкнуўся на гэты выдатны сайт, здаецца, падыходнае месца для абмену ідэямі, гарачых людзей і кампетэнтных.... Спадзяюся знайсці каштоўную падтрымку і маглі быць, у маім маленькім, з дапамогай усіх вас....

clabsport
04-02-2015, 00:09
Прывітанне Макс сардэчна запрашаем жадаю вам добрага знаходжання.

msport (exil77grande)
04-02-2015, 13:04
прывітанне і дабро запрашаем,раскажыце нам, нават ваш узрост.

Tommaso1982
06-02-2015, 10:57
Сардэчна запрашаем і ўдачы....