Перегляд Повної Версії : Проблема c220 cdi
blackwolf76
28-09-2012, 23:32
Не знаю, якщо це ? правильний розділ, а місце запит і у випадку якщо ви вирішите її перемістити.
У мене є mercedes c220cdi 2002 року, що зводить мене з розуму. На практиці, в холоди запускається добре, в той час як у гарячій, важко, типу, що відбувається з VAG. Оскільки я знаю, що не ? відома проблема цих автомобілів, можливо, хтось пу? дати мені рішення або, принаймні прямої, щоб спробувати вирішити проблему.
Я заявляю, що я намагався замінити з іншими відновлення наступні компоненти без успіху: Насос, Рейку, форсунки, датчик распредвала, датчик коленвала, фільтра дизельного палива і я перевірив всі труби, безуспішно. Автомобіль після запуску працює як швейцарський годинник, і це робить зазвичай...
"У разі якщо існує якесь рішення на відображення??
Thanks...
Вибачте, на стартер, скільки барів є?для мене c'? падіння тиску... дайте нам знати...
lumaracing
29-09-2012, 09:38
привіт blackwolf76,для мене перше, що ви повинні побачити під час запуску, скільки бар є у функції контролю тиску в спільне харчування,якщо тиск підвищується на 300 бар піде добре,то ви повинні зробити тест відходів форсунок і перевірити, якщо все забороняти iettore.
blackwolf76
29-09-2012, 10:38
привіт blackwolf76,для мене перше, що ви повинні побачити під час запуску, скільки бар є у функції контролю тиску в спільне харчування,якщо тиск підвищується на 300 бар піде добре,то ви повинні зробити тест відходів форсунок і перевірити, якщо все забороняти iettore.
маючи сумніви на форсунки і насос я замінив обидва з матеріалом випробування, але проблема ? залишився ідентичний... не ? нічого не змінили. І ? це те, що викликає подив...
Тепер повторно перевірити тиск.... ми бачимо, що він мені говорить.
Ви замінили клапан drv на рейку? (регулятор тиску палива)
blackwolf76
30-09-2012, 11:04
Ви замінили клапан drv на рейку? (регулятор тиску палива)
на жаль, я замінити, а також що... єдине, що мені ? залишилася ? стартер, який, можливо, працює не зовсім швидко.
Ви могли б перевірити датчик температури води, і якщо се то дизель
blackwolf76
30-09-2012, 11:37
То дизель не наводить і те, вода працює regloarmente, враховуючи, що ю перевірив діагноз і інфрачервоний термометр, і відповідає. Також може бути насос навантаження, хоча я сумніваюся в цьому, не ? ніколи не scassata на ці автомобілі.
за те, що знаю я ? gi? відомо, я проблеми в цих авто, я свій автомобіль, хоча мені, проблема в самому стартері була, так і холодною і гарячою, діагноз-та нічого, все відмінно з mbstar. єдиним доказом, що я не міг зробити перш, було те, що відновлення форсунок, що я і зробив від одного. результат: 4? інжектор втрачав надто багато, замінив за 10 хв, а ? гра по-крупному! подивитися робити це доказ, як сказав lumaracing раніше.
blackwolf76
30-09-2012, 12:26
за те, що знаю я ? gi? відомо, я проблеми в цих авто, я свій автомобіль, хоча мені, проблема в самому стартері була, так і холодною і гарячою, діагноз-та нічого, все відмінно з mbstar. єдиним доказом, що я не міг зробити перш, було те, що відновлення форсунок, що я і зробив від одного. результат: 4? інжектор втрачав надто багато, замінив за 10 хв, а ? гра по-крупному! подивитися робити це доказ, як сказав lumaracing раніше.
Форсунки, які знаходяться під капітальний ремонт і сумніваючись, в першу чергу, а я ті, я спробував змонтувати ще 4, які я проводила у майстерні, відновлення, встановлені і проблеми ідентичні... він змінився прапорця дефект.
amf-тюнінг
01-10-2012, 20:39
менший тиск дизель привіт.......
filippin87
01-10-2012, 21:17
контролює повернення форсунок, якщо один кидає вас занадто опустити тиск на рейку
blackwolf76
01-10-2012, 21:29
завтра мене назад в auuto клієнт бачив, що йому було потрібно і йому, я зараз поїду. А як я вже сказав? в інший раз я перевірив і замінив форсунки, все той же дефект.
Спробуйте..спробуйте встановити електричний паливний насос після фільтра дизельного палива 3 бар, від'єднавши цієї механіки..***** unque контролює тиск пуску
blackwolf76
01-10-2012, 21:54
Тиску, тиск перевіряю, а завтра немає, а я сумніваюся, що так і стартера, що не маючи хороший кий не може відразу ж покласти під тиском дизельного палива, і, отже, пізно піти, акцентуючи дефект жарко.
пу? ...тепер, що думаю я ? натрапив на opel 1300 мдж..здавалося, що крутив добре, а не вистачає якоїсь навколо.*****unque то подивитися завжди вимірювання тиску
Як ви ? закінчилася короста ???
якщо не помиляюсь , але ці форсунки йдуть не класифіковані ( код ima ) ??
я хочу знати, я, як і туди, в кінцевому підсумку, навіть, чому? у мене clk 270cdi, що назад тією ж проблемою, але не завжди...
* * * audi sp:ви праві, майже всі форсунки, тепер мають код ima від reimmmttere в ecu при заміні
я хочу знати, я, як і туди, в кінцевому підсумку, навіть, чому? у мене clk 270cdi, що назад тією ж проблемою, але не завжди...
* * * audi sp:ви праві, майже всі форсунки, тепер мають код ima від reimmmttere в ecu при заміні
звичайно.. це часто трапляється, і ви забудете
blackwolf76
06-10-2012, 22:32
Ви підкажіть:
ці автомобілі не потребують встановлення коду форсунок при заміні, або краще не ? очікувалося, однак, і мій діагноз не робить. Навіть якщо хотів би виключити цю причину, враховуючи, що я приклав руку багато разів, форсунок mercedes cdi і ні в якому разі я повинен був зробити цю роботу. Що я завжди роблю на fiat MJ, наприклад, де ? ніж очікувалося, хоча і не обов'язково, на мою думку.
Повертаючись до проблеми, я можу тільки сказати, що, на мій погляд, не існує рішення, або краще, я, можливо, не був в змозі знайти його. Як вже згадувалося в інший пост я змінив всі матеріали і докази, які я тримаю в майстерні, і проблема ні в якому разі ? поміняли, в кращу або в гіршу сторону. Потрібне для запису rielenco все:
насос rail
форсунки
регулятор тиску
датчик распредвала
датчик положення колінчастого валу
фільтр дизель
флейта rail
Ущільнювальне Кільце трубки паливної
Стартер
З останнім я трохи поліпшень, враховуючи, що збільшення швидкості? запуск двигуна автоматично може спочатку поставити тиск дизельного палива в rail, яка як і раніше залишається низькою на початковому, найбільш гарячою. Розмовляючи з клієнтом, я сказав, що цей автомобіль завжди був трохи не той дефект, навіть від нового, і по-моєму, ви акцентовано останнім часом з її несправності стартера, які він втратив на кілька оборотів від стандарту.
Пояснення може бути дано з-за дефекту проектування або, можливо, програмування ебу, викликані зміни, які mercedes представив на ці двигуни тільки від року побудови цього авто. До 2002 року на двигунах Cdi був встановлений клапан Elab, що він розташований в безпосередній близькості? насос rail, потім віддаляється... і, ймовірно, автомобіль після вимкнення скачати схеми rail, що до цього не відбувалося, тому що закрити контур думали, саме вищезгаданий клапан.
Якщо хтось хоче дати йому подивитися я можу розмістити, який я скачав з ecu і зрозуміти, якщо, може бути, існує якесь рішення ****llo перепрограмування ...
Тим не менш, ви повинні вирішити...де сукні blackwolf76 ??
blackwolf76
07-10-2012, 13:10
Тим не менш, ви повинні вирішити...де сукні blackwolf76 ??
prov. салерно
Ми занадто далеко...в іншому випадку мені хотілося б дати нам подивитися!!
вибачте, якщо ви думаєте, що проблема в st? в об'єкт, який ви завантажити xch? не випробуйте з собою механічний клапан non-повернути його в безпосередній близькості? вхід фільтра дизель?
blackwolf76
07-10-2012, 19:44
вибачте, якщо ви думаєте, що проблема в st? в об'єкт, який ви завантажити xch? не випробуйте з собою механічний клапан non-повернути його в безпосередній близькості? вхід фільтра дизель?
насправді, я вже? покласти... навіть прямо на танк, який я давав збої на інший автомобіль...
? оскільки проблеми, робить пі? гаряча, холодна, я б сказав, що, що ? виключити...
blackwolf від того, що я читаю, єдине, що у вас ще немає sotituito ? електричний насос низького тиску, я б не хотів, що б це залежало від неї, як я написав "" щодо двигунів psa...
я хотів би відзначити, що на деяких авто, якщо не назад кодування форсунок ima, ви можете мати проблеми такого роду, чому? так як автомобіль або краще, ecu не може відкалібрувати саме дизельного палива, яке треба вприснути, щоб етап невідчутно вильоту...особливо, в теплий бачили, що нові види палива через відсутність сірки, як правило, ведуть себе р? cme в benza....вони втратили досить багато на accendiabilit? і змазує...
якщо вам пу? допомогти я вам скажу, що проблема полягає у відновлення форсунок, а також відомі не тільки в мерседес, форсунки теплого dilatamento матеріалів і знос деяких компонентів, що займаються відновлення вони втрачають тиск системи ? нормально, що з новим приводом їдьте краще, чому? як ви сказали, досягається робочий тиск, але не ? рішення, повірте, знайти хорошого pompista, можливо, центр bosch і відремонтувати за форсунок, і ви побачите, що вирішити. (PS: 15 років MB)
якщо я правильно пам'ятаю , цей автомобіль, як насос низького тиску ne збірці механічної коробки передач , а ви не пробували замінити?
blackwolf76
07-10-2012, 22:52
Насос навантаження ? механічною, а не електричної і статистично не ви ? ніколи не шляху... а то я відчув навіть, що.
Форсунки були просто відредаговані прямо в mercedes, і після їх випробування (з відновлення регулярних), щоб розвіяти всі сумніви, йому, що у мене встановлені ще 4 тесту, та ж проблема.
Єдине, що мене зараз ? залишилася, і що змушує мене сумніватися ? танк... так, деякий час тому він зателефонував мені клієнт говорив мені, що змусило повітря, незважаючи на те, що 1/4 баку бензину, що до речі підвернулася мені, коли я проводила тест в майстерні. Може бути, ви завантажити через зворотний трубопровід системи саме з-за несправності ємності, що, як ? відомо, має два резервуара з стелажі в депресії, які, чесно кажучи, я так і не зрозумів, як це працює.
тоді, якщо проблема була в баку буде відбуватися спорожнення ванни в результаті простою автомобіля, який не ділив би ні в холодній, а потім, коли у нас буде трохи часу, spiegher? можливо, керівництво з експлуатації такої системи з клапаном вентурі, проте я не розумію, що в mercedes revisionino форсунок або, принаймні в тих, де я працював, я не підтримуюча їх материнсь огляд, але заміна на нові або обертання mercedes, які є еквівалентом нового (використовують тільки тіло старого), вартість від 300 у вас 400 євро. однак проблеми пуску гарячого mercedes що стосується дизельних є обов'язковими до втрати від форсунок або від клапани регулювання тиску в рампі, коли-небудь програмного забезпечення, блоки або мотори різні, нехай насос низького тиску, служить тільки для adescaggio, інше робить насос AP, але будьте обережні, може бути також внутрішні витоку насоса високого тиску, класифікація форсунок mercedes ви робите і як, не тільки на CDI2, чому? я, підписаними все номер 2, але про інших версіях, ви назад, але я не ? проблеми класифікації служить ще і стартера,спробуйте банально в момент гарячого старту strozza з затискач або зажим для труб, відновлення від форсунок (останнє інжектор на шляху до відновлення) і подивитися як він себе веде, але будьте обережні, бо що? якщо якийсь інжектор має відновлення надмірне засувки не витримують, і ви зробите ванночку з дизельним паливом.
я orienterei на цих трьох компонентів, то зробіть ви
якщо я правильно пам'ятаю , цей автомобіль, як насос низького тиску ne збірці механічної коробки передач , а ви не пробували замінити?
але ми впевнені, хлопці?подивіться, що в clk 270cdi, до якої accenavo перед механічних насосів низького тиску дизельного палива я не бачу....
blackwolf76
07-10-2012, 23:27
але ми впевнені, хлопці?подивіться, що в clk 270cdi, до якої accenavo перед механічних насосів низького тиску дизельного палива я не бачу....
У нього все в порядку, повірте. І монтується безпосередньо над насосом високого тиску і має розміри і форму, злегка квадратний.
*жерар
Форсунки мені сказав власник, що їм поклали в mercedes, зараз змінені або замінені, не знаю, але були розміщені в його сказати.
А не дано за певну річ, у мене встановлені ще 4 з тією ж проблемою. Що я і зробив, навіть з насосом високого тиску, я був від мого друга, pompista, і він перероблений для всього, а потім насосні прокладки і все інше, і у нас встановлений... не ? змінилося досить нічого, так само, як я падаю заміни регулятора тиску.
Крім нас? у мене є той же самий автомобіль, що коли-то змусило мене сходити з розуму від подібною проблемою, тому знаю досить добре, хоча і в цих випадках нам варто стати засобом розуму. Мій автомобіль замість гарячої, він зробив мені повітряний контур після його початку. Практично, він 30 секунд мотоциклів, а потім помер, в результаті чого спорожнення контуру, потім стартер і сили двигуна, який я передав разом з акумулятором. Після настільки peripeziare врешті-решт проблема ? зрозумів, що був у баку, вирішена з простою зворотний клапан, встановлений на ємності, а не прямо за двигуном, де не sortiva ніякого ефекту.
* манро:
у самому справі, якщо читати вище я теж сказав, що форсунки кодують, але не ? за те, що в гарячій частині, що не кодування потрібно для інших цілей
* blackwolf76:
але якщо у вас є автомобіль, так само і з вашого боку добре, гарячого, то зробіть порівняльний тест, гори твої форсунки на своїй або встановлюєте його на свій і подивитися, що відбувається, потім поступово перейти виняток, інакше не вийти живим
я з-за жерара, також бачив його провів у мб і звертаюся до нього підтвердження вищевикладеного the wood...
джерард вибачте, підтвердіть, що мб dieselnon мають електричний насос низького тиску дизель??
* gerard ви читали посилання відправив??
blackwolf76
07-10-2012, 23:39
але якщо у вас є автомобіль, так само і з вашого боку добре, гарячого, то зробіть порівняльний тест, гори твої форсунки на своїй або встановлюєте його на свій і подивитися, що відбувається, потім поступово перейти виняток, інакше не вийти живим
це я хотів би уникнути...
Кожен раз, коли я намагався по цій дорозі я завжди вважав, лагодити дві машини і не одну...:rolleyes: ні, я маю щастя з сед речі.
До того ж там буде ще заковика, що система капусти кріплення форсунок, які створюють всі проблеми, втрати, і тоді мені доведеться приступити до виправлення місцях, або міняти шпильки... краще немає, якщо не необхідним.
Про форсунок огляду ? є простота? ... псуються всі кінці, компонент, замінний в найкоротші терміни і простота? єдине.
залежить від моделі, на деяких ? механіка і на інших ? електроенергії, на нові ? електрична плита тиску 4bar і витрати 70lt тепер, на старих ? механіка і коливається від 0.4 на 1бар
вибачте, джерард з пост тільки що написав rispndevi на моє запитання??
Всі mercedes common rail не останнього покоління монтуються насоси низького тиску, механічні.*****unque, як я вже? вже говорилося раніше, якщо проблема була в цьому, досить спробувати встановити електричний паливний насос, 3 бар і подивитися, що відбувається...
залежить від моделі, на деяких ? механіка і на інших ? електроенергії, на нові ? електрична плита тиску 4bar і витрати 70lt тепер, на старих ? механіка і коливається від 0.4 на 1бар
джерард на clk 270cdi 2002 року, що c'??насос механіка або електрична низького тиску дизель??
вибачте, джерард з пост тільки що написав rispndevi на моє запитання??
вона відповідала на запитання, за посиланням я читав, звичайно, говорить вам, що форсунки йдуть закодовані, але якщо читати вище, то confermavo я теж, але якщо кодування приносить інші проблеми, і не в тому, що ваші труднощі? стартера гарячої
джерард на clk 270cdi 2002 року, що c'??насос механіка або електрична низького тиску дизель??
механіка, якщо ви добре виглядати і знаходиться в передній частині блока циліндрів у відповідність кришку ланцюга ? сусіди з двох труб
тому немає електричного насоса??впевнений??
blackwolf76
08-10-2012, 00:00
ми говоримо, що ми впевнені в два...
Це напевно можна дізнатися тільки, коли міняєш фільтр дизель автомобіль відразу або змушує dannare душа, якщо немає кровотеч з допомогою пилососа?? Хоча досить відкрити капот, щоб? 99% ? механіка.
Common rail ? вийшов у своїй першій версії про те, що в'99/2000 на двигунах mercedes, в 2002 році був у другій версії CDI2 і навпаки, насос BP механіка
не провокація,клянусь!!
за те, що ne s у я на clk до серії електричний насос вр ідентифікувати з двигуна om612 з максимальним тиском common rail 1350bar з 2003 року двигун стає om647 з тиску в рампі 1600 бар, насос низького тиску механічно інтегрований у насос високого тиску? на деяких моделях om647 c'? попередній насос низького тиску дизельного палива..
підтвердіть, джерард??
не провокація,клянусь!!
за те, що ne s у я на clk до серії електричний насос вр ідентифікувати з двигуна om612 з максимальним тиском common rail 1350bar з 2003 року двигун стає om647 з тиску в рампі 1600 бар, насос низького тиску механічно інтегрований у насос високого тиску? на деяких моделях om647 c'? попередній насос низького тиску дизельного палива..
підтвердіть, джерард??
якщо я від шасі, контроль над програмою, і ми бачимо, що тип системи монтується за того, що в свою будучи в 2002 році повинно бути 209, якщо ? є 270 необхідно змонтувати 647 як і двигун, якщо ? 647 може бути cdi3 з електричним насосом
ви "моя" ? один w209 але двигун om612 шасі wdb2093161f027582 ви побачите, що для механічних насосів низького тиску не з'? я...
у будь-якому випадку, я вітаю вас, я йду спати, завтра починається тиждень, важко для мене привіт!!
ніч усім!!!!!
ви "моя" ? один w209 але двигун om612 шасі wdb2093161f027582 ви побачите, що для механічних насосів низького тиску не з'? я...
у будь-якому випадку, я вітаю вас, я йду спати, завтра починається тиждень, важко для мене привіт!!
ніч усім!!!!!
For You1316
Але в кінцевому підсумку, частина машини чи ні?:rolleyes:
ще були обговорення про те,***** насос??? механіка якою мовою треба говорити...
джерард не replicavo звичайно тебе...і я знаю tiburtina..чол..ви робите відмінні курси підвищення кваліфікації..:rolleyes:
blackwolf76
18-10-2012, 00:35
автомобіль шукав клієнтів і має prresa cos? на даний момент... а я думаю, що проблема полягає в бак, тому що якщо залишається мало палива, йому очистити бак з боку осаду і побачив, що всі інші ? стан перевірив, нічого дивного, що дві речі пов'язані.
Привіт всім .. може бути, я можу допомогти, хоча я, здається, зрозумів, що для доказу ви замінили практично все, при цьому останнє твердження(відмова dis****llo палива ), я впевнений, що несправність криється в насосі високого тиску..компенсація цієї ємності відбувається за рахунок повернення палива одного і того ж,якщо це працює погано, ви (внутрішня витік) і збої у функціонуванні системи вентурі погоди, який не пропускає дизельне паливо, в іншій-ванна. гаряча, чи це посилює проблему.. як правило, при повному відчуває себе менш..