Прагляд Поўнай Версіі : Праблема c220 cdi
blackwolf76
28-09-2012, 23:32
Не ведаю, калі гэта ? правільны падзел, а месца запыт і ў выпадку, калі вы вырашыце яе перамясціць.
У мяне есць mercedes c220cdi 2002 года, што зводзіць мяне з розуму. На практыцы, у холаду запускаецца добра, у той час як у гарачай, цяжка, тыпу, што адбываецца з VAG. Паколькі я ведаю, што не ? вядомая праблема гэтых аўтамабіляў, магчыма, хто-то пу? даць мне рашэнне ці, па меншай меры прамой, каб паспрабаваць вырашыць праблему.
Я заяўляю, што я спрабаваў замяніць з іншымі аднаўлення наступныя кампаненты без поспеху: Помпа, Рэйку, фарсункі, датчык распредвала, датчык коленвала, фільтра дызельнага паліва і я праверыў усе трубы, беспаспяхова. Аўтамабіль пасля запуску працуе як швейцарскі гадзіннік, і гэта робіць звычайна...
"У выпадку, калі існуе нейкае рашэнне на адлюстраванне??
Thanks...
Прабачце, на стартар, колькі бараў есць?для мяне, c'? падзенне ціску... дайце нам ведаць...
lumaracing
29-09-2012, 09:38
прывітанне blackwolf76,для мяне першае, што вы павінны праверыць, ці пры запуску, колькі бар есць у функцыі кантролю ціску ў агульнае харчаванне,калі ціск павышаецца на 300 бар пойдзе добра,то вы павінны зрабіць тэст адходаў фарсунак і праверыць, калі ўсе забараняць-то iettore.
blackwolf76
29-09-2012, 10:38
прывітанне blackwolf76,для мяне першае, што вы павінны праверыць, ці пры запуску, колькі бар есць у функцыі кантролю ціску ў агульнае харчаванне,калі ціск павышаецца на 300 бар пойдзе добра,то вы павінны зрабіць тэст адходаў фарсунак і праверыць, калі ўсе забараняць-то iettore.
маючы сумневы на фарсункі і помпы, я замяніў абодва з матэрыялам выпрабаванні, але праблема ? застаўся ідэнтычны... не ? нічога не змянілі. І ? гэта тое, што выклікае здзіўленне...
Цяпер паўторна праверыць ціск.... мы бачым, што ен кажа мне.
Вы замянілі клапан drv на рэйку? (рэгулятар ціску паліва)
blackwolf76
30-09-2012, 11:04
Вы замянілі клапан drv на рэйку? (рэгулятар ціску паліва)
на жаль, я замяніць, а таксама што... адзінае, што мне ? засталася ? аўтар, які, магчыма, працуе не зусім хутка.
Вы маглі б праверыць датчык тэмпературы вады, і калі се то дызель
blackwolf76
30-09-2012, 11:37
То дызель не прыводзіць і тое, вада працуе regloarmente, улічваючы, што ю праверыў дыягназ і інфрачырвоны тэрмометр, і адпавядае. Таксама можа быць помпа нагрузкі, хоць я сумняваюся ў гэтым, не ? ніколі не scassata на гэтыя аўтамабілі.
за тое, што ведаю я ? gi? вядома, я праблемы ў гэтых аўто, я свой жа аўтамабіль, хоць мне, праблема ў самой стартары была, так і халоднай і гарачай, дыягназ-і нічога, усе выдатна з mbstar. адзіным доказам, што я не мог зрабіць раней, было тое, што аднаўленне фарсунак, што я і зрабіў ад аднаго. вынік: 4? інжэктар траціў занадта шмат, замяніў за 10 мін то, а ? гульня па-буйному! паглядзець рабіць гэта доказ, як сказаў lumaracing раней.
blackwolf76
30-09-2012, 12:26
за тое, што ведаю я ? gi? вядома, я праблемы ў гэтых аўто, я свой жа аўтамабіль, хоць мне, праблема ў самой стартары была, так і халоднай і гарачай, дыягназ-і нічога, усе выдатна з mbstar. адзіным доказам, што я не мог зрабіць раней, было тое, што аднаўленне фарсунак, што я і зрабіў ад аднаго. вынік: 4? інжэктар траціў занадта шмат, замяніў за 10 мін то, а ? гульня па-буйному! паглядзець рабіць гэта доказ, як сказаў lumaracing раней.
Фарсункі, якія знаходзяцца пад капітальны рамонт і сумняваючыся, у першую чаргу, а я тыя, я паспрабаваў змантаваць яшчэ 4, якія я праводзіла ў майстэрні, аднаўленне, устаноўлены і праблемы ідэнтычныя... ен змяніўся сцяжка дэфект.
amf-цюнінг
01-10-2012, 20:39
меншае ціск дызель прывітанне.......
filippin87
01-10-2012, 21:17
кантралюе вяртанне фарсунак, калі адзін кідае вас занадта апусціць ціск на рэйку
blackwolf76
01-10-2012, 21:29
заўтра мяне назад у auuto кліент бачыў, што яму было трэба і яму, я паеду зараз. А як я ўжо сказаў? у іншы раз я праверыў і замяніў фарсункі, усе той жа дэфект.
Паспрабуйце..паспрабуйце ўсталяваць электрычны паліўны помпа пасля фільтра дызельнага паліва 3 бар, адлучыўшы гэтай механікі..***** unque кантралюе ціск пуску
blackwolf76
01-10-2012, 21:54
Ціску, ціск правяраю, а заўтра няма, а я сумняваюся, што так і стартара, што не маючы добры кій не можа адразу ж пакласці пад ціскам дызельнага паліва, і, такім чынам, позна пайсці, акцэнтуючы дэфект горача.
пу? ...цяпер, што думаю я ? наткнуўся на opel 1300 мдж..здавалася, што круціў добра, а не хапае якой-то вакол.*****unque то паглядзець заўседы вымярэнне ціску
Як вы ? скончылася кароста ???
калі не памыляюся , але гэтыя фарсункі ідуць не класіфікаваны ( код ima ) ??
я хачу ведаць, я, як і туды, у канчатковым выніку, нават, чаму? у мяне clk 270cdi, таму што той жа праблемай, але не заўседы...
* * * audi sp:вы маеце рацыю, амаль усе фарсункі, цяпер маюць код ima ад reimmmttere ў ecu пры замене
я хачу ведаць, я, як і туды, у канчатковым выніку, нават, чаму? у мяне clk 270cdi, таму што той жа праблемай, але не заўседы...
* * * audi sp:вы маеце рацыю, амаль усе фарсункі, цяпер маюць код ima ад reimmmttere ў ecu пры замене
вядома.. гэта часта здараецца, і вы забудзецеся
blackwolf76
06-10-2012, 22:32
Вы падкажыце:
гэтыя аўтамабілі не маюць патрэбу ў ўстаноўка кода фарсунак пры замене, ці лепш не ? чакалася, аднак, і мой дыягназ не робіць. Нават калі хацеў бы выключыць гэтую прычыну, улічваючы, што я прыклаў руку шмат разоў, фарсунак mercedes cdi і ні ў якім выпадку я павінен быў зрабіць гэтую працу. Што я заўседы раблю на fiat MJ, напрыклад, дзе ? чым чакалася, хоць і не абавязкова, на маю думку.
Вяртаючыся да праблемы, я магу толькі сказаць, што, на мой погляд, не існуе рашэнне, або лепш, я, магчыма, не быў у стане знайсці яго. Як ужо згадвалася ў іншы пост я змяніў усе матэрыялы і доказы, якія я трымаю ў майстэрні, і праблема ні ў якім выпадку ? памянялі, у лепшы ці ў горшы бок. Патрэбнае для запісу rielenco ўсе:
помпа rail
фарсункі
рэгулятар ціску
датчык распредвала
датчык становішча каленчатага вала
фільтр дызель
флейта rail
Ушчыльняльнае Кольца трубкі паліўнай
Аўтар
З апошнім я трохі паляпшэнняў, улічваючы, што павелічэнне хуткасці? запуск рухавіка аўтаматычна можа спачатку паставіць ціск дызельнага паліва ў rail, якая па-ранейшаму застаецца нізкай на пачатковым, найбольш гарачай. Размаўляючы з кліентам, я сказаў, што гэты аўтамабіль заўседы быў трохі не той дэфект, нават ад новага, і па-мойму, вы акцэнтавана ў апошні час з яе няспраўнасці стартара, якія ен страціў на некалькі абаротаў ад стандарту.
Тлумачэнне можа быць дадзена з-за дэфекту праектавання або, магчыма, праграмавання эбу, выкліканыя змены, якія прадставіў mercedes на гэтыя рухавікі толькі ад года пабудовы гэтага аўто. Да 2002 года на рухавіках Cdi быў усталяваны клапан Elab, што ен размешчаны ў непасрэднай блізкасці? помпа rail, затым выдаляецца... і, верагодна, аўтамабіль пасля выключэння спампаваць схемы rail, што да гэтага не адбывалася, таму што закрыць контур думалі, менавіта вышэйзгаданы клапан.
Калі хто-небудзь хоча даць яму паглядзець я магу размясціць адлюстравання, які я запампаваў з ecu, і зразумець, калі, можа быць, існуе якое-то рашэнне ў ****llo перапраграмавання ...
Тым не менш, вы павінны вырашыць...дзе сукенкі blackwolf76 ??
blackwolf76
07-10-2012, 13:10
Тым не менш, вы павінны вырашыць...дзе сукенкі blackwolf76 ??
правінцыя салерно
Мы занадта далека...у адваротным выпадку мне б хацелася даць нам паглядзець!!
прабачце, калі вы думаеце, што праблема ў st? у аб'ект, які вы спампаваць xch? не паспрабуйце з сабой механічны клапан non-вяртання яго ў непасрэднай блізкасці? ўваход фільтра дызель?
blackwolf76
07-10-2012, 19:44
прабачце, калі вы думаеце, што праблема ў st? у аб'ект, які вы спампаваць xch? не паспрабуйце з сабой механічны клапан non-вяртання яго ў непасрэднай блізкасці? ўваход фільтра дызель?
на самай справе, я ўжо? пакласці... нават прама на танк, які я даваў збоі на іншы аўтамабіль...
? паколькі праблемы, робіць пі? гарачая, што халодная, я б сказаў, што, што ? выключыць...
blackwolf ад таго, што я чытаю, адзінае, што ў вас яшчэ няма sotituito ? электрычны помпа нізкага ціску, я б не хацеў, што б гэта залежала ад яе, як я напісаў "" у дачыненні да рухавікоў psa...
я хацеў бы адзначыць, што на некаторых аўто, калі не таму кадоўкі фарсунак ima, вы можаце мець праблемы такога роду, чаму? так як аўтамабіль або лепш, ecu не можа адкалібраваць менавіта дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць, каб этап неадчувальна вылету...асабліва, у цеплы бачылі, што новыя віды паліва з-за адсутнасці серы, як правіла, вядуць сябе р? cme ў benza....яны страцілі даволі шмат на accendiabilit? і змазваюць...
калі вам пу? дапамагчы я вам скажу, што праблема заключаецца ў аднаўленне фарсунак, а таксама вядомыя і не толькі ў мэрсэдэс, фарсункі цеплага dilatamento матэрыялаў і знос некаторых кампанентаў, якія займаюцца аднаўлення яны губляюць ціск сістэмы ? нармальна, што з новым прывадам едзьце лепш, чаму? як вы сказалі, дасягаецца працоўны ціск, але не ? рашэнне, паверце, знайсці добрага pompista, магчыма, цэнтр bosch і адрамантаваць за фарсунак, і вы ўбачыце, што вырашыць. (PS: 15 гадоў MB)
калі я правільна памятаю , гэты аўтамабіль, як помпа нізкага ціску ne зборцы механічнай скрынкі перадач , а вы не спрабавалі замяніць?
blackwolf76
07-10-2012, 22:52
Помпа нагрузкі ? механічнай, а не электрычнай і статыстычна не вы ? ніколі не шляху... а тое я адчуў нават, што.
Фарсункі былі проста адрэдагаваныя прама ў mercedes, і пасля іх выпрабаванні (з аднаўленне рэгулярных), каб развеяць усе сумневы, яму, што ў мяне устаноўлены яшчэ 4 тэсту, тая ж праблема.
Адзінае, што зараз мяне ? засталася, і што прымушае мяне сумнявацца ? танк... гэтак жа, некаторы час таму ен патэлефанаваў мне кліент казаў мне, што прымусіла паветра, нягледзячы на тое, што 1/4 бака бензіну, што дарэчы падгарнулася мне, калі я праводзіла тэст у майстэрні. Можа быць, вы спампаваць праз зваротны трубаправод сістэмы менавіта з-за няспраўнасці емістасці, што, як ? вядома, мае два рэзервуара з стэлажы ў дэпрэсіі, якія, шчыра кажучы, я так і не зразумеў, як гэта працуе.
тады, калі праблема была ў баку будзе адбывацца апаражненне ванны ў выніку прастою аўтамабіля, які не дзяліў бы ні ў халоднай, а затым, калі ў нас будзе трохі часу, spiegher? магчыма, з кіраўніцтва эксплуатацыі такой сістэмы з клапанам вентура, аднак я не разумею, што ў mercedes revisionino фарсунак або, па крайняй меры ў тых, дзе я працаваў, я не поддерживающ агляд, але замена на новыя або кручэння mercedes, якія з'яўляюцца эквівалентам новага (выкарыстоўваюць толькі цела старога), кошт ад 300 ў вас 400 еўра. аднак праблемы пуску гарачага mercedes што тычыцца дызельных з'яўляюцца абавязковымі да страты ад фарсунак або ад клапана рэгулявання ціску ў рампы, калі-небудзь праграмнага забеспячэння, блокі або маторы розныя, хай помпа нізкага ціску, служыць толькі для adescaggio, астатняе робіць помпа AP, але будзьце асцярожныя, можа быць таксама ўнутраныя ўцечкі помпы высокага ціску, класіфікацыя фарсунак mercedes вы робіце і як, не толькі на CDI2, чаму? я, падпісанымі ўсе нумар 2, але пра іншых версіях, вы назад, але я не ? праблемы класіфікацыі служыць яшчэ і стартара,паспрабуйце банальна ў момант гарачага старту strozza з заціск або заціск для труб, аднаўленне ад фарсунак (апошні інжэктар на шляху да аднаўлення) і паглядзець, як ен сябе вядзе, але будзьце асцярожныя, таму што? калі які-то інжэктар мае аднаўленне празмернае зашчапкі не вытрымліваюць, і вы зробіце ванначку з дызельным палівам.
я orienterei на гэтых трох кампанентаў, то зрабіце вы
калі я правільна памятаю , гэты аўтамабіль, як помпа нізкага ціску ne зборцы механічнай скрынкі перадач , а вы не спрабавалі замяніць?
але мы ўпэўненыя, хлопцы?паглядзіце, што ў clk 270cdi, да якой accenavo перад механічных помпаў нізкага ціску дызельнага паліва я не бачу....
blackwolf76
07-10-2012, 23:27
але мы ўпэўненыя, хлопцы?паглядзіце, што ў clk 270cdi, да якой accenavo перад механічных помпаў нізкага ціску дызельнага паліва я не бачу....
У яго ўсе ў парадку, паверце. І мантуецца непасрэдна над помпай высокага ціску і мае памеры і форму, злегку квадратны.
*жэрар
Фарсункі мне сказаў уладальнік, што ім паклалі ў mercedes, цяпер адрэдагаваныя ці заменены, не ведаю, але былі размешчаны ў яго сказаць.
А не дадзена за пэўную рэч, у мяне ўсталяваныя яшчэ 4 з той жа праблемай. Што я і зрабіў, нават з помпай высокага ціску, я быў ад майго сябра, pompista, і ен перапрацаваны для ўсяго, а затым помпавыя пракладкі і ўсе астатняе, і ў нас усталяваны... не ? змянілася даволі нічога, гэтак жа, як я падаю замены рэгулятара ціску.
Акрамя нас? у мяне есць той жа самы аўтамабіль, што калі-то прымусіла мяне схадзіць з розуму ад падобнай праблемай, таму ведаю дастаткова добра, хоць і ў гэтых выпадках нам варта стаць сродкам розуму. Мой аўтамабіль замест гарачай, ен зрабіў мне паветраны контур пасля яго пачатку. Практычна ва, ен 30 секунд матацыклаў, а затым памер, у выніку чаго апаражненне контуру, затым стартар і сілы рухавіка, які я перадаў разам з акумулятарам. Пасля гэтак peripeziare у рэшце рэшт праблема ? зразумеў, што быў у баку, вырашана з простай зваротны клапан, усталяваны ў емістасці, а не прама за рухавіком, дзе не sortiva ніякага эфекту.
* манро:
на самай справе, калі чытаць вышэй я таксама сказаў, што фарсункі кадуюць, але не ? за тое, што ў гарачай часткі, не кадаваньне трэба для іншых мэтаў
* blackwolf76:
але калі ў вас есць аўтамабіль, таксама і з вашага боку добра, гарачага, то зрабіце параўнальны тэст, горы твае фарсункі на сваей ці ўсталеўваеце яго на свой і паглядзець, што адбываецца, затым паступова перайсці выключэнне, інакш не выйсці жывым
я з-за жэрара, таксама бачыў яго правеў у мб і звяртаюся да яго пацвярджэнне вышэйпададзенага the wood...
джэрард выбачайце, пацвердзіце, што мб dieselnon маюць электрычны помпа нізкага ціску дызель??
* gerard вы чыталі спасылку адправіў??
blackwolf76
07-10-2012, 23:39
але калі ў вас есць аўтамабіль, таксама і з вашага боку добра, гарачага, то зрабіце параўнальны тэст, горы твае фарсункі на сваей ці ўсталеўваеце яго на свой і паглядзець, што адбываецца, затым паступова перайсці выключэнне, інакш не выйсці жывым
гэта я хацеў бы пазбегнуць...
Кожны раз, калі я спрабаваў па гэтай дарозе я заўседы лічыў, чыніць дзве машыны і не адну...:rolleyes: не, я маю шчасце з сяды рэчы.
І да таго ж там будзе яшчэ загвоздка, што сістэма капусты мацавання фарсунак, якія ствараюць усе праблемы, страты, і тады мне прыйдзецца прыступіць да выпраўленні месцах, ці мяняць шпількі... лепш няма, калі не неабходным.
Аб фарсунак агляду ? есць прастата? ... псуюцца ўсе канцы, кампанент, каб у самыя кароткія тэрміны і прастата? адзінае.
залежыць ад мадэлі, на некаторых ? механіка і на іншых ? электраэнергіі, на новыя ? электрычная пліта ціску 4bar і расходу 70lt цяпер, на старых ? механіка і вагаецца ад 0.4 на 1бар
выбачайце, джэрард з пасаду толькі што напісаў rispndevi на мае пытанне??
Усе mercedes common rail не апошняга пакалення мантуюцца помпы нізкага ціску, механічныя.*****unque, як я ўжо? ужо гаварылася раней, калі праблема была ў гэтым дастаткова паспрабаваць ўсталяваць электрычны паліўны помпа, 3 бар і паглядзець, што адбываецца...
залежыць ад мадэлі, на некаторых ? механіка і на іншых ? электраэнергіі, на новыя ? электрычная пліта ціску 4bar і расходу 70lt цяпер, на старых ? механіка і вагаецца ад 0.4 на 1бар
джэрард на clk 270cdi 2002 года, што c'??помпа механіка або электрычная нізкага ціску дызель??
выбачайце, джэрард з пасаду толькі што напісаў rispndevi на мае пытанне??
яна адказвала на ваш пытанне, па спасылцы я чытаў, вядома, кажа вам, што фарсункі ідуць закадаваныя, але калі чытаць вышэй, то confermavo я таксама, але калі кадоўка прыносіць іншыя праблемы, і не ў тым, што вашыя цяжкасці? стартара гарачай
джэрард на clk 270cdi 2002 года, што c'??помпа механіка або электрычная нізкага ціску дызель??
механіка, калі вы добра выглядаць і знаходзіцца ў пярэдняй часткі блока цыліндраў ў адпаведнасць крышку ланцугу ? суседзі з двух труб
таму няма электрычнага помпы??упэўнены??
blackwolf76
08-10-2012, 00:00
мы кажам, што мы ўпэўненыя ў два...
Гэта, напэўна, можна даведацца толькі, калі змяняеш фільтр дызель аўтамабіль адразу ці прымушае dannare душа, калі няма крывацекаў з дапамогай пыласоса?? Хоць досыць адкрыць капот, каб? 99% ? механіка.
Common rail ? выйшаў у сваей першай версіі аб тым, што ў'99/2000 на рухавіках mercedes, у 2002 годзе быў у другой версіі CDI2 і наадварот, помпа BP механіка
не правакацыя,клянуся!!
за тое, што ne s'ў я на clk да серыі электрычны помпа вр ідэнтыфікаваць з рухавіка om612 з максімальным ціскам common rail 1350bar з 2003 года, рухавік становіцца om647 з ціску ў рампы 1600 бар, і помпа нізкага ціску механічна інтэграваны ў помпа высокага ціску? на некаторых мадэлях om647 c'? папярэдні помпа нізкага ціску дызельнага паліва..
пацвердзіце, джэрард??
не правакацыя,клянуся!!
за тое, што ne s'ў я на clk да серыі электрычны помпа вр ідэнтыфікаваць з рухавіка om612 з максімальным ціскам common rail 1350bar з 2003 года, рухавік становіцца om647 з ціску ў рампы 1600 бар, і помпа нізкага ціску механічна інтэграваны ў помпа высокага ціску? на некаторых мадэлях om647 c'? папярэдні помпа нізкага ціску дызельнага паліва..
пацвердзіце, джэрард??
калі я ад шасі, кантроль над праграмай, і мы бачым, што тып сістэмы мантуецца за таго, што ў сваю будучы ў 2002 годзе павінна быць 209, калі ? есць 270 неабходна змантаваць 647 як і рухавік, калі ? 647 можа быць cdi3 з электрычным помпай
вы "мая" ? адзін w209 але рухавік om612 шасі wdb2093161f027582 вы ўбачыце, што для механічных помпаў нізкага ціску не c'? я...
у любым выпадку, я вітаю вас, я іду спаць, заўтра пачынаецца тыдзень, цяжка для мяне прывітанне!!
ноч усім!!!!!
вы "мая" ? адзін w209 але рухавік om612 шасі wdb2093161f027582 вы ўбачыце, што для механічных помпаў нізкага ціску не c'? я...
у любым выпадку, я вітаю вас, я іду спаць, заўтра пачынаецца тыдзень, цяжка для мяне прывітанне!!
ноч усім!!!!!
For You1316
Але ў канчатковым выніку, частка машыны або не?:rolleyes:
яшчэ былі абмеркавання аб тым,***** помпа??? механіка на якой мове трэба гаварыць...
джэрард не replicavo вядома цябе...і я ведаю tiburtina..чал..вы робіце выдатныя курсы павышэння кваліфікацыі..:rolleyes:
blackwolf76
18-10-2012, 00:35
аўтамабіль шукаў кліентаў і мае prresa cos? на дадзены момант... а я думаю, што праблема заключаецца ў бак, таму што калі застаецца мала паліва, яму ачысціць бак з боку асадка і ўбачыў, што ўсе астатнія ? стан праверыў, нічога дзіўнага, што дзве рэчы звязаныя.
Прывітанне ўсім .. можа быць, я магу дапамагчы, хоць я, здаецца, зразумеў, што для доказы вы замянілі практычна ўсе, пры гэтым апошняе сцвярджэнне(адмова dis****llo паліва ), я ўпэўнены, што няспраўнасць крыецца ў помпе высокага ціску..кампенсацыя гэтай емістасці адбываецца за кошт вяртання паліва аднаго і таго ж,калі гэта працуе дрэнна, вы (унутраная ўцечка) і збоі ў функцыянаванні сістэмы вентура ў жывот, які не прапускае дызельнае паліва, у другога-ванна. гарачая, ці гэта ўзмацняе праблему.. як правіла, пры поўным адчувае сябе менш..