Прагляд Поўнай Версіі : Кіраўніцтва DPF EGR для пачаткоўцаў
Pierchip
30-01-2015, 22:06
Хто-то мяне ведае, паказаць, дзе занадта шмат знайсці інфармацыі, ці, яшчэ лепш, кіраўніцтва для пачаткоўцаў, якая вучыць, як выдаліць DPF і EGR ўручную? Загадзя дзякуй.
legendaryslave
31-01-2015, 00:56
Я не думаю, існуе кіраўніцтва, але і вопыту, часу і інвестыцыі прыносяць вам на ўсе рашэнні
riccardo59
31-01-2015, 13:57
я пацвярджаю ў поўным аб'еме сення ? рэальнасці
Pierchip
31-01-2015, 14:28
Вы цалкам згодныя? я шукаў адпраўную кропку, каб пачаць.
Кіраўніцтва для ўсіх тыпаў рухавікоў ? р? вялікі, да вялікіх лініях я магу сказаць вам шукаць добра ў форуме, што-то знаходзіцеся. Затым вы павінны сказаць, па меншай меры, на што ecu трэба ўмяшацца...
legendaryslave
01-02-2015, 01:23
Вы на самай справе кожны дыспетчар мае свой метад, некаторыя проста Камутатар, у іншых падаюць эмуляцыя заўседы чыстым і прафесійнае праграмнае забеспячэнне нам вельмі дапамагае, у адваротным выпадку, маючы файл налады павінны быць зроблены розныя тэсты, каб прыйсці да правільнага дзеянні, якія пу? адрознівацца ад таго ж эбу, але з дапамогай рознага праграмнага забеспячэння .
Як правіла, я асабіста спадзяюся на прафесійнае праграмнае забеспячэнне, так як я не часта часу, каб зрабіць некалькі спроб,