КПК

Перегляд Повної Версії : витрата палива і продуктивність sportcoupe

corland
30-01-2015, 18:35
Привіт, Хлопці...
після того, як зробили всі випробування світу, тепер до ебу.
Після видалення swirl , витрата палива різко збільшилися... і тепер я прийшов до висновку, спробувати поліпшити потрясіння всередині впускного колектора, впливаючи на рейку і на ін'єкції.
Я хотів би представити вашій увазі...
mercedes sportcoupe
Bosch
EDC16C31
1037368499

файл 1... 2 зміни

Ви говорите мені, що ви думаєте? по-друге ви могли б піти, щоб знизити витрату палива і поліпшити видачі ??? мені не потрібна влада, тому що засіб має 300k з наг 5...

Заздалегідь спасибі !

msport (exil77grande)
30-01-2015, 19:06
тоді файли додатки 1 і 2 ідентичні, крім того, я даю вам новину,1 файл не оригінальний,даних у вигляді м'якої і навіть цю лілію, і він же, egr off.

corland
30-01-2015, 20:16
тоді файли додатки 1 і 2 ідентичні, крім того, я даю вам новину,1 файл не оригінальний,даних у вигляді м'якої і навіть цю лілію, і він же, egr off.

Дійсно дякую вам дуже за вашу своєчасний відповідь,
насправді я був неправий створити rar... тепер виправляє

я знаю, що може здатися, що зроблено погано, але я проаналізував криві і зробив приблизними підрахунками, інтерпретувати швидкість входу повітря і задоволення втрати на низьких обертах, де споживається набагато більше, і, здається, залишається "намагався"..
Ця умова, особливо в звичайні карти, зроблені, щоб дати велику потужність, .. але я добре знаю, що ти людина більше підходить, щоб дати мені пораду, перш ніж зробити ситуацію ще гірше!!! :)

msport (exil77grande)
02-02-2015, 19:20
дивіться, якщо я повинен дати вам моя порада, ця карта не йде, нічого хорошого, крім того, не пам'ятаю, де я visot, а також зниження,то я в будь-якому випадку я завжди казав "ні", краще-карту, яка sodisfi клієнта, то я б сказав, щоб спробувати його і оцінити, ти ж не так багато, і картку, з якої ви можете завдати шкоди.

corland
02-02-2015, 20:42
дивіться, якщо я повинен дати вам моя порада, ця карта не йде, нічого хорошого, крім того, не пам'ятаю, де я visot, а також зниження,то я в будь-якому випадку я завжди казав "ні", краще-карту, яка sodisfi клієнта, то я б сказав, щоб спробувати його і оцінити, ти ж не так багато, і картку, з якої ви можете завдати шкоди.

Велике спасибі за вашу цінну пораду... спробую і я вам кажу.

У цьому разі, що б ви зробили, щоб виправити цю проблему ??? я бачив, що багато працюють тільки на свої обмежувачі крутного моменту... але з акпп я боюся, що не виправити...

djang01
23-03-2015, 14:03
Система вприскування не має нічого спільного з впускним колектором, ви не можете поліпшити потрясіння, впливаючи на рейку. Зазвичай swirl пошкодження руки, при низьких і дуже низьких обертах. На 1.9 M-Jet і часто ламаються і йдуть через клапани, викликаючи серйозні пошкодження.

Exelion1986
24-03-2015, 11:48
згоден повністю, турбулентності відбувається не тільки від геометрії труб
всі swirl саме поміняти цю геометрію, просто, коли ce n'? pi? потрібно, cio? на низьких обертах, коли швидкість? повітря ? низький

corland
24-03-2015, 11:59
згоден повністю, турбулентності відбувається не тільки від геометрії труб
всі swirl саме поміняти цю геометрію, просто, коли ce n'? pi? потрібно, cio? на низьких обертах, коли швидкість? повітря ? низький

Я повністю згоден з Вами. Але не в змозі діяти з геометрії повітроводів (принаймні на даний момент я шукаю рішення, яке зараз я вам пояснити поки не буде "реальність"..) єдиний спосіб, щоб спробувати задовольнити навантаження на низьких обертах я думаю, це те.
Очевидно, що це випробування... не впевненості, бо між теорією та практикою, нажаль, в пошукових системах завжди є прірва

У будь-якому випадку, щоб бути у курсі останніх подій... з картою. витрата палива знизилися приблизно км на літр.
Продуктивність на низьких значно покращився, і в цілому відповідь була зіткнутися з проблемою надмірної тяги або іншої візи, вік машини і її 300000km.

Між тим після декількох повних перевірки я зробив також відремонтувати форсунки, тому що один почав дути.

У школи були, в цілому, в межах, з одного боку, злегка.
У всякому разі, я вирішив приступити до перегляду всіх, і тепер зникли всі сліди диму навіть різкі прискорення .
витрата прибутку від 10-12 13-15. Я б сказав, що ми починаємо йти в правильному напрямку.
Тепер мені залишається перевірити ще якимось повним і потім побачу, якщо замінити карту, змальовану в загальних рисах, чи залишити так....

corland
24-03-2015, 12:01
PS
Що копії швейцарських годинників,..
Я, нарешті, зрозумів, де засіб контролю споживання приймає і обчислює км проходить..
В додаток до ****llo ємності вимірювання кількості дизельного палива впорскується, але що найбільш важливо, ступеня повернення від форсунок.
Насправді в даний час системи вимірювання правильно.... що ніколи не зробив протягом багатьох років шляху. Ймовірно, коли корекція досягає межі розрахунку стає дуже грубої і, отже, неправильно!