Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : расход паліва і прадукцыйнасць sportcoupe

corland
30-01-2015, 18:35
Прывітанне, Хлопцы...
пасля таго, як зрабілі ўсе выпрабаванні свету, цяпер да эбу.
Пасля выдалення swirl , выдатак паліва рэзка павялічыліся... і цяпер я прыйшоў да высновы, паспрабаваць палепшыць ўзрушэньні ўнутры впускного калектара, уздзейнічаючы на рэйку і на ін'екцыі.
Я хацеў бы прадставіць вашай увазе...
mercedes sportcoupe
Bosch
EDC16C31
1037368499

файл 1 і... 2 змены

Вы кажаце мне, што вы думаеце? па-другое, вы маглі б пайсці, каб знізіць выдатак паліва і палепшыць выдачы ??? мне не патрэбна улада, таму што сродак мае 300да з наг 5...

Загадзя дзякуй !

msport (exil77grande)
30-01-2015, 19:06
тады файлы прыкладання 1 і 2 ідэнтычныя, акрамя таго, я даю вам навіна,1 файл не арыгінальны,дадзеных у выглядзе мяккай і нават гэтую лілею, і ен жа, egr off.

corland
30-01-2015, 20:16
тады файлы прыкладання 1 і 2 ідэнтычныя, акрамя таго, я даю вам навіна,1 файл не арыгінальны,дадзеных у выглядзе мяккай і нават гэтую лілею, і ен жа, egr off.

Сапраўды дзякую вам вельмі за ваш своечасовы адказ,
на самай справе я быў няправы стварыць rar... цяпер выпраўляе

я ведаю, што можа здацца, што зроблена дрэнна, але я прааналізаваў крывыя і зрабіў прыблізных падліках, інтэрпрэтаваць хуткасць ўваходу паветра і задавальнення страты на нізкіх абарачэннях, дзе спажываецца значна больш, і, здаецца, застаецца "стараўся"..
Гэта ўмова, асабліва ў звычайныя карты, зробленыя, каб даць вялікую магутнасць, .. але я добра ведаю, што ты чалавек больш падыходзіць, каб даць мне савет, перш чым зрабіць сітуацыю яшчэ горш!!! :)

msport (exil77grande)
02-02-2015, 19:20
глядзіце, калі я павінен даць вам мой савет гэтая карта не ідзе нічога добрага, акрамя таго, не памятаю, дзе я visot, а таксама зніжэнне,а затым я, аднак, я заўседы казаў "не", лепш карту, што sodisfi кліента, то я вам скажу, і паспрабаваць ацаніць, вы ж так не карту, з якой вы можаце зрабіць пашкоджанні.

corland
02-02-2015, 20:42
глядзіце, калі я павінен даць вам мой савет гэтая карта не ідзе нічога добрага, акрамя таго, не памятаю, дзе я visot, а таксама зніжэнне,а затым я, аднак, я заўседы казаў "не", лепш карту, што sodisfi кліента, то я вам скажу, і паспрабаваць ацаніць, вы ж так не карту, з якой вы можаце зрабіць пашкоджанні.

Вялікае дзякуй за ваш каштоўны савет... паспрабую і я вам кажу.

У гэтым выпадку, што б вы зрабілі, каб выправіць гэтую праблему ??? я бачыў, што многія працуюць толькі на свае абмежавальнікі крутоўнага моманту... але з акпп я баюся, што я не вырашаю вельмі...

djang01
23-03-2015, 14:03
Сістэма ўпырску не мае нічога агульнага з впускным калектарам, вы не можаце палепшыць ўзрушэнні, уздзейнічаючы на рэйку. Звычайна swirl пашкоджанні рукі, пры нізкіх і вельмі нізкіх абарачэннях. На 1.9 M-Jet і часта ламаюцца і ідуць праз клапаны, выклікаючы сур'езныя пашкоджанні.

Exelion1986
24-03-2015, 11:48
згодны цалкам, турбулентнасці адбываецца не толькі ад геаметрыі труб
ўсе swirl менавіта памяняць гэтую геаметрыю, проста, калі ce n'? pi? трэба, cio? на нізкіх абарачэннях, калі хуткасць? паветра ? нізкі

corland
24-03-2015, 11:59
згодны цалкам, турбулентнасці адбываецца не толькі ад геаметрыі труб
ўсе swirl менавіта памяняць гэтую геаметрыю, проста, калі ce n'? pi? трэба, cio? на нізкіх абарачэннях, калі хуткасць? паветра ? нізкі

Я згодны цалкам з Вамі. Але не ў стане дзейнічаць па геаметрыі паветраводаў (па меншай меры на дадзены момант я шукаю рашэнне, якое зараз я вам растлумачыць пакуль не будзе "рэальнасць"..) адзіны спосаб, каб паспрабаваць задаволіць нагрузкі на нізкіх абарачэннях я думаю, гэта нешта.
Відавочна, што гэта выпрабаванні... не ўпэўненасці, бо паміж тэорыяй і практыкай, на жаль, у пошукавых сістэмах заўседы есць прорву

У любым выпадку, каб быць у курсе апошніх падзей... з картай. выдатак паліва панізіліся прыкладна км на літр.
Прадукцыйнасць на нізкіх значна палепшылася, і ў цэлым адказ быў сутыкнуцца з праблемай празмернай цягі або іншы візы, ўзрост машыны і яе 300000km.

Між тым пасля некалькіх поўных праверкі я зрабіў таксама адрамантаваць фарсункі, таму што адзін пачаў дзьмуць.

У школы былі, у цэлым, у межах, з аднаго боку, злегку.
Ва ўсякім выпадку, я вырашыў прыступіць да перагляду ўсіх, і цяпер зніклі ўсе сляды дыму нават на рэзкія паскарэння .
выдатак прыбытку ад 10-12 13-15. Я б сказаў, што мы пачынаем ісці ў правільным кірунку.
Цяпер мне застаецца праверыць яшчэ нейкім поўным і затым ўбачу, калі замяніць карту, абмаляваныя ў агульных рысах, або пакінуць так....

corland
24-03-2015, 12:01
PS
Што копіі швейцарскіх гадзін,..
Я, нарэшце, зразумеў, дзе сродак кантролю спажывання прымае і вылічае км праходзіць..
У дадатак да ****llo емістасці вымярэння колькасці дызельнага паліва ўпырскваецца, але што самае важна, ступені вяртанне ад фарсунак.
На самой справе ў цяперашні час сістэмы вымярэння правільна.... што ніколі не зрабіў на працягу многіх гадоў шляху. Верагодна, калі карэкцыя дасягае мяжы разліку становіцца занадта грубай і, такім чынам, няправільна!