КПК

Перегляд Повної Версії : Сумніви edc16c35

silven
30-01-2015, 04:12
Bmw 320 Mot 204D4 Bosch Edc 16C35 Я на цій машині робити на наступному тижні, я прочитав файл через obd з kess потрібно, щоб вона в швидкості? sicch? я не читав через bdm, як я зазвичай роблю на цих... тепер я сумніваюся...в тому малоймовірному випадку, що щось піде не так в запису з файлу прочитати в послідовний можу відновити його в bdm? або мені треба читати його. Graziee

ugoboss
30-01-2015, 06:53
швидкість залиш її на цих, але також і на всі інші) з файлу прочитати в послідовний не перевстановіть flash, і знайти його оригінал, щоб зробити відновлення ? просто в bmw, навіть з sw і hw рівних ви можете знайти різні файли, все залежить від cks.

obd75
30-01-2015, 12:04
йти завжди на всяк випадок.........
я на ці ecu, що я не трапляються кожен день я роблю читання bdm хоча я читання іншої машини, де всі ІДЕНТИФІКАТОРИ збігаються.
тоді ви s? за 1000 читань bdm і не блокує у послідовний, ви ризикує безпосередньо в послідовний і перейти в блок.

silven
30-01-2015, 13:10
Я забув сказати, що я зробив, як читання, частковою з kess (навіть якщо вони такі ж, як і розмір) в кінці, щоб не занадто ризикувати відкрити? у cent. але в теорії читання всього, що робить kess не повинен бути таким же, bdm? я наполягаю, тому що вважаю, що щоб зрозуміти, навіть в цілях вивчення в eventualit?.. може, стане в нагоді кому-то...

амінь
30-01-2015, 14:22
Я застряг одно часу тому, зйомки в bdm з файлами іншого автомобіля з однаковими номерами і діагностики inpa вирівнювання, якщо ні, то не заводився.

пристрасть двигунів
30-01-2015, 22:13
Привіт, ці автомобілі delicate переписати, бд, gi? вдома мама використовує конкретну апаратуру, щоб тримати напругу близько 14 V, файл-ліжко у бд, так і при частковому блокуючі ти робиш мало, навіть, чому? ви повинні мати місткість? відновити файл, після цього завжди залишається промовою іммо, який не змушує вас відправитися на машині, читання і запис в BDM і працюй-й? тихий.......

silven
31-01-2015, 03:07
Ці я зробив ще 3 тільки, що у мене читання в bdm ,хоча тоді я написав у бд без проблем,на цій машині, не маючи часу, щоб відкрити його в центр. (pi? клієнт ? метушливий, не хоче, що розкрийте...) я хотів би зрозуміти, якщо читання всього, зроблені з kess було зроблено в bdm, щоб у разі необхідності pararmi cu+або я, на жаль, ще раз я цього не зробив, варто спробувати... я робила читанні bdm для безпеки, а потім працював у послідовний, для того щоб зрозуміти потрібно було, що б читання всього в бд, а потім confrontassi, для цього, якщо хто-то, може бути, він-те випробування, може бути корисно...

msport (exil77grande)
02-02-2015, 19:34
читання між bdm і послідовний на ці ecu не дорівнює.

alfa147jtdm
05-02-2015, 18:25
не тільки ці. Подивитися Opel наприклад.

silven
05-02-2015, 21:05

dangy
а відповідь дуже правильний

dangy
а відповідь дуже правильний