КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Сумневы edc16c35

silven
30-01-2015, 04:12
Bmw 320 Mot 204D4 Bosch Edc 16C35 Я на гэтай машыне рабіць на наступным тыдні, я прачытаў файл праз obd з kess трэба, каб яна ў хуткасці? sicch? я не чытаў праз bdm, як я звычайна раблю на гэтых... цяпер я сумняваюся...у тым малаверагодна выпадку, што што-то пойдзе не так у запісу з файла прачытаць у паслядоўны магу аднавіць яго ў bdm? ці мне трэба чытаць яго. Graziee

ugoboss
30-01-2015, 06:53
хуткасць пакінь яе на гэтых, але таксама і на ўсе іншыя) з файла прачытаць у паслядоўны не пераўсталюеце flash, і знайсці яго арыгінал, каб зрабіць аднаўленне ? проста ў bmw, нават з sw і hw роўных вы можаце знайсці розныя файлы, усе залежыць ад cks.

obd75
30-01-2015, 12:04
ісці заўседы на ўсялякі выпадак.........
я на гэтыя ecu, што я не здараюцца кожны дзень я раблю чытання bdm хоць я чытанне іншай машыны, дзе ўсе ІДЭНТЫФІКАТАРЫ супадаюць.
тады вы свабодны? за 1000 чытанняў bdm і не блакуе ў паслядоўны, вы рызыкуе непасрэдна ў паслядоўны і перайсці ў блок.

silven
30-01-2015, 13:10
Я забыўся сказаць, што я зрабіў, як чытанне, частковай з kess (нават калі яны такія ж, як і памер) у канцы, каб не занадта рызыкаваць адкрыць? у cent. але ў тэорыі чытання ўсе, што робіць kess не павінен быць такім жа, bdm? я настойваю, таму што лічу, што каб зразумець, нават у мэтах вывучэння ў eventualit?.. можа, спатрэбіцца каму-то...

амін
30-01-2015, 14:22
Я затрымаўся роўна часу таму, здымкі ў bdm з файламі іншага аўтамабіля з аднолькавымі нумарамі і дыягностыкі inpa для выраўноўвання, калі няма, то не заводзіўся.

запал рухавікоў
30-01-2015, 22:13
Прывітанне, гэтыя аўтамабілі delicate перапісаць, бд, gi? дома мама выкарыстоўвае канкрэтную апаратуру, каб трымаць напружанне каля 14 V, файл-ложак у бд, так і пры частковай блакавальныя ты робіш мала, нават, чаму? вы павінны мець емістасць? аднавіць файл, пасля гэтага заўседы застаецца прамовай иммо, які не прымушае вас адправіцца на машыне, чытанне і запіс у BDM і працуй-й? ціхі.......

silven
31-01-2015, 03:07
Гэтыя я зрабіў яшчэ 3 толькі, што ў мяне чытанне ў bdm ,хоць тады я напісаў у бд без праблем,на гэтай машыне, не маючы часу, каб адкрыць яго ў цэнтр. (у pi? кліент ? мітуслівы, не хоча, што раскрыйце...) я хацеў бы зразумець, калі чытанне за ўсе, зроблены з kess было зроблена ў bdm, каб у выпадку неабходнасці pararmi cu+ці я, на жаль, яшчэ раз я гэтага не зрабіў, варта паспрабаваць... я рабіла чытанні bdm для бяспекі, а затым працаваў у паслядоўны, для таго каб зразумець трэба было, што б чытанне усяго ў бд, а потым confrontassi, для гэтага, калі хто-то, можа быць, ен-то выпрабаванне, можа быць карысна...

msport (exil77grande)
02-02-2015, 19:34
чытанне паміж bdm і паслядоўны на гэтыя ecu не роўны.

alfa147jtdm
05-02-2015, 18:25
не толькі на гэтыя. Паглядзець Opel, напрыклад.

silven
05-02-2015, 21:05

dangy
а адказ вельмі правільны

dangy
а адказ вельмі правільны