Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Peugeot 307 2.0 Fap OFF думкі і меркаванні

clabsport
29-01-2015, 19:53
Peugeot 307 2.0 BOSCH EDC15C2-1X-779_725

Вітаю ўсіх.
Як вынікае з назвы, я хацеў бы ад вас некалькі саветаў на гэты Fap off файл ? асуджаны з Раз.

Цяпер я хацеў бы спытаць вашага меркавання, раз на гэтую Ecu, добра? бак cerina павінны быць запоўненыя з дызель, чаму? працягвае працаваць змяшальнік cerina, ці не?
загружаць файл врі і MOD FAP OFF.
Загадзя дзякую

msport (exil77grande)
30-01-2015, 15:33
прывітанне,я не бачыў файл, але калі я не памыляюся, толькі на гэты тып эбу павінны ісці добра,каб танк cerina, вы можаце пакласці яго ў ****транспартныя з дызельным палівам.

clabsport
31-01-2015, 00:27
Прывітанне msport дзякуй. Аўтамабіль, пастаўлены, здаецца, добра.

msport (exil77grande)
02-02-2015, 19:32
Прывітанне msport дзякуй. Аўтамабіль, пастаўлены, здаецца, добра.

ок, лепш так, але вачэй я на вашым месцы, то я б асвяжыць паміж 1 тыдзень, каб праверыць працэнт засмечвання............

clabsport
02-02-2015, 20:23
Ой вы кажаце? Паміж дарэчы, павінны прайсці купон do кіравання.
Дзякуй

clabsport
02-02-2015, 20:32
Выбачайце Msport, але я не ўважліва прачытаў ваш пост,я думаў, што ты меў на ўвазе, калі ў дыягназе выходзіў нейкі DTC Ў ДАЧЫНЕННІ да FAP ? выдалены фізічна.

msport (exil77grande)
03-02-2015, 12:25
Выбачайце Msport, але я не ўважліва прачытаў ваш пост,я думаў, што ты меў на ўвазе, калі ў дыягназе выходзіў нейкі DTC Ў ДАЧЫНЕННІ да FAP ? выдалены фізічна.

тое, што я напісаў вышэй, у перакладзе на рускую азначае правілы паўтарыць праз некалькі тыдняў, і праверце, што засмечаных dpf ў дыягназ не пайсці наперад, таму што калі так было dpf off не працуе.

clabsport
03-02-2015, 21:11
Я хацеў бы паглыбляцца, засмечвання Fap на гэтых аўтамабілях кантралюецца з дапамогай датчыка дыферэнцыяльнага,так, што не хапае фізічна Fap датчык выяўляе супраць ціску ў гэтым выпадку няправільнае, не так пі? фільтр ад памылкі.

Цяпер, змяніўшы адлюстраванне верыў у тое, што вы impostasse значэнне супраць зададзенага ціску, і вы ліквідавалі ўсе DTC.

.- Антоніа.
05-02-2015, 07:55
Вы, я думаю, вы.
Для? калі толькі не працаваў добра, значэнне не можа быць выпраўлена, і аўтамабіль усе яшчэ можа паспрабаваць рэгенераваць.