Прагляд Поўнай Версіі : Карту Складана Bmw 320Cd 122_369
bmw320cd
23-01-2015, 15:16
усім прывітанне
сення я прачытаў з пеўнік v54 у паслядоўны файл .ori маей bmw 320cd 150cv edc16c31
і я пайшоў у confuzione ўсяго што тычыцца некаторых абмежавальнікі крутоўнага моманту абмежавальнік крутоўнага моманту
увесь шлях я зрабіў першыя змены, відавочна, няпоўная карта, а не для запісу,таму што не хапае практычна ўсім....пяро бескарысна ісці наперад, калі я не магу зрабіць, а абмежавальнікі крутоўнага моманту
тады вось абмежавальнікі, якія я знайшоў, але што я не разумею, эксплуатацыі....
абмежавальнік крутоўнага моманту #3 (карта 1/3) --> 0E8262 ў 0E828A
абмежавальнік крутоўнага моманту #3 (карта 2/3) --> 0E830E ў 0E8336
абмежавальнік крутоўнага моманту #3 (карта 3/3) --> 0E838E ў 0E83B6
тады, я думаю, што яны знайшлі абмежавальнікі крутоўнага моманту на кожнай перадачы,вось адрасы
--> 0FD0BE ў 0FD0FA
я не ведаю цалкам працу....таму што ў адзін момант падае да 0,потым зноў, а потым будуць спускацца канчаткова.... на вуліцы прама звонку тут
у той час як у іншых абмежавальнікаў
ад 0E7CA6 ў 0E7CCE я пабег "класічная" прамой лініі (абмежавальнік крутоўнага моманту #2)
ад 0E09B8 ў 0E09E8 тое ж, а таксама тут... класічная лінія,якая расце, бліжэй да канца (абмежавальнік крутоўнага моманту #1)
затым драйвер хачу ўжо скарэктаваная,вядома, ce заўседы паспрабаваць,улічваючы, што яшчэ ў пачатку
тое ж самае ціску ў рампы і яго абмежавальнік
абмежавальнік ціску turbo робіць павялічылася загадзя,улічваючы, што пасля lavorero таксама на ціск турбо....
хто-то, растлумачце мне?
файл 122_369 .оры (https://www.professionalchiptuning.net/bmw_serie_3-a-vt92-5.html#post89052)
bmw320cd
23-01-2015, 21:46
ніхто? сапраўды ў колбу з гэтыя абмежавальнікі.... бескарысна ісці наперад у карту (што я ведаю, што рабіць), калі я не магу superere гэтай праблемы ў гэтым файле....
bmw320cd
23-01-2015, 22:02
я не ведаю, чаму пасля адпраўкі паведамленні вы не можаце яшчэ змяніць, каб дадаць новыя ўкладання
аднак вось, як я аперыраваў з абмежавальнікамі, названых у адрасах паведамленні вышэй...
я спадзяюся, што яны ідуць добра, або я ўсе няправільна?
msport (exil77grande)
24-01-2015, 12:25
глядзіце шчыра што тычыцца ціску ў рампы і абмежавальнік ціску ў рампы можа ісці, але для restto карту ўзбагачэння паскаральнік часткі занадта рана, змяненне і прырашчэнне не бачу адэкватнай,у вас павялічваецца абмежавальнік ціску турба (няправільна), але не ціск турбо і розныя абмежавальнікі ад вас павялічваюцца зроблены няправільна логікі таксама абмежавальнік хуткасці не так шмат, ды добра,я б сказаў, перш чым зрабіць нейкі пошук у форуме абмеркаванне такімі картамі і засяродзіцца толькі на карту асноўных, а затым паглыбіць астатнія,з асноўных картах вы можаце легка выцягнуць 30cv без вялікіх намаганняў і не ўскладняць сабе жыцце.
bmw320cd
24-01-2015, 13:05
глядзіце шчыра што тычыцца ціску ў рампы і абмежавальнік ціску ў рампы можа ісці, але для restto карту ўзбагачэння паскаральнік часткі занадта рана, змяненне і прырашчэнне не бачу адэкватнай,у вас павялічваецца абмежавальнік ціску турба (няправільна), але не ціск турбо і розныя абмежавальнікі ад вас павялічваюцца зроблены няправільна логікі таксама абмежавальнік хуткасці не так шмат, ды добра,я б сказаў, перш чым зрабіць нейкі пошук у форуме абмеркаванне такімі картамі і засяродзіцца толькі на карту асноўных, а затым паглыбіць астатнія,з асноўных картах вы можаце легка выцягнуць 30cv без вялікіх намаганняў і не ўскладняць сабе жыцце.
ок, то ціску ў рампы есць...
1) карта драйвер wish родаў у бліжэйшы час,таму што 320 мае адчувальнасць педалі да сярэдзіны практычна нічога....для гэтага зрушыць з высілкам, трэба заўседы ісці больш чым на 60-70%, для гэтага я даў, нават пры нізкіх нагрузках запыт больш высокай.... аднак, як я пераехаў павелічэнне больш наперад, прытрымліваючыся тваім жа радзе, і чаму б не паглядзець адэкватныя?
2) на абмежавальнік ціску турбо, я думаю, што я зразумеў, што памылка,і ў гэтай новай карце павінна быць ок... я нават дакрануўся да ціску turbo max 150 балаў,як пісаў некалькі разоў тут, на форуме,без павелічэння таксама...
3) на абмежавальнікі крутоўнага моманту pultroppo, як я ўжо сказаў, на гэты пракляты файл,не магу зразумець, як гэта працуе,для гэтага я выцягнуў прамой лініі.... калі я мог бы, як працуюць тыя адрасы, ад мяне размешчаныя,было б лепш....
4) абмежавальнік хуткасці перарабіў, а, як мы бачым, у гэтай версіі, калі ўсе пойдзе добра...
5)факт, а таксама час ўпырску... (ін'екцыі parzializzato)
msport (exil77grande)
24-01-2015, 17:05
на ін'екцыі parzializzato павялічваецца, пачынаюцца з % прымальна, але ў канчатковым выніку празмеру,у той час як на ўзбагачэнне пры паскарэнні часткі занадта рана, не кажучы і рызыка курэнне і падкрэсліваючы занадта махавік і счаплення, а таксама іх пачынаюцца з % прымальна, але ў канчатковым выніку, неапраўдана,абмежавальнікі крутоўнага моманту incremetali, пачынаючы з тых жа абарачэнняў, што вазьмі, як падстава трохі на ўсіх картах і можа быць, ад не больш за 15%, - абмежавальнік хуткасці " вы таксама можаце пакінуць так, але вы не зразумелі, як яе, але не мае значэння, гэта нармальна,час overboost rimettili крычы,ціск турбо можа ісці нават калі карты сумежных трохі кайфам, але ў гэтым выпадку хай яны так могуць ісці,абмежавальнік ціску turbo adegualo ціску турба нават калі так, вы маглі б пакінуць яго, жадаючы,больш я не магу гэта зрабіць, а затым зрабіць усе і спрабуйце і знаходзіце свае высновы,добры працяг.
bmw320cd
24-01-2015, 18:30
на ін'екцыі parzializzato павялічваецца, пачынаюцца з % прымальна, але ў канчатковым выніку празмеру,у той час як на ўзбагачэнне пры паскарэнні часткі занадта рана, не кажучы і рызыка курэнне і падкрэсліваючы занадта махавік і счаплення, а таксама іх пачынаюцца з % прымальна, але ў канчатковым выніку, неапраўдана,абмежавальнікі крутоўнага моманту incremetali, пачынаючы з тых жа абарачэнняў, што вазьмі, як падстава трохі на ўсіх картах і можа быць, ад не больш за 15%, - абмежавальнік хуткасці " вы таксама можаце пакінуць так, але вы не зразумелі, як яе, але не мае значэння, гэта нармальна,час overboost rimettili крычы,ціск турбо можа ісці нават калі карты сумежных трохі кайфам, але ў гэтым выпадку хай яны так могуць ісці,абмежавальнік ціску turbo adegualo ціску турба нават калі так, вы маглі б пакінуць яго, жадаючы,больш я не магу гэта зрабіць, а затым зрабіць усе і спрабуйце і знаходзіце свае высновы,добры працяг.
step4 майго файла... я наладзіў тое, што вы сказалі мне, вы,акрамя абмежавальнікі крутоўнага моманту... я знайшоў файл 320cd і я ўбачыў, што ў абмежавальнікі крутоўнага моманту выцягваюць прамыя лініі пэўнага значэння....таму я паспрабую, і вы маяк ведаць....у выпадку перавышэння няслушныя павінны ісці ў recovery дакладна?
я павялічыў ціск у магістралі rail пры 5000 абаротаў у хвіліну, прыводзячы яе да значэння .крычы, што воск 4400rpm (павінны быць 1600bar, такім чынам, ціску ў рампы практычна вынішчаны,але замест 4400rpm на 5000rpm...я думаю, што гэта павінна даць трохі больш магутнасці, асабліва зверху)так што не палохайцеся, калі знаходзіцеся +146%, таму што дзесятковы значэнне ? ж, што на врі з 4400rpm....
упаў нейкі момант ціск турбо, я спачатку хачу ўбачыць, як яна ідзе з гэтых часоў ўпырску і, у выпадку потым, я, адпаведна,....
ах, апошняе, што,скажам, фундаментальныя... пракляты egr я бачыў, што ? фазы ўпырску,але, будучы edc16 гэта не зачыняецца, як у edc15 portanto дзесятковай максімум.... я чытаў, што вы павінны былі знайсці з "panettoni" або што-то яшчэ...не маглі б вы даць мне руку для сістэмы рэцыркуляцыі ог?
я вучуся, вельмі спадзяюся....
Hello
Некаторыя крутоўны момант limiters шоў inner крутоўны момант an others show external крутоўны момант.
For the EGR you need to find 2 hysteresis map, after the EGR map.
Greetings
bmw320cd
25-01-2015, 18:55
Hello
Некаторыя крутоўны момант limiters шоў inner крутоўны момант an others show external крутоўны момант.
For the EGR you need to find 2 hysteresis map, after the EGR map.
Greetings
thanks, but I can not understand the differences between external and internal крутоўны момант limiter.... what does that mean and how they work
I'm working for the egr
Унутраная крутоўны момант is related to mg of fuel injected.
External or крутоўны момант output крутоўны момант is the inner крутоўны момант мінус friction losses.
bmw320cd
26-01-2015, 12:27
Унутраная крутоўны момант is related to mg of fuel injected.
External or крутоўны момант output крутоўны момант is the inner крутоўны момант мінус friction losses.
in this file, which is the internal one and the external one?
Выхадны крутоўны момант has got lower values.