КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Певень 2 v50 ўстаноўка

giaxi
22-01-2015, 22:49
я gallettto як назва выкарыстоўваецца вельмі мала, то win xp, на жаль, я не пі? кампутар з гэтай сістэмай op., і я не магу размясціць яго на win7 есць хто-тое, што мне можа дапамагчы?
Практычна прылада, ок, драйвера ок eob2 паспрабуйце пачаць кіраўніцкай дзейнасці? працэсы, якія вы бачыце ў функцыі obd2, што даведка, якая затым замярзае і закрывае ўсе, у тым ліку relais del Gallo.
Дзякуй

blackwolf76
23-01-2015, 00:25
Я выкарыстоўваю яго на seven 64 і праграмнага забеспячэння dvdrip, які знаходзіцца ў сеткі і ідзе без якіх-небудзь праблем, якія трэба толькі загрузіць правільныя драйверы для 64-бітных сістэм. У вашым выпадку я не ведаю, што вы карыстаецеся...

Часам расліна чып ўнутры і ідзе да гэтага часу на гэтыя мадэлі? не запускаецца нічога.

Адключыць антывірус, калі ен усталяваны.

giaxi
23-01-2015, 09:23
Прывітанне Blackwolf, Дзякуй за аператыўны адказ ? некаторы час, што я шукаю ў сеткі, і я прачытаў усе, я ведаю, што антывірус, у любым выпадку, зараз паспрабую шукаць драйвера правільныя, то праблема, што я не d? няма тыпу памылка прылады ? устаноўлена, чаму? я бачу ў сістэме, я баюся, што яму не хапае pezzeto драйвера, але не ведаю, які.