Перегляд Повної Версії : Виняток Електронний Клапан EGR
Всім привіт
я хотів би виключити в електронному вигляді (після першого видалена фізично) клапан системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог. У мене fiat punto speed 1.3 Multijet 70CV. Скажіть, будь ласка, як почати/зробити?
Заздалегідь спасибі.
Alessio93
14-01-2015, 20:36
по-перше, необхідно забезпечити для вас програміст, типу півник,kess,і т. д., то з sw, зокрема, що в змозі виконувати цю функцію !!! що ви маєте на даний час?
Сказати по правді, ще не мені отримати цю інтерфейс, я reperendo до всіх інформацію :)
filetuning
15-01-2015, 14:04
якщо ви повинні працювати тільки на вашому автомобілі вам рекомендую mpps5, що в k-line ? бомби і швидко, особливо з 6jf в іншому випадку крім mpps affiancherei півень 54 якість? для автомобілів pi? останні в canbus що стосується egr можна добре видалити її за допомогою разів важливо ? що ви перевірите файл, щоб оцінити роботу ? була виконана добре.і тоді я почну з sw, обробки і порівняння, такі як ecm titanium, що перебуваєте спокійно бродити по мережі..
у egr я роблю вручну, дивлячись на hex тоді, коли ви знаходитесь метою-зробити роботу ви висвітлюємо p?
Для punto 1.3 Multijet 70 Л. Євро-4, що інтерфейс рекомендації, півник? Виняток egr можна? зробити з допомогою ecm titanium?
filetuning
15-01-2015, 21:16
я повторюю, якщо ви, наприклад, аматорського використання mpps5 ? pi? достатньо, якщо ви хочете, щоб почати вас протягом і в біді, принаймні, mpps і gallov2 і ktag..для початку тоді в один прекрасний серійний оригінал не завадить для egr з multijet, ви можете використовувати програмне забезпечення лише в egr робить добре
Я, придбавши знайомство з ecm Titanium на файли, які я вже, в поєднанні ECM Titanium + Galletto гаразд? Що мається на увазі під "горі"? Послідовний оригінал чого?
filetuning
16-01-2015, 14:01
Щоб неприємності ? сарказм у цій професії, хто вважає, що навчився всьому, ви не праві, великий, з-за кута c'? завжди проблеми, особливо, якщо ви працюєте з клоном і помилкові зміни,ecmtitanium і півень йдуть добре, цей автомобіль, але, щоб охопити широкий круг з веб-клон ? завжди краще мати більше? типу я кажу з досвіду, у мене є gallo1260 в gallov2 50 gallov2 54 mpps5 cmd оригінал, але раб і різні програмісти типу упа gq4 x програміст та ін... так, що якщо ви рік проблеми, як для рослин, екю та ін.. ви все ще можете вирішити
однак, якщо ви хочете, щоб вас мод у ваш автомобіль, і просто ? 70 коней монтує marelli 6jf і ти спокійно з галло v2, якщо у вас є клон гідний, будьте уважні, можна купити їх в мережі c'? сміття будь-якого типу придбати у торгових посередників
Я розумію...що значить клон? Я знайшов в мережі л' FG TECH GALLETTO 54 ... Пу? згодиться?
Крім того, що'? принцип для того, щоб виключити можливість рециркуляції ВІДПРАЦЬОВАНИХ газів без використання програм, gi? готові? Я добрався, щоб переглянути файл 1.4 Volkswagen, але не було жодної карти, що відноситься до EGR....
Карти, щоб виключити EGR, як правило, поза драйвера, cio? не в списку, що пропонує вам ECM Titanium, якщо одне око на форум, ви обов'язково знайдете те, що шукаєте тоді, коли зрозумів, як ви, стає все більше? просто.
msport (exil77grande)
24-01-2015, 12:54
Крім того, що'? принцип для того, щоб виключити можливість рециркуляції ВІДПРАЦЬОВАНИХ газів без використання програм, gi? готові? Я добрався, щоб переглянути файл 1.4 Volkswagen, але не було жодної карти, що відноситься до EGR....
тоді на практиці ви повинні придбати програміст тип mpps, що коштує менше за всіх, і для особистого використання, і ваш автомобіль йде більш, ніж добре,то читайте файл блоку управління,відкрити в 2d з драйвера з ecm titanium та осіб, кривий, що виключає egr змінити вручну, щоб переконатися, що значення обійдіть egr, отже, не проста справа.
Whats the SW an HW of the car? and the construcion рік?
Я розумію, як я можу визнати, кривий поза драйвера? Є caratterictiche точні? У цьому місці зазвичай знаходиться?
msport (exil77grande)
25-01-2015, 16:18
Я розумію, як я можу визнати, кривий поза драйвера? Є caratterictiche точні? У цьому місці зазвичай знаходиться?
знову ж таки, не в і, щоб допомогти вам, але якщо у вас не знання, це все марно,наприклад, "досвідчений користувач", я б сказав, ідіть в 2d і знайдіть картку фази уприскування і, перш ніж вона потрапляє в контроль, але ти не маєш навіть найменшого уявлення, що, як фаза уприскування, а потім...........
Whats the SW an HW of the car? and the construcion рік?
Апаратного та програмного забезпечення, як правило, відносяться до блоку управління двигуном, і ви можете? читати їх з програма діагностики або читаючи відображення.
знову ж таки, не в і, щоб допомогти вам, але якщо у вас не знання, це все марно,наприклад, "досвідчений користувач", я б сказав, ідіть в 2d і знайдіть картку фази уприскування і, перш ніж вона потрапляє в контроль, але ти не маєш навіть найменшого уявлення, що, як фаза уприскування, а потім...........
А msport, однак, в будь-якому випадку, кожен блок управління має свій власний спосіб виключення, то, як правило, виключається тільки управління, тому, якщо ви хочете самостійно видалити привід є й інші карти, щоб змінити і мови змінюється..
PS на цих ECU? я, здається, не зазначено, MPPS, чому? спроби закріпити в письмовій формі...я Думаю, що краще Півень.
Я розумію, дякую, Віра :)