КПК

Прагляд Поўнай Версіі : праблема памылка 4293 bmw x3

герцаг
08-01-2015, 14:37
добры дзень, хлопцы, я хачу вам пералічыць праблемы гэтай машыны ад імя аднаго, практычна машына калі тэмпература вонкавага паветра ніжэй за 7? градусаў машына частка, а затым выключаецца, і гэта робіць бесперапынна, у выніку чаго ў дыягназе памылка 4293 і 4222 свечак напальвання дакладна, што блок кіравання свечак напальвання заменены, а таксама свечкі напальвання на bmw, то яны таксама выраўноўванне ews, але нічога, цяпер яны кажуць, што хочуць толькі эбу рухавіка дэфект залежыць ад яе, паўтараю, калі тэмпература ? вышэй за 10?градусаў машына боку і добра, адзінае, памылка ў дыягназе, і толькі свечка напальвання 4222

costa68
08-01-2015, 15:28
Прывітанне 4293, памылка адзінства ўнутранага кантролю.
Праверка стану фарсунак, вяртанне і паток.
Можа быць, памятаеце, маніторынг параметраў, асабліва, калі ен робіць памылку і паглядзець, калі ў вас есць або яшчэ фарсункі, што губляе.

герцаг
08-01-2015, 15:49
так ? праблема фарсунак машына 220000km то тады памылка свечак напальвання няма ? veritevole я мог бы зразумець, чаму? праблема-фарсункі або назад дзякуй

costa68
08-01-2015, 17:24
Прывітанне, я апынуўся праблемай, як з 4293, мая праблема была ў інжэктар, які страціў у абставінах, паказаным вамі.
Увага! я не кажу, што праблемы былі фарсунак, але толькі праверыць перад заменай запасных частак залішне.
З нагоды свечак, я прапаную зрабіць яшчэ адну праверку з мультиметра на ым.
Спадзяюся, гэта дапаможа

герцаг
08-01-2015, 19:51
я зразумеў, коста-дзякую цябе тады з гэтым справіцца? праверыць фарсункі таксама, чаму? яго f? толькі ў халоднай

silven
08-01-2015, 21:42
Вы, хутчэй за ўсе фарсунка не трымае ў "вяртанне" smontali і фолаў праверыць, вы ўбачыце, што вы знойдзеце адзін, што губляе... gi? здарылася са мной...? таксама адбываецца, што, калі вы назад дэфект помпа папярэдняй падпампоўкі функцый..я ? поспех у выпадку з той жа праблемай і быў rel?...

герцаг
10-01-2015, 09:49
я хацеў абнавіць за дапамогу, то я зрабіў паўтор фарсунак да аднаго, нават, чаму? < былі праблемы, і менш акцэнтавана мы кажам, што гэта зойме менш вылет, каб застацца ў рух памылка, і ўсе тое, 4293 і 4222 цяпер я хацеў бы праверыць помпа ў баку фільтр, і калі вы дасце мне руку, дзе ? rel? помпа тое вяртання былі зменены і правераны, такім чынам, не з'яўляюцца ustruiti

costa68
10-01-2015, 10:22
Добры дзень, герцаг, як і доказаў таго, што вы хочаце зрабіць справядлівыя таксама кантроль, які паказаў вам калега silven правільна, але перш чым мяняць запчасткі, можа быць, залішне! вы павінны зрабіць праверку, а таксама належнага кантролю, што паказаў вам калега silven вы павінны мець пацверджанне і падлучыць манометр на нізкі ціск і трымаць кантралююцца таксама яго харчавання, а затым убачыць, калі на самой справе праблема ў нізкім ціску. Цяпер у мяне не дакладныя дадзеныя аўтамабіля, але, калі я правільна памятаю, у rele' помпы павінны знайсці ў салоне, за аддзяленне аб'ектаў. Для дызельнага фільтра, калі ў вас есць мінімальныя сумневы, змяняйце! і ўсе, што заўгодна.
Відавочна, што кантроль забруджвання дызель згаджаецца гэта зрабіць.

silven
10-01-2015, 17:16
Я павінен пераканацца, таксама з дыягназам нападу, калі вы таму праблема ў параметрах, што адбываецца... адбываецца, калі пры выключэнні не хапае напружання да фарсунак, чаму? у такім выпадку, ці не ? праблема дызельнага паліва таксама адбываецца, што не есць праблема, каб лямпа ціску алею, гэтыя аўтамабілі, калі на блок кіравання прыходзіць, што не c'? ціск алею (па розных прычынах... і механічныя і электронныя), спыняецца помпа папярэдняй падпампоўкі.

beppe.c
11-01-2015, 01:24
я замест таго, пачынаючы ад фарсунак кантролю тэмпературы паліва і датчык тэмпературы дызельнага паліва, то я б, калі ўсе ок, то procederei па форсункам было б аднесці таксама няспраўнасці ў свечках напальвання, а затым, як усе мы ведаем, шчыльнасць' дызельнага паліва змяняецца ў залежнасці ад тэмпературы і, такім чынам, уплываць на ўпырск.

герцаг
13-01-2015, 14:28
калегі, я хацеў бы трохі абнавіць, калі ўчора вечарам я стаўлю, я таксама з дыягназам, то ен скідае памылку 4293 і машыны халоднай часткі будзе каля дзесяці секунд, а затым згасае і потым зноў з'яўляецца тая ж памылка ўвесь час предпускового падагрэву, затым памылка свечак напальвання 4222 ? заўседы прысутнічае то пастаяннага, такім чынам, не роўны нулю, у той час як іншы, а затым выявіцца зноў,тады, мала, што ен на матацыкле значэння, якія набіраюцца тэмпература зонда depimetro тэмпература вады тэмпература дызель тып тэмпература дызель 256? ці тэмпература вады 167? затым я пачынаю думаць пра pi? праблемы з электрычным правільным.

costa68
13-01-2015, 18:58
Прывітанне, няма, няма! я думаю, што ты ўступіў у дыягностыкі, з другога пратакол. i tdc вы апісалі, не маюць нічога агульнага з анамаліямі, што вы ў курсе. ( паспрабуйце змяніць пратакол ці нават за дыягностыку з другога дыягнастычны ).
Калі б усіх гэтых праблем dtc былі б іншыя, і, такім чынам, таксама і іншыя праблемы, на рухавік.
Думаю, гэта праблема на другім цыліндры. ( 4222 праблема сувязі 2? цыліндр )
Як вы кажаце, праблема можа быць або інжэктар ( мае месца, нават калі і " закадаваны ) або свечкі напальвання ( ты праверыў супраціў свечак напальвання ў ым мультиметр ? ) ці каманды кіравання.
У крайнім выпадку, калі вы не маеце магчымасці " прыборы і інструменты для выканання такіх праверак, інвертаваць перад свечак напальвання і паглядзець, калі dtc перамяшчэнні.
Ps: савет, які я хацеў бы даць вам, калі мне дазволіць, каб не працягваць нічога мяняць да таго, як вы атрымалі пацверджанне запасных прад'яўлена абвінавачанне, у адваротным выпадку яны страцілі грошы.
Прыгожая рэч і знайсці запчасткі няспраўнасцяў і замена, але для гэтага вы павінны праводзіць праверкі, указаны ад мяне і ад калегаў.
Чакаем меркаванне іншых калегаў, можа быць, калі вы робіце гэтыя праверкі пошты вердыкт, што іх ацэньваем разам.

costa68
13-01-2015, 19:14
Прабачце, але я забыўся спытаць, калі, калі вы кладзеце ў рух машыны назад, дым і калі робіць гэта, вы заўважылі, колер дыму?

герцаг
26-01-2015, 18:05
вядома ж, я хацеў абнавіць і зачыніць вось, у рэшце рэшт, момант праблема вырашана, і дзякуючы дапамозе мне тут, дзякуй вам таксама варта ў канцы, нягледзячы на інжэктары былі пераробленыя інжэктар другога цыліндру я ўзяў новы за мой кошт, і гэта быў менавіта ен, тады праблема свечак, было звязана з каманды свечак, таму машына выдатна і халодны старт рэгулярнага дзякуй!

costa68
26-01-2015, 19:16
вядома ж, я хацеў абнавіць і зачыніць вось, у рэшце рэшт, момант праблема вырашана, і дзякуючы дапамозе мне тут, дзякуй вам таксама варта ў канцы, нягледзячы на інжэктары былі пераробленыя інжэктар другога цыліндру я ўзяў новы за мой кошт, і гэта быў менавіта ен, тады праблема свечак, было звязана з каманды свечак, таму машына выдатна і халодны старт рэгулярнага дзякуй!

Выдатна! я рады, што вы вырашылі. Цеплае прывітанне :)

clabsport
26-01-2015, 21:54
тады праблема свечак, было звязана з каманды свечак, таму машына выдатна і халодны старт рэгулярнага дзякуй!
Вы маеце на ўвазе блок кіравання свечак напальвання?