Перегляд Повної Версії : видалення фільтр сажі!!
alfetta80
07-01-2015, 19:50
добрий вечір!!!
крім того, питання все ще esprti на видалення fap,але ви робите його повного випорожнення або " знамениті отвори????робимо отвори з часом ви зіткнетеся з проблемами???спасибі!!
carlo abarth
07-01-2015, 22:33
я opto завжди з форуму...хоча на деяких його зняти!!
Я дотримуюся думки, що краще повне видалення dpf або fap і заміна труб прямий і металевий каталізатор... по-перше, зберегти, принаймні, мінімальний протитиск, мати каталізатор, але і тому, що " на мій погляд, forandolo створення заворушень у вихлопних газах, які впливають на вихід...
filetuning
08-01-2015, 17:10
я порожній, тільки якщо рік каталізатор і fap окремо, якщо рік нейтралізатор і fap разом оптико для каталізатора 200 клітин, то також залежить від автомобіля і від різних ситуацій
Ви повністю праві, залежить від ситуації, інші як і раніше вважають, що ТОП-це повне видалення і заміна каталізатора металевий 200 клітин.
Насправді, це завжди залежить від ситуації і від типу автомобіля, у будь-якому випадку, навіть, по мені, звільнити її повністю і' кращим рішенням.
Це, однак, важливо переконатися в діагнозі, що видалення програми повністю працездатна, т. до. будь-зробити процес металевий каталізатор
alfetta80
09-01-2015, 10:52
хлопці, дякую всім за участь!!
я, як можу, намагаюся, щоб очистити все, поставити каталізатор 200 клітин і правильно тільки те, що стає економічною проблемою для клієнта, тому навряд чи ви назад!!!!я наткнувся з fap, що їх куріння або улюбленої зробити отвори і йдуть відмінно, але " цікаво, з плином часу, якщо приносить проблем, то, по-друге ви не йдете повільно руйнуватися??
Це я не можу вам сказати, у мене немає досвіду роботи, після тривалих...
legendaryslave
09-01-2015, 13:03
добре, отвори йдуть добре, каталізатори йдуть добре, труби прямо не добре очистити жилет для вина вентурі має падіння тиску
На Fiat 16, я зняв первинний каталізатор і каталізатор/dpf (система ідентична тій, що 159) і я замінив останнього з каталізатором для 147 jtd 8v... працює відмінно (досі)!!!!
angelolsp
09-01-2015, 14:50
я зазвичай facccio трубі...так і не впала dpf клієнтів
Я повністю згоден з вами, може просити все повернути орі (наприклад, у разі можливого продажу)
filetuning
09-01-2015, 20:10
точно проблема ? що зазвичай прямі трубки йдуть добре, якщо ви з fap і нейтралізатор окремо, в іншому випадку навіть з труби, на деяких автомобілях ви втратите протитиск, що було до видалення, в результаті чого вакуум у вас низька..в цей момент погоджується з тим, де буде пу? взяти нейтралізатор від підривника і застосувати його до автомобіля завжди, якщо ситуація дозволяє,і витрат, мінімізація
Насправді першим пропоную 200 клітин металевий... а потім старий добрий і надійний каталізатором euro3
Я вважаю, інформувати клієнтів про відмінності і витрат, яка йде до лиця, отвори, звичайно, можуть пошкодити fap і, отже, передбачає відповідальність? на момент продажу автомобіля.
Більшість, однак, запитує, ОТВІР:...
Нічого не тягне, як діра... ops правда, було трохи....!
alfetta80
12-01-2015, 20:19
Я вважаю, інформувати клієнтів про відмінності і витрат, яка йде до лиця, отвори, звичайно, можуть пошкодити fap і, отже, передбачає відповідальність? на момент продажу автомобіля.
Більшість, однак, запитує, ОТВІР:...
я згоден, я теж повідомляю клієнту і кажу йому різні варіанти, а потім ви вирішите разом!!
Також я приступив до її отвору! :) здається, йде добре
факт ? також взяти до уваги той факт, що в разі перегляду, автомобіль піднімається, і якщо деякі машини ( наприклад, Fiat 16 ) ? дуже видно.. тому краще не зрізати з труби прямо..
На 1.3 не проходить величезна різниця між кет і труби прямо по мірі збільшення об'єму двигуна, завжди служить pi? протитиску.
Проблема в трубі ? що смердить, багато вихлопних газів, а з кет 200 на 1.3 ви можете трохи підсолодити запахи вихлопу.
Мені ніколи не сталося так, що в огляді я sollevassero автомобіль для перевірки наявності каталізаторів або dpf/fap...
dvdtuning
19-01-2015, 15:45
я навіть дивуюся, до клієнта, повідомляючи про будь-яких позначок і т. д. в більшості випадків отвір внутрішнього 40/50 і без проблем.
franco75
19-01-2015, 20:13
точно проблема ? що зазвичай прямі трубки йдуть добре, якщо ви з fap і нейтралізатор окремо, в іншому випадку навіть з труби, на деяких автомобілях ви втратите протитиск, що було до видалення, в результаті чого вакуум у вас низька..в цей момент погоджується з тим, де буде пу? взяти нейтралізатор від підривника і застосувати його до автомобіля завжди, якщо ситуація дозволяє,і витрат, мінімізація
цей вакуум і низькі ? була виміряна в школі? по мені-машина turbo не має ніякого вакууму.. ? тільки особиста думка від pricipiante
За те, що я знаю, поправте мене, якщо я помиляюся, вакуум, низькі-це не просто теорії, а також в двигунах з турбонаддувом...
Насправді, в той час як в всмоктується, і тому кращі сили напівпровідники в камері згоряння від частини вихлопної системи, ще****** (що сприяє власного видобутку на високих обертах двигуна, см. також колектори 4 в 1), у разі двигунів з турбонаддувом, зменшуючи протитиск зменшується, навіть якщо мало ккд турбіни, що дуже прив'язані до температури вихлопних газів (наприклад, ефективність і кращий в гору з двигуном sottosforzo).
По суті, щоб подолати цей недолік, у змаганнях в основному, від конструкції випускних колекторів, гайки вихлопних газів і частина труби відразу після турбіни просто, щоб зберегти теплу і, відповідно, прискорити ог...
На даний момент питання спонтанної і':
я повинен видалити dpf, а якщо у мене буде порожній низькі?
Моя відповідь:
у випадку з авто-транспортних пригод видалити dpf або первинний (в авто без dpf), це завжди зручно, так як значно подовжують життя турбіни саме на зниження робочої температури (не рахуючи всіх проблем, пов'язаних з сажовим фільтром, що, нарешті, зникають). Але я віддаю перевагу, однак, встановити металевий каталізатор, вдалині від турбіни (наприклад, під машину), щоб підтримувати мінімальний протитиск але навіть мінімум анти-забруднення... (у старих wrc каталізатор був встановлений замість глушника термінал)
franco75
20-01-2015, 09:39
Ви розглядаєте температура, а не тиск, збільшити температуру газу, це добре, але не за рахунок збільшення тиску.
З протитиск менше, я переконаний, що двигун робить краще, ми хотіли б тест на роликовому випробувальному стенді
Привіт франк, не хочу бути неправильно зрозумілим, я не кажу, що надання гірше, так разючий....
В ****llo продуктивності (з машини повністю золоті) і реальні переваги пробки ****** ви їх від схеми проміжних піднятися, де менше протитиск від ****** волю фея турбіни...
Вниз краще швидкість реакції' турбіни буде врівноважена на зниження теплової ефективності...
На даний момент, якщо ви interviena на карті зі знанням справи, перевага в продуктивності, який ви отримаєте по-справжньому стає цікаво..!!
franco75
20-01-2015, 11:30
Як agiresti в карту на низьких оборотах і з невеликим турбіни?
Затримки уприскування підвищує температуру газу і тиск вихлопних газів, по-твоєму, приносить користь або тільки погіршується ефективність?
З турбіни оригінал, я б постаралася вирішити працюємо над змінною геометрією, з турбіною, плюс замість того, andrei переглянути час... В цьому випадку, але " я прошу підтвердження у вас, як більш досвідчених.