Прагляд Поўнай Версіі : выдаленне сажевый фільтра!!
alfetta80
07-01-2015, 19:50
добры вечар!!!
акрамя таго, пытанне ўсе яшчэ esprti на выдаленне fap,але вы робіце яго поўнага апаражнення або " знакамітыя адтуліны????робім адтуліны з часам вы сутыкнецеся з праблемамі???дзякуй!!
carlo abarth
07-01-2015, 22:33
я opto заўседы з форуму...хоць на некаторых яго зняць!!
Я прытрымліваюся думкі, што лепш поўнае выдаленне dpf або fap і замена труб прамой і металічны каталізатар... па-першае, захаваць, ва ўсякім выпадку, мінімальная супрацьціск, мець каталізатар, але і таму, што " на мой погляд, forandolo стварэнні беспарадкаў у выхлапных газах, якія ўплываюць на выхад...
filetuning
08-01-2015, 17:10
я пусты, толькі калі год каталізатар і fap асобна, калі год нейтралізатар і fap разам оптыка для каталізатара 200 клетак, то таксама залежыць ад аўтамабіля і ад розных сітуацый
Вы цалкам маеце рацыю, залежыць ад сітуацыі, астатнія па-ранейшаму лічаць, што ТОП-гэта поўнае выдаленне і замена каталізатара металічны 200 клетак.
На самай справе, гэта заўседы залежыць ад сітуацыі і ад тыпу аўтамабіля, у любым выпадку, нават, па мне, вызваліць яго цалкам і' лепшым рашэннем.
Гэта, аднак, важна пераканацца ў дыягназе, што выдаленне праграмы цалкам працаздольная, т. к. любыя зрабіць працэс металічны каталізатар
alfetta80
09-01-2015, 10:52
хлопцы, дзякуй усім за ўдзел!!
я, калі магу, стараюся, каб ачысціць ўсе, паставіць каталізатар 200 клетак і правільна толькі тое, што становіцца эканамічнай праблемай для кліента, таму наўрад ці вы назад!!!!я натыкнуўся з fap, што іх курэнне або каханай зрабіць адтуліны і ідуць выдатна, але " цікава, з цягам часу, калі прыносіць праблем, то, па-другое вы не ідзяце павольна разбурацца??
Гэта я не магу вам сказаць, у мяне няма вопыту працы, пасля працяглых...
legendaryslave
09-01-2015, 13:03
добра, адтуліны ідуць добра, каталізатары ідуць добра, трубы прама не добра ачысціць камізэлька для віна вентура мае падзенне ціску
На Fiat 16, я зняў першасны каталізатар і каталізатар/dpf (сістэма ідэнтычная той, што 159) і я замяніў апошняга з каталізатарам для 147 jtd 8v... працуе выдатна (да гэтага часу)!!!!
angelolsp
09-01-2015, 14:50
я звычайна facccio трубе...так і не ўпала dpf кліентаў
Я цалкам згодны з вамі, можа прасіць усе вярнуць на врі (напрыклад, у выпадку магчымай продажу)
filetuning
09-01-2015, 20:10
дакладна праблема ? што звычайна прамыя трубкі ідуць добра, калі вы з fap і нейтралізатар асобна, у адваротным выпадку нават з трубы, на некаторых аўтамабілях вы страціце супрацьціск, што было да выдалення, у выніку чаго вакуум у вас нізкая..у гэты момант згаджаецца з тым, дзе будзе пу? узяць нейтралізатар ад падрыўніка і прымяніць яго да аўтамабіля заўседы, калі сітуацыя дазваляе,і выдаткаў, мінімізацыя
На самай справе першым прапаную 200 клетак металічны... а потым стары добры і надзейны каталізатарам euro3
Я лічу, інфармаваць кліентаў аб адрозненнях і выдаткаў, якая ідзе да твару, адтуліны, вядома, могуць пашкодзіць fap і, такім чынам, прадугледжвае адказнасць? на момант продажу аўтамабіля.
Большасць, аднак, пытаецца, АДТУЛІНУ:...
Нічога не цягне, як дзірка... ops праўда, было ледзь-ледзь....!
alfetta80
12-01-2015, 20:19
Я лічу, інфармаваць кліентаў аб адрозненнях і выдаткаў, якая ідзе да твару, адтуліны, вядома, могуць пашкодзіць fap і, такім чынам, прадугледжвае адказнасць? на момант продажу аўтамабіля.
Большасць, аднак, пытаецца, АДТУЛІНУ:...
я згодны, я таксама паведамляю кліент і кажу вам розныя варыянты, а затым вы вырашыце разам!!
Таксама я прыступіў да яе адтуліны! :) здаецца, ідзе добра
факт ? таксама прыняць пад увагу той факт, што ў выпадку перагляду, аўтамабіль падымаецца, і калі некаторыя машыны ( напрыклад, Fiat 16 ) ? вельмі відаць.. таму лепш не зрэзаць з трубы прама..
На 1.3 не праходзіць велізарная розніца паміж кэт і трубы прама па меры павелічэння аб'ему рухавіка, заўседы служыць pi? супрацьціску.
Праблема ў трубе ? што смярдзіць, шмат выхлапных газаў, а з кэт 200 на 1.3 вы можаце трохі падсаладзіць пахі выхлапу.
Мне ніколі не здарылася так, што ў аглядзе я sollevassero аўтамабіль для праверкі наяўнасці каталізатараў або dpf/fap...
dvdtuning
19-01-2015, 15:45
я нават здзіўляюся, да кліента, паведамляючы аб якіх-небудзь паметак і г. д. у большасці выпадкаў адтуліну ўнутранага 40/50 і без праблем.
franco75
19-01-2015, 20:13
дакладна праблема ? што звычайна прамыя трубкі ідуць добра, калі вы з fap і нейтралізатар асобна, у адваротным выпадку нават з трубы, на некаторых аўтамабілях вы страціце супрацьціск, што было да выдалення, у выніку чаго вакуум у вас нізкая..у гэты момант згаджаецца з тым, дзе будзе пу? узяць нейтралізатар ад падрыўніка і прымяніць яго да аўтамабіля заўседы, калі сітуацыя дазваляе,і выдаткаў, мінімізацыя
гэты вакуум і нізкія ? была вымераная ў школе? па мне-машына turbo не мае ніякага вакууму.. ? толькі асабістае меркаванне ад pricipiante
За тое, што я ведаю, папраўце мяне, калі я памыляюся, вакуум, нізкая-гэта не проста тэорыі, а таксама ў рухавіках з турбонаддувом...
На самай справе, у той час як у ўсмоктваецца, і таму лепшыя сілы паўправаднікі ў камеры згарання ад часткі выхлапной сістэмы, яшчэ****** (што спрыяе ўласнай здабычы на высокіх абарачэннях рухавіка, гл таксама калектары 4-у-1), у выпадку рухавікоў з турбонаддувом, памяншаючы супрацьціск памяншаецца, нават калі мала ккд турбіны, што вельмі прывязаныя да тэмпературы выхлапных газаў (напрыклад, эфектыўнасць і лепшы ў гару з рухавіком sottosforzo).
У сутнасці, каб пераадолець гэты недахоп, у спаборніцтвах у асноўным, ад канструкцыі выпускных калектараў, гайкі выхлапных газаў і частка трубы адразу пасля турбіны проста, каб захаваць цеплую і, адпаведна, паскорыць ог...
На дадзены момант пытанне спантаннай і':
я павінен выдаліць dpf, а калі ў мяне будзе пусты нізкія?
Мой адказ:
у выпадку з аўто-транспартных здарэнняў dpf або выдаліць першасны (у аўто без dpf), гэта заўседы зручна, так як значна падаўжаюць жыцце турбіны менавіта на зніжэнне рабочай тэмпературы (не лічачы ўсіх праблем, звязаных з сажавым фільтрам, што, нарэшце, знікаюць). Але я аддаю перавагу, аднак, усталяваць металічны каталізатар, удалечыні ад турбіны (напрыклад, пад машыну), каб падтрымліваць мінімальнае супрацьціск але нават мінімум анты-забруджвання... (у старых wrc каталізатар быў усталяваны замест глушыцеля тэрмінал)
franco75
20-01-2015, 09:39
Вы разглядаеце тэмпература, а не ціск, павялічыць тэмпературу газу, гэта добра, але не за кошт павелічэння ціску.
З супрацьціск менш, я перакананы, што рухавік робіць лепш, мы хацелі б тэст на выпрабавальным стэндзе роликовом
Прывітанне, франк, не хачу быць няправільна зразуметым, я не кажу, што аказанне горш, так дзіўны....
У ****llo прадукцыйнасці (з машыны цалкам залатыя) і рэальныя перавагі коркі ****** вы іх ад схемы прамежкавых падняцца, дзе менш супрацьціск ад ****** волю фея турбіны...
Уніз лепш шпаркасць рэакцыі' турбіны будзе ўраўнаважыць на зніжэнне цеплавой эфектыўнасці...
На дадзены момант, калі вы interviena на карце з веданнем справы, перавагу ў прадукцыйнасці, які вы атрымаеце па-сапраўднаму становіцца цікава..!!
franco75
20-01-2015, 11:30
Як agiresti у карту на нізкіх абарачэннях і з невялікім турбіны?
Затрымкі ўпырску павышае тэмпературу газу і ціск выхлапных газаў, па-твойму, прыносіць карысць ці толькі пагаршаецца эфектыўнасць?
З турбіны арыгінал, я б паспрабавала вырашыць працуем над зменнай геаметрыяй, з турбінай, плюс замест таго, andrei перагледзець час... У гэтым выпадку, але " я прашу пацверджанне ў вас, як больш дасведчаных.