Прагляд Поўнай Версіі : погляд карту альфа 159 1.9 16v, 150 л. с.,
Прывітанне, хлопцы,
у мяне alfa romeo 159 1.9 16v 150 л. з mappetta, з якім я даволі добра.(Сістэмы рэцыркуляцыі ог і DPF адключыць шланг права ўсталеўваецца, і нейкі марскі канек у пі?)
Праблема ? прама цяпер, што калі гадзіны ў праводцы акселератара счапленне на p? сані прыкладна паміж 2200 і 3000 абаротаў у хвіліну .
Машына мае каля 170000 км, і я яе ўзяў з 150000, так што не ведаю, калі муфта ? было ўжо? перарабіў...праблемы на махавік не падобна на тое, што есць, чаму? не вібруе, і калі я выключаю і ўключаю машыну не адчуваю штуршкоў...
я прыкладаю карту, ori і гэтай мод..пара не ? высокая, па мне, на самой справе...што рабіць?
яшчэ больш знізіць крутоўны момант у гэтым дыяпазоне амаль ад іх зыходныя значэння ці есць грубыя памылкі на карце, які спаганяецца падвышаная прабуксоўка счаплення?
такім чынам, неабходна наладзіць некаторыя іншыя параметры, акрамя абмежавальнік крутоўнага моманту, што робіць паменшыць праслізгванне?
прымаю парады .
дзякуй
ps.змены на карту, я з ecm2001..я ведаю, што не ? максімум, але я не зусім эксперт у самай справе!Карту я не зрабіў я, вядома, але адзін, што робіць карту вельмі даўно, але мы часам? нічога не значыць, і часта карты ад іншых, незалежна крытыцы, таму мяне не цікавіць, што хто-то мне карту ад**** пешшу, але, па крайняй меры, я магу прапанаваць выправіць тыя грубыя памылкі, якія прысутнічаюць у гэтай карце
ніхто не ведае, даць мне парады па нагоды?дзякуй
amgtuning
08-01-2015, 20:57
мне вельмі шкада, але я пачатковец, і я не маю права, каб прагледзець сваю карту так што, магчыма, маглі б даць нейкі савет у мяне мод некалькі, і ў мяне ніколі не было праблем. прывітанне
franco75
08-01-2015, 21:47
Прывітанне, я бачыў карту, і практычна па-мойму перабольшанне, на час ўпырску ? карта падмануў на час, і, адпаведна, з абмежавальнікам крутоўнага моманту за вельмі мала. Я curiosit? спытаць, ціск турбо ідзе да зорак?
Прывітанне, я бачыў карту, і практычна па-мойму перабольшанне, на час ўпырску ? карта падмануў на час, і, адпаведна, з абмежавальнікам крутоўнага моманту за вельмі мала. Я curiosit? спытаць, ціск турбо ідзе да зорак?
Стрэлка ціску турба, калі націскаю рыўкамі хутка, але вы праверце, ці добра дазуе ў праводцы акселератара , на самай справе, калі паездкі па шашы 130 стрэлка стаіць у ціхім месцы ў каля 0.4 бар! Той факт, час ўпырску, такім чынам, таксама ўплывае на пробуксовку счаплення? І на ecm2001, які элемент адпавядае і па якіх крытэрах і як вы павінны выправіць?дзякуй
franco75
08-01-2015, 22:14
як ідзе ціск з педалі на максімум? па мне таксама, можна праверыць з дапамогай інструмента дыягностыкі?
карту час знаходзіцца ў 1DC0DE.
Ўплывае на сліп, відавочна, размяшчаючы больш магутнасць упэўнены, што ўплывае,
праверка ціску, чаму? па-мойму ў вас ціск турбо, перабольшаныя, але, што вас ахоплівае дым, з часоў да +17%), вы дастаткова адкладзена для дызельнага паліва
што впрысните. Я б не хацеў быць грубым, але калі вы хочаце даведацца, як, на мой погляд, вы павінны паўтарыць з нуля.
У адваротным выпадку рэтуш толькі limtatore пару, што ? усталяваны больш нізкі педалі
як ідзе ціск з педалі на максімум? па мне таксама, можна праверыць з дапамогай інструмента дыягностыкі?
карту час знаходзіцца ў 1DC0DE.
Ўплывае на сліп, відавочна, размяшчаючы больш магутнасць упэўнены, што ўплывае,
праверка ціску, чаму? па-мойму ў вас ціск турбо, перабольшаныя, але, што вас ахоплівае дым, з часоў да +17%), вы дастаткова адкладзена для дызельнага паліва
што впрысните. Я б не хацеў быць грубым, але калі вы хочаце даведацца, як, на мой погляд, вы павінны паўтарыць з нуля.
У адваротным выпадку рэтуш толькі limtatore пару, што ? усталяваны больш нізкі педалі
Вы не грубыя, сапраўды, ты вельмі добры!У любым выпадку стрэлка будзе прыходзіць у 1.6!абмежавальнік крутоўнага моманту ? pi? нізкай педалі, а затым, што я павінен рабіць?падняць педаль ці наадварот?ціск турбо у макс, што працэнт павінен быць?мы кажам, што яе "з нуля" для мяне не ? проста таму, што? не ведаю, як адключыць сістэмы рэцыркуляцыі ог і Dpf !tanks
я зрабіў змены на карту з ecm titanium..хто-то валюты?
такім чынам: я апусціла p? пара заяўцы ў стандартных умовах), абмежавальнік крутоўнага моманту, прывезлі ў пастарунак, што сані (прыкладна ад 2100 да 3200 абаротаў, калі выпад правай педалі ад трэцяга і вышэй) амаль у арыгінал, і нават у якой-то момант нават менш,то крутоўны момант першы другі трэці чацверты пяты і адчувайце руху ўзрасла на 14%,колькасць? паліва ўпырскваецца павялічаны з 1500 абаротаў прыкладна ад 6 да 12%,час ўпырску р? апускаюцца на маленькія часткі, падняў,ціск турбо трохі павялічана ў таблічнай 10 ачкоў ўсе,абмежавальнік ціску turbo f-ен таксама вырас на 10 пунктаў,ціску ў рампы трохі павялічана ад каля 0,10 да 0,60%.
Такім чынам..на гэты раз я зрабіў супер карту! ;-)
А калі сур'езна, я спрабаваў прытрымлівацца логіцы, і я зрабіў яшчэ адну карту!
Акрамя таго, я выправіць EGR (спадзяюся, справядліва) і DEFAP (я знайшоў кіраўніцтва, каб прытрымлівацца, каб выправіць розныя адрасы, хоць на некаторых я сумняваюся, калі я зрабіў добра ці дрэнна.адрасы : 1E4080 ў 1E408C,то 1E408E,1E4090 ў 1E4096,1E40A8,1E442E).
Акрамя таго, індыкатар няспраўнасці і DTC я выявіў, што трэба паставіць арыгінальныя адрасы, якія ідуць ад 1C8BD4 у 1C8C4A..я зрабіў гэта..? не так??
добра цяпер?
ps.вось кіраўніцтва, каб defappare...? правільнае (акрамя DTC)? :
1) - адрас, 1C8BD4 ў 1C8C4A вядзе ўсе да НУЛЯ
2) - адрас, 1CB922 ў 1CB952 прыводзіць усе значэння 10280
3) - адрас, 1CBD90 ў 1CBDC0 прыводзіць усе значэння 10280
4) - адрас, 1CBDF6 ў 1CBE26 прыводзіць усе значэння 10280
5) - 1E3572 значэнне ад 1000 да 6000
6) - адрас, 1E3590 ў 1E361C прыводзіць усе значэння ў НУЛЬ
7) - адрас, 1E37AC ў 1E37BA прыводзіць усе значэння 32767
8) - адрас, 1E4080 ў 1E408C прыводзіць усе значэння ў 20000
9) - 1E408E значэнне ад 106 да -27005
10) - 1E4090 значэнне ад 0 да -32768
11) - адрас, 1E4092 ў 1E4096 прыводзіць усе значэння 32767
12) - 1E40A8 значэнне ад 2 да -1000
13) - 1E40AA значэнне ад -5 да -32768
14) - 1E40b6 значэнне ад 5000 да 32768
15) - 1E40B8 значэнне ад 125 да -32768
16) - адрас, 1E4234 ў 1E42B2 прыводзіць усе значэння ў НУЛЬ
17) - адрас, 1E43B6 ў 1E43D2 прыводзіць усе значэння ў НУЛЬ
18) - 1E442E значэнне ад 400 да-6
ніхто? мне націснуць ведаць, калі на самай справе DTC у цяперашні час актыўныя і калі DPF і EGR адключаныя правільна...
franco75
15-01-2015, 10:41
на DPF я не магу дапамагчы :(
на DPF я не магу дапамагчы :(
а астатнія карты як паглядзець?мяне цікавіць захаванне счаплення, што р? сані і не даваць крокам перабольшаныя.Нават калі я жадаю ведаць таксама пытанне dpf
ніхто не пу? дапамажыце мне зразумець, калі карта ? нагружае і не пашкодзіць?
franco75
16-01-2015, 17:48
Проста на ПК я даю яму паглядзець
franco75
16-01-2015, 21:10
Добра, вы зрабілі нейкія памылкі, у вас есць шырокі малая плошча двух пунктаў
Я спрабаваў загрузіць карту так, com'? і даў мне Памылку P0340 і толькі ў машыны памер!!я перапісаў старую карту і ? зніклі!што з-за гэтага памылка? Які адрас?і якія вобласці, абмежаванай двума кропкамі? Дзякуй
у чаканні вашага адказу я змяніў гэты іншы карце (ORI знайсці ў пачатку паста), і я павінен сказаць, што машына ідзе вельмі добра...адзінае, што ? што старая карта тахометр пырснулі хутка да абмежавальніка,цяпер, здаецца, больш? утаймаваць і pi? павольна падняцца на абарачэннях пасля 3000 абаротаў у хвіліну.
Параметры мы павінны падняць угэтым выпадку і ў поўнай бяспецы?
магчыма, што ніхто не можа даць мне меркаванне?есць дні, якія выглядаюць....
msport (exil77grande)
24-01-2015, 12:45
я толькі што прааналізаваў карту названы КАРТУ ANT84 МЕНШ крутоўны МОМАНТ 4, АПОШНІ таксама можа пайсці, нават калі вы ўсталюеце арыгінальны час overboost з драйвера і карту ціску turbo перабольшаныя,акрамя таго, каб не мець больш праблем з праслізгваннем счаплення паўтарыць усе карту ўпырску, як яны зроблены, прама зараз і прымусіць іх, пачынаючы з 1500 абаротаў, а не 1000,акрамя таго, я даю вам параду, калі вы хочаце, што хто-то я магу страціць 5 хвілін, каб даць вам погляд, трэба казаць адно ў той час, таму, калі ў вас адкрыта паведамленне з просьбай погляд на карту, якая вам была зробленая і як яе вырашыць, каб не зрабіць праслізгваць счапленне, а затым у той жа час спытаеце, калі dpf off пойдзе добра,то месцаў, карту зрабілі самі, што не робіць уключыце аўтамабіль, і папрасіце, каб хто-то ўбачыць,затым будзе месца другога, то замест таго, каб зацікавіць карту, здаецца, больш зацікаўлены ў dpf off, то я кажу вам прама цяпер, што наўрад ці вы ад думкі, таму што людзі ў расеі так сканцэнтраваны на адной рэчы, я б рабіў наступным чынам:
я не бачыў першую карту, што вам і было зроблена, і я не памятаю, іх там было dpf off, але калі іх есць dpf-egr off капіяваць з крокам гэтая апошняя карта размешчана з вамі, пачынаючы з карты ўпырску ад 1500 абаротаў, і вы мацуюцца,затым марудна вы ідзяце наперад, але адну рэч за адзін раз.
я толькі што прааналізаваў карту названы КАРТУ ANT84 МЕНШ крутоўны МОМАНТ 4, АПОШНІ таксама можа пайсці, нават калі вы ўсталюеце арыгінальны час overboost з драйвера і карту ціску turbo перабольшаныя,акрамя таго, каб не мець больш праблем з праслізгваннем счаплення паўтарыць усе карту ўпырску, як яны зроблены, прама зараз і прымусіць іх, пачынаючы з 1500 абаротаў, а не 1000,акрамя таго, я даю вам параду, калі вы хочаце, што хто-то я магу страціць 5 хвілін, каб даць вам погляд, трэба казаць адно ў той час, таму, калі ў вас адкрыта паведамленне з просьбай погляд на карту, якая вам была зробленая і як яе вырашыць, каб не зрабіць праслізгваць счапленне, а затым у той жа час спытаеце, калі dpf off пойдзе добра,то месцаў, карту зрабілі самі, што не робіць уключыце аўтамабіль, і папрасіце, каб хто-то ўбачыць,затым будзе месца другога, то замест таго, каб зацікавіць карту, здаецца, больш зацікаўлены ў dpf off, то я кажу вам прама цяпер, што наўрад ці вы ад думкі, таму што людзі ў расеі так сканцэнтраваны на адной рэчы, я б рабіў наступным чынам:
я не бачыў першую карту, што вам і было зроблена, і я не памятаю, іх там было dpf off, але калі іх есць dpf-egr off капіяваць з крокам гэтая апошняя карта размешчана з вамі, пачынаючы з карты ўпырску ад 1500 абаротаў, і вы мацуюцца,затым марудна вы ідзяце наперад, але адну рэч за адзін раз.
innanzittuo дзякуй...вы маеце рацыю, што я зрабіў "p"? казіно і на самай справе, я хацеў бы спыняцца толькі на гэтай карце, і паспрабаваць палепшыць яго...
з нагоды карты ўпырску, вы маеце на ўвазе "час ўпырску", прыведзеныя на ecm titanium?І, акрамя таго, пачынаючы з 1500 аб, затым крокам ідуць добра ?я ў поўнай бяспецы, і я магу нават павялічыць яго, ці я спыняюся, так?
аб часе overboost, якія адрасы вы маеце на ўвазе cos? несці іх арыгінальныя?я не ведаю, якія з драйвераў..
потым пра турбо я павялічылі усяго 110 ачкоў, і абмежавальнік на 130 і я чытаў усюды, што вы шчасна прыбыў у 150 ачкоў і больш? у поўнай бяспецы...так як ніколі не кажаце мне, што ціск турбо ? перабольшаныя?проста каб зразумець...
grazieeeeeee
msport (exil77grande)
24-01-2015, 14:33
тады вы карты часу ўпырску і ўзбагачэння ў паскарэннях, а таксама абмежавальнікі крутоўнага моманту фолаў далека не да 1500 абаротаў,як прырашчэння часу ўпырску ідзе добра, такім чынам, не ісці далей,а затым, калі вы можаце ісці драйвера ў 2d пераход ад адной мадыфікацыі да іншага вы знойдзеце карту час overboost і ціску turbo, якія не з'яўляюцца часткай драйвера і тыя, што трэба дараваць крычы.
тады вы карты часу ўпырску і ўзбагачэння ў паскарэннях, а таксама абмежавальнікі крутоўнага моманту фолаў далека не да 1500 абаротаў,як прырашчэння часу ўпырску ідзе добра, такім чынам, не ісці далей,а затым, калі вы можаце ісці драйвера ў 2d пераход ад адной мадыфікацыі да іншага вы знойдзеце карту час overboost і ціску turbo, якія не з'яўляюцца часткай драйвера і тыя, што трэба дараваць крычы.
выдатна..
я прыклаў дзве фатаграфіі, зробленыя на ecm titanium..
гэтыя часы overboost (1DF23E ў 1DF3B8) і ціску турба (1E1592 ў 1E15B0 )вярнуць на ВРІ?я спадзяюся, што вы..
акрамя таго, у адрас 1E0F26 ў тое, што адпавядае?
дзякуй
ps.затым, уласцівае ціску турба гэта добра, што я пакідаю 110 кропак росту на ўсе гэтак жа, як 130 кропак на абмежавальнік ?
праблема turbo перабольшаныя ? звязана з overboost і карту з драйвера, што вы мне сказалі?прымаючы іх, Крычы, я не пі? ціск турбо перабольшаныя?
msport (exil77grande)
24-01-2015, 16:49
выдатна..
я прыклаў дзве фатаграфіі, зробленыя на ecm titanium..
гэтыя часы overboost (1DF23E ў 1DF3B8) і ціску турба (1E1592 ў 1E15B0 )вярнуць на ВРІ?я спадзяюся, што вы..
акрамя таго, у адрас 1E0F26 ў тое, што адпавядае?
дзякуй
ps.затым, уласцівае ціску турба гэта добра, што я пакідаю 110 кропак росту на ўсе гэтак жа, як 130 кропак на абмежавальнік ?
праблема turbo перабольшаныя ? звязана з overboost і карту з драйвера, што вы мне сказалі?прымаючы іх, Крычы, я не пі? ціск турбо перабольшаныя?
дакладна трэба вярнуць арыгінальны 1DF23E ў 1DF3B8 і 1E0EE8 ў 1E10E6,астатнія з крокам ад вас дадзеных на turbo вы можаце пакінуць так.
дакладна трэба вярнуць арыгінальны 1DF23E ў 1DF3B8 і 1E0EE8 ў 1E10E6,астатнія з крокам ад вас дадзеных на turbo вы можаце пакінуць так.
grazieeeeeee
як вы сказалі зрабіць? усе рэчы і іх паляпшэння, крок за крокам...
цяпер пачала з тых suggeritemi ад вас..то я машыну, а затым, калі есць меры, якія дазваляюць для паляпшэння ,обеспе?!!!
ps.? аб карце ад 1E1592 у 1E15B0, што я павінен рабіць?я пакіну павялічваецца, cos? com'??і што такое'? проста, каб пачаць лепш разумець усе?
msport (exil77grande)
24-01-2015, 17:08
карту ад 1E1592 ў 1E15B0 вы можаце пакінуць яе як есць.
так..я прынес карты suggeritemi МОД на золата і цяпер мне задаць вам пытанне, спадзяюся, канструктыўнае для ўсіх..
але ў дадатак да пары ціскам, turbo ўплывае на пробуксовку счаплення?
затым, маючы прывеў некаторыя значэнні ЗОЛАТА ў турба-й? ціха ў сліп?
акрамя таго, калі cos? было,таму я магу падняць стар? пара ў цэлым на розных картах, такіх ўбачылі, што кампенсуе зніжэнне ціску турба або ? лепш няма ?
ps.мы хочам падкрэсліць, што гэта ? першы сайт, дзе я выявіў, канструктыўныя заўвагі і карысныя ў адрозненне ад іншых сайтаў адлюстраванняў, у якой яны думаюць толькі зарабіць грошай.Кожны раз, калі вы публікуеце карту ўсе і кажу, усе кажуць, што адстой,што разбурае машыну ітд, а затым выбраць патрэбныя пакоямі supermappa выдаткаў(кажуць, ад іх)...я Думаю, што на гэтых сайтах, калі апублікуе карту інжынер ferrari кажуць, аднак, што адстой!!!Для гэтага я хачу зрабіць усім вам мае віншаванні за тое, што далі на гэты сайт праўдзівы сэнс форуму, што дазваляе аматарам цюнінгу таго, каб даведацца новыя рэчы і канструктыўныя !!.
msport (exil77grande)
26-01-2015, 17:43
так..я прынес карты suggeritemi МОД на золата і цяпер мне задаць вам пытанне, спадзяюся, канструктыўнае для ўсіх..
але ў дадатак да пары ціскам, turbo ўплывае на пробуксовку счаплення?
затым, маючы прывеў некаторыя значэнні ЗОЛАТА ў турба-й? ціха ў сліп?
акрамя таго, калі cos? было,таму я магу падняць стар? пара ў цэлым на розных картах, такіх ўбачылі, што кампенсуе зніжэнне ціску турба або ? лепш няма ?
ps.мы хочам падкрэсліць, што гэта ? першы сайт, дзе я выявіў, канструктыўныя заўвагі і карысныя ў адрозненне ад іншых сайтаў адлюстраванняў, у якой яны думаюць толькі зарабіць грошай.Кожны раз, калі вы публікуеце карту ўсе і кажу, усе кажуць, што адстой,што разбурае машыну ітд, а затым выбраць патрэбныя пакоямі supermappa выдаткаў(кажуць, ад іх)...я Думаю, што на гэтых сайтах, калі апублікуе карту інжынер ferrari кажуць, аднак, што адстой!!!Для гэтага я хачу зрабіць усім вам мае віншаванні за тое, што далі на гэты сайт праўдзівы сэнс форуму, што дазваляе аматарам цюнінгу таго, каб даведацца новыя рэчы і канструктыўныя !!.
off topic
гэты форум нарадзіўся ад 2-аматары старых, вядомых на гэтым форуме, да якога вы звяртаецеся, і ен нарадзіўся з адзінай мэтай-стварыць віртуальнае месца для сапраўдных аматараў і правілы, распрацаваныя на часопісны столік, каб рабіць менавіта супрацьлеглае таму, што адбываецца, іх,ты ніколі не задумваўся, чаму асабістыя паведамленні былі выдаленыя?
у любым выпадку, закрыты, не па тэме,што тычыцца ціску турба не ўплывае на пробуксовку счаплення, а затым, калі я сказаў вам зрабіць пэўныя рэчы на карты ўпырску і' бо' іх, што і праблема,што тычыцца часу overboost з драйвера і ціску turbo з драйвераў я ж сказаў-назад, ori, таму што не было salutivo для турбіны,сказаў гэта-і зрабіў, то вам застаецца толькі паспрабаваць карту,атрымлівайце задавальненне.
Прывітанне, я зазірнуў нават я сваю карту і я спадзяюся, што не сказаць няправільныя рэчы, але можаце дапамагчы, на падставе маіх ведаў. Мне здаецца, што ў вас павялічылася таксама абмежавальнік iq, але, улічваючы, што вы працавалі на час ўпырску я думаю, што можна не змяняць гэтай карце. Карту ціску турба, перабольшаныя, на які спасылаецца msport, можа быць адной карце turbo ў асаблівых умовах? Я думаю, ен меў на ўвазе, што і з крокам каля 0,3 бар.
Прывітанне, я зазірнуў нават я сваю карту і я спадзяюся, што не сказаць няправільныя рэчы, але можаце дапамагчы, на падставе маіх ведаў. Мне здаецца, што ў вас павялічылася таксама абмежавальнік iq, але, улічваючы, што вы працавалі на час ўпырску я думаю, што можна не змяняць гэтай карце. Карту ціску турба, перабольшаныя, на які спасылаецца msport, можа быць адной карце turbo ў асаблівых умовах? Я думаю, ен меў на ўвазе, што і з крокам каля 0,3 бар.
адносна абмежавальнік IQ на які адрас вы маеце на ўвазе?
пра турба не разумею, што вы маеце на ўвазе "асаблівыя ўмовы"...я прынес залатых карт suggeritemi з добрым msport, і больш нічога...
на самай справе цяпер павышаецца толькі ціск турбо усе 110 балаў (выкарыстанне ECM titanium), а абмежавальнік ціску турба, а абмежавальнік ціску turbo f 130 пунктаў..і карыстаюся гэтай магчымасцю, каб спытаць, калі вы можаце? хай cos? або, напрыклад, ціск 120 і абмежавальнік на 140...добра логіка?
я чытаў, што вы можаце? прывесці ў 150 пунктаў...не ведаю,!!!!што рабіць?
потым я прачытаў, што не маючы DPF, вы павінны таксама змяніць парог лямбда-верхняй і ніжняй, каб мець больш? гатоўнасць...? праўда?нават калі гэта і так? гэта было, як мы выконваем з крокам гэтыя карты?
grazieeee
franco75
27-01-2015, 11:43
вы павінны пайсці на картах абмежавальнік fumosit? і вы павінны abbassarle
вы павінны пайсці на картах абмежавальнік fumosit? і вы павінны abbassarle
Але на ECM titanium-гэта не тыя, што я паказаў вышэй? Cio? абмежавальнік лямбда-верхняй і ніжняй?
Акрамя таго, вы сказалі, што я павінен abbassarle.. Але па якіх крытэрах і як? ? неабходна гэта змяненне з мэтай гатоўнасці і бяспекі рухавіка? Дзякуй
Забыўся.. І з нагоды ціску турба я магу павялічыць да 120 балаў і абмежавальнік на 140?
адносна абмежавальнік IQ на які адрас вы маеце на ўвазе?
пра турба не разумею, што вы маеце на ўвазе "асаблівыя ўмовы"...я прынес залатых карт suggeritemi з добрым msport, і больш нічога...
на самай справе цяпер павышаецца толькі ціск турбо усе 110 балаў (выкарыстанне ECM titanium), а абмежавальнік ціску турба, а абмежавальнік ціску turbo f 130 пунктаў..і карыстаюся гэтай магчымасцю, каб спытаць, калі вы можаце? хай cos? або, напрыклад, ціск 120 і абмежавальнік на 140...добра логіка?
я чытаў, што вы можаце? прывесці ў 150 пунктаў...не ведаю,!!!!што рабіць?
потым я прачытаў, што не маючы DPF, вы павінны таксама змяніць парог лямбда-верхняй і ніжняй, каб мець больш? гатоўнасць...? праўда?нават калі гэта і так? гэта было, як мы выконваем з крокам гэтыя карты?
grazieeee
Прывітанне, карту turbo, аб якой я згадваў ? той, які ідзе ад адрасы 1E0EE8 у 1E10E6, можа быць, я памыляюся ? не ? нават не карта, turbo, для? у некаторыя моманты ? павялічана прыблізна на 350 пунктаў, каля 0,3 бар, пры ўмове, што не разумее, дрэнна карту і ў гэтым выпадку мне было б цікава ведаць, да чаго гэта ставіцца. Я казаў, у пэўных умовах, чаму? калі, як я, здараецца, я ? карту турба-піка-пі? высокі ? прыкладна 1,3 бар, а можа быць, гэта працуе толькі ў recovery.
Абмежавальнік IQ, на якую я спасылаюся ? тое, што пачынаецца па адрасе 1CF3EC але таксама тут жа гаворка раней, я, магчыма, перакручанае я.
Акрамя таго, gi? што есць, што ставіцца да карце, якая пачынаецца ў 1DF1BA? Мне здаецца, што індэксы павінны быць RPMxIQ але я не магу зразумець значэння, што яны могуць ставіцца.
PS карту я ўзяў пад увагу ? што названая КАРТУ ANT84 МЕНШ крутоўны МОМАНТ 4 АПОШНЯЕ, што мне здавалася, апошні раз размешчана.
Прывітанне
Прывітанне, карту turbo, аб якой я згадваў ? той, які ідзе ад адрасы 1E0EE8 у 1E10E6, можа быць, я памыляюся ? не ? нават не карта, turbo, для? у некаторыя моманты ? павялічана прыблізна на 350 пунктаў, каля 0,3 бар, пры ўмове, што не разумее, дрэнна карту і ў гэтым выпадку мне было б цікава ведаць, да чаго гэта ставіцца. Я казаў, у пэўных умовах, чаму? калі, як я, здараецца, я ? карту турба-піка-пі? высокі ? прыкладна 1,3 бар, а можа быць, гэта працуе толькі ў recovery.
Абмежавальнік IQ, на якую я спасылаюся ? тое, што пачынаецца па адрасе 1CF3EC але таксама тут жа гаворка раней, я, магчыма, перакручанае я.
Акрамя таго, gi? што есць, што ставіцца да карце, якая пачынаецца ў 1DF1BA? Мне здаецца, што індэксы павінны быць RPMxIQ але я не магу зразумець значэння, што яны могуць ставіцца.
PS карту я ўзяў пад увагу ? што названая КАРТУ ANT84 МЕНШ крутоўны МОМАНТ 4 АПОШНЯЕ, што мне здавалася, апошні раз размешчана.
Прывітанне
Чакаем адказы з пі? эксперты па нагоды вашых пытанняў...я карту я зменены на аснове карты, які мне зрабіў трэнер!
Аднак у другой палове дня я запампаваў карту, у выніку чаго ori карты suggeritemi ад msport, і я апынуўся ледзь абмежавальнік крутоўнага моманту, але, на жаль, працягваецца з трэцяй на потым, злегку слізгацення паміж 2200 і 3000 абаротаў! Што рабіць???
franco75
27-01-2015, 22:02
Але на ECM titanium-гэта не тыя, што я паказаў вышэй? Cio? абмежавальнік лямбда-верхняй і ніжняй?
Акрамя таго, вы сказалі, што я павінен abbassarle.. Але па якіх крытэрах і як? ? неабходна гэта змяненне з мэтай гатоўнасці і бяспекі рухавіка? Дзякуй
Вы-тыя, лямбда-верхняй і ніжняй.
Карту ? пра - q.т? паветра і абмяжоўвае стехиометрической, калі вас праслізгвае счапленне не вытворчасць, страты, але " ўсе лепш арыгінальных бачылі, што вышэйшыя з'яўляюцца incrementatee вы маглі абмежаваць дызель
Чакаем адказы з пі? эксперты па нагоды вашых пытанняў...я карту я зменены на аснове карты, які мне зрабіў трэнер!
Аднак у другой палове дня я запампаваў карту, у выніку чаго ori карты suggeritemi ад msport, і я апынуўся ледзь абмежавальнік крутоўнага моманту, але, на жаль, працягваецца з трэцяй на потым, злегку слізгацення паміж 2200 і 3000 абаротаў! Што рабіць???
За першую карту, што я табе напісаў 1E0EE8 у 1E10E6 ў вас ужо? сказаў msport вярнуць крычы, я бег пост, так што я ўжо? адказ :-)
Мне застаецца і я нават думаю, вас сумневы, для іншых 2.
Для праслізгвання счаплення, калі ? змяніць заўседы можна зрабіць мала, але ад арыгінала вы сані? вы можаце паменшыць трохі час ўпырску пры p? харчаванне ад машыны і, магчыма, скараціць валасы запыту на педаль у гэтым дыяпазоне абарачэнняў. Проста, каб паспрабаваць.
За першую карту, што я табе напісаў 1E0EE8 у 1E10E6 ў вас ужо? сказаў msport вярнуць крычы, я бег пост, так што я ўжо? адказ :-)
Мне застаецца і я нават думаю, вас сумневы, для іншых 2.
Для праслізгвання счаплення, калі ? змяніць заўседы можна зрабіць мала, але ад арыгінала вы сані? вы можаце паменшыць трохі час ўпырску пры p? харчаванне ад машыны і, магчыма, скараціць валасы запыту на педаль у гэтым дыяпазоне абарачэнняў. Проста, каб паспрабаваць.
Як мне знізіць час ўпырску і карту педаль, якая наменклатура або адрас ставіцца на ECM titanium?
PS. З картай ant84 менш крутоўны момант 4 апошняе размешчана вышэй я апусціў толькі абмежавальнік крутоўнага моманту і, здавалася, не слізгаць, а цяпер я яго падняў, але мала
я прыкладаю карту, якую я загрузіў учора з самы легкі крокам абмежавальнік крутоўнага моманту...я ведаю, што не правільна, чаму? прырашчэння не з'яўляюцца лінейнымі, але ў дыяпазоне паміж 2000 і 3000, калі ўстаю яшчэ сані яшчэ больш?..што я раблю?
далоў у гэты дыяпазон?ці есць яшчэ трук, каб не зрушыць муфту
дарэчы, учора, калі я спрабаваў я заўважыў, што slittava не ў занадта вялікай залежнасці і даў мне l?'ўражанне, што на 3000 абаротаў у хвіліну, вы заблакаваныя cio? як, калі атрымаецца пайсці далей, чым гэта колькасць абаротаў, на самай справе, калі тады я спыніўся і, перш чым я паклаў другі я пачуў легкі grattatina перадач..хутчэй за ўсе быў перагрэў, занадта счаплення??
Як мне знізіць час ўпырску і карту педаль, якая наменклатура або адрас ставіцца на ECM titanium?
PS. З картай ant84 менш крутоўны момант 4 апошняе размешчана вышэй я апусціў толькі абмежавальнік крутоўнага моманту і, здавалася, не слізгаць, а цяпер я яго падняў, але мала
я прыкладаю карту, якую я загрузіў учора з самы легкі крокам абмежавальнік крутоўнага моманту...я ведаю, што не правільна, чаму? прырашчэння не з'яўляюцца лінейнымі, але ў дыяпазоне паміж 2000 і 3000, калі ўстаю яшчэ сані яшчэ больш?..што я раблю?
далоў у гэты дыяпазон?ці есць яшчэ трук, каб не зрушыць муфту
дарэчы, учора, калі я спрабаваў я заўважыў, што slittava не ў занадта вялікай залежнасці і даў мне l?'ўражанне, што на 3000 абаротаў у хвіліну, вы заблакаваныя cio? як, калі атрымаецца пайсці далей, чым гэта колькасць абаротаў, на самай справе, калі тады я спыніўся і, перш чым я паклаў другі я пачуў легкі grattatina перадач..хутчэй за ўсе быў перагрэў, занадта счаплення??
Прывітанне, я зірнуў на апошнюю карту, а каб пазбегнуць блытаніны partirei ад гэтага. Я спрабую даць вам мае меркаванне, і я спадзяюся, што іншыя таксама пі? экспертаў я critichino, каб паспрабаваць зразумець, калі я вам дапамагае ці шкодзіць:
У парадку змены гартаць карту ў 2D
Карты, якія адносяцца да педалі мяне ідуць добра, не вялікі.
Пасля таго, як папярэднія есць шэраг змяненняў, якія павінны быць DPF, але я не магу сказаць, калі есць памылкі па нявопытнасці занадта шмат з майго боку
Пасля праверкі DPF-адрас 1CBA82 дзіна ў 1CBC80 c'? карта, якую вы змянілі, якія, шчыра кажучы, я не магу інтэрпрэтаваць, асабіста? жыву арыгінальны
Пасля таго, як вы зьмянілі breakpoint абмежавальніка крутоўнага моманту, я маю на ўвазе карту ў рампы да абмежавальніка крутоўнага моманту. Яго лепш арыгінала.
Пасля c'? абмежавальнік крутоўнага моманту, каб паспрабаваць, каб не зрушыць муфту паспрабуйце паставілі арыгінал 1250, і, пачынаючы з 1500 з крокам pi? салодкі. Лічыце, што калі патрабаваць амаль 5 кгм крутоўнага моманту ў pi? 1500, верагодна, намець пачынаецца ўжо? з гэтага моманту, так ? бескарысна, што ў больш познія патрабаваць менш. Мы гаворым, аднак, лічбавае кіраванне ўжываецца ў механічных дэталяў. Асабіста я паспрабаваў бы зрабіць паступовае павелічэнне ад 5 да 10% ад 1500 да 2500rpm, а затым паступова павялічваць.
Пасля таго, як папярэднія есць некалькі элементаў кіравання на dpf і тое c'? карту пераўтварэнні нм --> iq (колькасці? паліва ўпырскваецца). Гэтая карта лепш арыгінала, паколькі вы працуеце на час ўпырску, а затым убачыў, што ў вас ўстаць на шлях падмануць эбу шляхам змены часу не пакласці занадта шмат мяса на агні, так, што ў вас есць сродкі, прайдзіце крок каб зразумець розныя змены.
Пасля таго, як мы карту, якая пачынаецца па адрасе 1CF3EC, гэта для мяне ? абмежавальнік IQ, што лепш арыгінала па той жа прычыне, што я пісаў у папярэдняй радку. Вы ўжо? змяніўся час, я думаю, што для пачатку лепш пачынаць з параметру, а не тры. Я не ведаю, калі я магу растлумачыць, але калі рост на нафтавым (мазут, салярка час+абмежавальнік iq+колькасць? дызель ўпырскваецца, вы таксама будзеце шмат пі? параметры, якія неабходна кантраляваць у выпадку magagne, як той, муфты, сані.
Пасля таго, як мы карту часу ўпырску (tinj) што? жыву cos? як вы зрабілі.
Адразу пасля таго, як вы мод карту turbo і яго абмежавальнік, што на мой погляд, можна пакінуць, а што гэта, як вы зробленыя. Паміж гэтымі двума картамі, па адрасе 1E1592 c'? змены, якія я не магу зразумець, маглі б вы сказаць мне, што гэта?
Пасля turbo есць і іншыя элементы DPF і карты, рай, што я? жыву cos? як у вас зробленыя.
Спадзяюся, што дапамог, але я спадзяюся, тым больш быць выпраўленая, калі я сказаў, што некаторыя рэчы няправільна. Мой савет ? пачаць паступова і павольна ўдакладніць карту не пакласці занадта шмат мяса на агні. Ад таго нямногага, што я мог бы вучыцца проста адправіцца туды з 3\4 карты, каб адчуваць сябе прыгожай адрозненне, то працы sl астатніх.
Па-першае вялікі дзякуй!!! У любым выпадку, я ўнес гэтыя змены, з улікам прапаноў вялікі msport і грунтуючыся на карце зробленыя складальнікаў.Я спадзяюся, што не будзе іх інтэрпрэтаваць дрэнна, і давайце паглядзім, калі ен,espertissimo ў вобласці, я dir? у дачыненні да вашых каментароў і таму тое, што я павінен або не павінен змяняць...
PS.msport я прывеў врі ў overboost і іншая карта turbo, што я казала...машыны ? крыху менш цверды...што мне зрабіць, каб не паўплываць на счапленне, але, каб даць яму больш? brio?
шчыра кажучы, я ведаю, што адзінае рашэнне для вас, як перарабіць счапленне, таму што ў гэтых км ? безумоўна, туды, так, вы рызыкуеце страціць шмат часу, каб зрабіць тэсты, не знайсці рашэнне, таму што тады счапленне peggiorera' усе больш і больш " па меры таго, як вы робіце тэсты, дэталяў ад трэння, і тады можна зрабіць добрую карту, без перабольшання, і мець добры вынік.
шчыра кажучы, я ведаю, што адзінае рашэнне для вас, як перарабіць счапленне, таму што ў гэтых км ? безумоўна, туды, так, вы рызыкуеце страціць шмат часу, каб зрабіць тэсты, не знайсці рашэнне, таму што тады счапленне peggiorera' усе больш і больш " па меры таго, як вы робіце тэсты, дэталяў ад трэння, і тады можна зрабіць добрую карту, без перабольшання, і мець добры вынік.
А счапленне буксуе, але не празмерна і толькі калі выпад..калі accellero паступова не сані і запускаў і іншыя сітуацыі, я не чую, вібрацыі і інш, якія паказваюць на муфта мертвая. Безумоўна, не вельмі добра, але калі я магу сыходзіць у сябе і яшчэ адзін p? ? лепш! Давайце паглядзім, што кажа msport
Добры msport я спадзяюся, што вы дасце мне парады, як мага раней, чаму? у finesettima павінен мне 500 км і я хацеў бы застацца-й? спакойны... Дзякуй
Ance я згодны, як вы сказалі, ugoboss, калі счапленне пачынае саступаць вы не павінны шукаць "p"? brio ў pi?, максімальна вы можаце знізіць нагрузку да 3000 і папрасіць больш? вышэй 3000. Але, тым не менш, калі дасягне пэўнай ступені зносу co вы можаце зрабіць мала.
Дзеля вы спрабавалі вярнуць яго арыгінальны і паспрабаваць?
Ance я згодны, як вы сказалі, ugoboss, калі счапленне пачынае саступаць вы не павінны шукаць "p"? brio ў pi?, максімальна вы можаце знізіць нагрузку да 3000 і папрасіць больш? вышэй 3000. Але, тым не менш, калі дасягне пэўнай ступені зносу co вы можаце зрабіць мала.
Дзеля вы спрабавалі вярнуць яго арыгінальны і паспрабаваць?
я не спрабаваў ставіць ORI нават, чаму? шчыра кажучы, я павінен загрузіць яго, без DPF і EGR, і я не ведаю, як паставіць яго толькі з гэтымі параметрамі.
аднак учора я тэставаў машыны, і калі не цалкам апускаюся ў праводцы акселератара не сані...
гэта-тое, чаму? я б зразумеў, калі, напрыклад, я пакідаю або нават далоў p? абмежавальнік крутоўнага моманту ў дыяпазоне, дзе сані і ўстаю, напрыклад, ціск турбо 110 ачкоў у 115/120 кропкі, відавочна, павялічваючы таксама ад 130 да 135/140 абмежавальнік turbo я p? brio ў pi? але без шкоды на пару, а затым на сліп..
я спадзяюся, што было ясна!
msport (exil77grande)
30-01-2015, 16:33
што тычыцца мяне, я спрабаваў даць вам лепшыя парады, у залежнасці ад праблемы трэння і ціску турба занадта высокай, і я не бачу іншых выпраўленняў рабіць, калі не падняць валасы, ці ўсе пасля 2500 абарачэнняў, а не да,не есць і іншае рашэнне, калі вы праслізгвае счапленне,можа быць, калі цяпер, як вы кажаце, сані, злегку трэба толькі паклапаціцца, каб даць паскаральнік акуратна і не ўсе адразу, або калі вы знаходзіцеся на нізкіх абарачэннях скалярнага руху,тое, што хочаце вы, у перакладзе на рускую азначае свой кавалак пірага і з'есці яго, і не можаце ісці,вы можаце падняць ціск турбо і яго абмежавальнік, як вы напісалі, без праблем, не тое, што ў асноўным ўплывае на slittamente счаплення і ў той жа час, ад ледзь-ледзь brio больш, у той час як абмежавальнік крутоўнага моманту, пакіньце ўсе, як я сказаў у пачатку, або, як вы напісалі ў вашым апошнім адказе, таму што, калі крокам не зрабіць яшчэ горш сітуацыя.
ОК, дзякуй! Тое lascer? пара так com'? і alzer? ціск турбо ад 110 балаў 120... З гэтых значэнняў ? і галоўнае бяспечна турбіны? Я бачыў, што c'? людзі, што нават павялічваецца да 180 балаў! Абмежавальнік turbo ідзе рука аб руку і, вядома, ад 130 ачкоў бяру на 140 правільна? Тое, што не я ? вельмі светлая ? проста абмежавальнік.. Я зразумеў, што ідзе павялічаны й? па параўнанні з ціскам turbo, але калі, напрыклад, я стаўлю менавіта 120 балаў і больш? ціск турбо абмежавальнік ідзе добра, да 140 балаў?у чым розніца, калі я іп? ці менш?
msport (exil77grande)
30-01-2015, 17:45
значэння ціску турба у поўнай бяспецы, каб астатнія вашыя пытанні, што гэта проста проста інтэрпрэтаваць рэальныя значэння, як pressine, што абмежавальнік і вы ведаеце, як выкарыстоўваўся ў любым выпадку вы не ўскладняць сабе жыцце, дзейнічайце, як сказаў.
Дзякуй, заўседы добры :-)
я тэставаў машыну inquesti дзен, і, здаецца, ідзе добра ...вядома, accellerate павінны быць паступовыя, але не занадта шмат, і frzione не праслізгвае.Я думаю, што я таксама для арыгінальных машын было б лепш, каб не раздушыць цалкам праводцы акселератара, калі вы знаходзіцеся на малых абарачэннях.
Адзінае, але я думаю, гэта са зніжкай, ? што раней было нашмат больш? гатовы і магутны, але адказ я думаю, я ведаю, як, але я аддаю перавагу даць пі? жыцце механічных частак за кошт задавальнення!
Хлопцы, я riallaccio на мае абмеркаванне. Так.. калі я загрузіў карту, робяць дадатковыя incli, у мяне не было праблем.. счапленне буксуе трохі, толькі калі выпад у перабольшанай форме, таму я рады, што так. Цяпер я чытаў розныя меркаванні па нагоды ціску ў рампы і адпаведны абмежавальнік.Некаторыя кажуць, што гэта бескарысна панізіць іншыя. У цяперашні час узрасла ўсяго на 3.9%, а абмежавальнік працуе на 7.1%. Да, чым я магу настойваць? Калі павелічэнне ціску ў рампы да 5% гэта нармальна? І з пункту гледжання прадукцыйнасці, перавагах я? Дзякуй
Хлопцы, я riallaccio на мае абмеркаванне. Так.. калі я загрузіў карту, робяць дадатковыя incli, у мяне не было праблем.. счапленне буксуе трохі, толькі калі выпад у перабольшанай форме, таму я рады, што так. Цяпер я чытаў розныя меркаванні па нагоды ціску ў рампы і адпаведны абмежавальнік.Некаторыя кажуць, што гэта бескарысна панізіць іншыя. У цяперашні час узрасла ўсяго на 3.9%, а абмежавальнік працуе на 7.1%. Да, чым я магу настойваць? Калі павелічэнне ціску ў рампы да 5% гэта нармальна? І з пункту гледжання прадукцыйнасці, перавагах я? Дзякуй
Я не бачыў ні адзін з вашых файлаў.. але я вам скажу, што некаторыя карты не адсек modate у %, але ў кропках тыпу ціску Turbo & Rail..
калі вы ад 5% на суму 1550 што выходзіць? 1627,5.. не забудзьцеся спачатку сказаць, я хачу, каб малы ў Бар?
Гэта праўда... Але той факт, што павелічэнне % ціск у магістралі rail звязана з тым, што я знайшоў яго павялічваецца за кошт тых, хто зрабіў мне карту, а затым я думаў, што так правільна. Карты размешчаны на папярэдніх старонках я думаю, можна вызначыць
Я не бачыў ні адзін з вашых файлаў.. але я вам скажу, што некаторыя карты не адсек modate у %, але ў кропках тыпу ціску Turbo & Rail..
калі вы ад 5% на суму 1550 што выходзіць? 1627,5.. не забудзьцеся спачатку сказаць, я хачу, каб малы ў Бар?
Так, але калі я даю 100 балаў павелічэнне на значэнне 400-гэта на 25% больш, калі ў 100 ачкоў, іх я даю на 1500 крыху менш за 7%. Для мяне на rail ў апошняй чвэрці ў табліцы унізе справа добра даць 5% і нічога не адбываецца.
Так, але калі я даю 100 балаў павелічэнне на значэнне 400-гэта на 25% больш, калі ў 100 ачкоў, іх я даю на 1500 крыху менш за 7%. Для мяне на rail ў апошняй чвэрці ў табліцы унізе справа добра даць 5% і нічога не адбываецца.
У табліцы rail на самай справе, хто зрабіў мне карту, ен павялічваецца за ўсе на 3.9%. Цяпер, калі я хачу падняць значэння не мог бы прынесці ўсе гэта на 4.5% напрыклад? Або, як вы кажаце, толькі ў апошняй чвэрці? І ў гэтым выпадку дакладна, што за спасылка? Калі чалавек-вобраз для мяне было б ясна. Дзякуй
Вы знялі выступ вашага задавальнення.. я меў на ўвазе даць рост, што вы хочаце, і вы павінны дасягнуць не змазваць % на карту
Калі для вас і правільны шлях, ідзіце наперад, як вам будзе заўгодна, я не буду, вядома, я, прыйдзецца пераканаць у зваротным..
Вы знялі выступ вашага задавальнення.. я меў на ўвазе даць рост, што вы хочаце, і вы павінны дасягнуць не змазваць % на карту
Калі для вас і правільны шлях, ідзіце наперад, як вам будзе заўгодна, я не буду, вядома, я, прыйдзецца пераканаць у зваротным..
Таму што не месцаў выявы ў табліцы, або 2d, каб зразумець, як вы зрабілі з крокам? А я бачыў шмат прыкладаў, карт і rail быў павялічаны ў % па ўсей табліцы, але ніхто не кажа, што вы, магчыма, вы маеце рацыю...я хацеў бы зрабіць толькі самае патрэбнае!
Я не хачу ўплываць на каго і дадам, што rail і апошні раз карту, каб разгледзець,
У чым ахілесава Пята гэтых машын і рэйку і счапленне, такім чынам, не павышаць на працягу карта фінал, як вы параілі, каб не мець блокі, etc
5% на 1600 не і нічога, што ен іх трымае, я comon rail 1680 БАР?
Я не хачу ўплываць на каго і дадам, што rail і апошні раз карту, каб разгледзець,
У чым ахілесава Пята гэтых машын і рэйку і счапленне, такім чынам, не павышаць на працягу карта фінал, як вы параілі, каб не мець блокі, etc
5% на 1600 не і нічога, што ен іх трымае, я comon rail 1680 БАР?
На самай справе я тут, каб спытаць савета і зразумець, што рабіць і не рабіць... Калі месцаў малюнак пра тое, як modificheresti чыгуначных б, што заўгодна, і зразумеў бы, як лепш за ўсе дзейнічаць у адпаведнасці з вашага пункту гледжання
Дзякуй
Добры дзень. Я задаваўся пытаннем, інфармацыі па зменах карты, таму што на нізкіх машына вельмі павольна ў апошні час. .я бачыў, з Fes параметры, і, Нягледзячы на гэта мне было сказана, што значэння датчык выдатку паветра прадстаўляюцца ў нармальнага жыцця я адключыў яго раз'ем і паспрабаваў машыну на дарозе. Машына ідзе роўна з і без датчык выдатку паветра з дапамогай ваганняў нізкіх абарачэннях. Вы кажаце, што ў гэты момант як датчык выдатку паветра пайшоў? Машына мае 200000km і на дату вытворчасці датчык выдатку паветра там напісана 2005 год-год пастаноўкі на ўлік майго аўтамабіля
Добры дзень. Я задаваўся пытаннем, інфармацыі па зменах карты, таму што на нізкіх машына вельмі павольна ў апошні час. .я бачыў, з Fes параметры, і, Нягледзячы на гэта мне было сказана, што значэння датчык выдатку паветра прадстаўляюцца ў нармальнага жыцця я адключыў яго раз'ем і паспрабаваў машыну на дарозе. Машына ідзе роўна з і без датчык выдатку паветра з дапамогай ваганняў нізкіх абарачэннях. Вы кажаце, што ў гэты момант як датчык выдатку паветра пайшоў? Машына мае 200000km і на дату вытворчасці датчык выдатку паветра там напісана 2005 год-год пастаноўкі на ўлік майго аўтамабіля
З 200.000 км, калі ў вас есць усе, крычы назіраў бы спачатку egr і впускного калектара, што, безумоўна, чысціцца. Як правіла, забітыя і таму нават з картай не вельмі risolveresti
З 200.000 км, калі ў вас есць усе, крычы назіраў бы спачатку egr і впускного калектара, што, безумоўна, чысціцца. Як правіла, забітыя і таму нават з картай не вельмі risolveresti
Egr выключана электрычным прывадам, а таксама фланцавых. Dpf выдалены з трубой права, такім чынам, - не праблема, на 100%, ці, па крайняй меры, я думаю. Вось таму, што бачылі сімптомы, як я думаю, гэта датчык выдатку паветра
Egr выключана электрычным прывадам, а таксама фланцавых. Dpf выдалены з трубой права, такім чынам, - не праблема, на 100%, ці, па крайняй меры, я думаю. Вось таму, што бачылі сімптомы, як я думаю, гэта датчык выдатку паветра
Вас кінуць яго там. Калі dpf ты выдалены з sw, а не ў руку, можа быць, што ў вас нейкі збой, што дыягназ не паглядзець, таму што вы dtc чысціцца.
Вас кінуць яго там. Калі dpf ты выдалены з sw, а не ў руку, можа быць, што ў вас нейкі збой, што дыягназ не паглядзець, таму што вы dtc чысціцца.
Але гэта больш за год, што я выдаліў dpf і раней у мяне не было гэтых праблем, якія цяпер есць толькі на нізкіх... на высокіх ідзе добра!потым, калі я адключыў раз'ем датчык выдатку паветра на дысплеі я ўжо няспраўнасці рухавіка, таму я лічу, што dtc працуюць. Затым з Fes я знайшоў у гістарычным памылку і я скінуць. А ў некалькіх замяніць клапан pierburg дэпрэсіі турбіны, і нават калі б не было зла не робіць. Я аддаю перавагу, каб паступова замяніць усе гэтыя кампаненты, каб вярнуць да лепш прадукцыйнасці машыны
А Errecinque... добра чысціць впускной калектар (можа быць, у тым ліку выдаленне swirl) часта творыць цуды...
А Errecinque... добра чысціць впускной калектар (можа быць, у тым ліку выдаленне swirl) часта творыць цуды...
Але чысціць впускной калектар з гэтых канкрэтных прадуктаў можа быць добрым рашэннем? Самыя swirl былі заблакаваныя адкрытымі.
Што тычыцца мяне, я не выкарыстаў бы ніколі, тыя прадукты, спрэй... ведаю, хто ен перабольшыў і зрабіў прыгожы дзірка ў поршні... і калі магчыма, то лепш зняць калектар і зрабіць прыемны для ручной чысткі і ўважлівага
Што тычыцца мяне, я не выкарыстаў бы ніколі, тыя прадукты, спрэй... ведаю, хто ен перабольшыў і зрабіў прыгожы дзірка ў поршні... і калі магчыма, то лепш зняць калектар і зрабіць прыемны для ручной чысткі і ўважлівага
Аднак, есць розныя меркаванні. Некаторыя казалі, што дапамаглі выгадна. Відавочна, што не варта перабольшваць. У любым выпадку вазьму для канкрэтнага liqui moly, што марка выдатная
Вы ніколі не разабралі калектар, забіты з morchie пароў алею і рэцыркуляцыі сістэмы рэцыркуляцыі ог...?
Запэўніваю вас, што спрэй не проста!!!!
Вы ніколі не разабралі калектар, забіты з morchie пароў алею і рэцыркуляцыі сістэмы рэцыркуляцыі ог...?
Запэўніваю вас, што спрэй не проста!!!!
Я хацеў бы зрабіць гэта, але я чытаў, што гэта занадта доўга і складана для таго, што вы павінны дзейнічаць таксама і на разгортванне.я кажу пра alfa 159.
А калі ў вас гід просты, і дазваляе пазбегнуць зняць размеркаванне было б заўгодна яго...
Размеркаванне...?????!!!!! У мяне было 159 jtdm 150cv і я не аказваецца.
Размеркаванне...?????!!!!! У мяне было 159 jtdm 150cv і я не аказваецца.
замест гэтага вы, на жаль
не трэба зняць размеркаванне, у мяжы, помпа высокага ціску, і ў гэтым выпадку размеркаванне застаецца на сваім месцы, з'яўляецца аперацыя, што павінен зрабіць спецыяліст-гэта не аперацыя "бар" некаторыя працы не імправізуюць, вы можаце стварыць больш шкоды, чым карысці.
не трэба зняць размеркаванне, у мяжы, помпа высокага ціску, і ў гэтым выпадку размеркаванне застаецца на сваім месцы, з'яўляецца аперацыя, што павінен зрабіць спецыяліст-гэта не аперацыя "бар" некаторыя працы не імправізуюць, вы можаце стварыць больш шкоды, чым карысці.
Вы цалкам маеце рацыю. Для гэтага я хацеў бы зрабіць чысты прадукт. Безумоўна, гэта не тое ж самае, што зняць калектар, але па меншай меры ачысткі будзе. Той факт, што прадукт passerâ, каб перад турбінай, я думаю, што ўсе будзе толькі добра, таму што ніколі не была чыстай.
А сення раніцай я ачысткі з дапамогай прадукцыі кампаніі liqui moly. Я спыніўся ў сярэдзіне каністру, таму што не выходзіў, нічога не чорны дым, хоць я не dpf, які быў заменены з прамой трубкі. Гэта што значыць? Што калектар там не было так брудна?