Перегляд Повної Версії : Карту BMW 320D e90 163cv EDC16C35 754_967
Привіт, хлопці, у вас є бажання поглянути на цю першу версію...?
Ми приймаємо критику, поради, знущання і т. д.... за умови,' бути конструктивною...!
У базу даних з 3-ї серії (пост n58) знайти вихідний файл.
Місце файл ще раз з більш " виключити DPF через Раз
Хто знає, дайте відповідь, як знайти біт винятком DPF....?
Не до кого піти поглянути...? ....21 тури, але жодної відповіді...!!!!
franco75
08-01-2015, 12:06
я дав швидкий погляд, guarder? краще.
Ти закрив egr, як якщо б це було edc15, закрити його від panettoni.
Ви дали занадто багато часу уприскування, може палити, але, як на мене, можеш спробувати.
Для Fap і для цього автомобіля, я не можу допомогти
Привіт земляк, як справи? Я сподіваюся, добре!
Те, що стосується egr я закрита, так чому структура карті я sembrave ще схоже на edc15, що 16... все одно піду " panettoni...!
Що стосується часів, нормально, вони ridurro" трохи...
ps: я написав вам на ваш профіль...
Я дала подивитися відразу після карти egr, але я не бачив нічого, що б спогади panettoni закриття...
Могли б ви дати мені пораду, так я можу їх знайти?
franco75
08-01-2015, 14:56
якщо ви зробили defap з раз, з тим же програмним забезпеченням, ви можете зробити egr.
Я не знаю, але якщо defap так і зроблено добре.
Обробляємо з раз ВИЯВЛЯЄТЬСЯ, ЩО ви повинні поставити на 0, C8FFE в C9040 і C9064 В C90A6
Я не Раз тут зі мною, але я дала подивіться, і я дві порції дійсно дивні... якщо насправді їх, я ніколи не міг його витлумачити... в цей вечір в будинок маяк " я теж спробуйте змусити його обробляти!
franco75
08-01-2015, 15:42
ви іноді, здається, не на всіх з panettoni
Ці нічого насправді...
Я реорганізували час, як я ти запитав, чи дійсно додаю нову версію.
ps: ви бачили повідомлення в вашому профілі?
Отже, нарешті-то я зробив обробляти іноді цю карту... Насправді навіть в моєму випадку, і " пішов редагувати саме ті зони, які ти вказав мені... я вважаю, що utilizzero' обидва рішення, щоб перестрахуватися і давайте подивимося, що говорить діагноз!
Отже, нарешті-то я зробив обробляти іноді цю карту... Насправді навіть в моєму випадку, і " пішов редагувати саме ті зони, які ти вказав мені... я вважаю, що utilizzero' обидва рішення, щоб перестрахуватися і давайте подивимося, що говорить діагноз!
Novosti?? Діагнози узд? Dis v57, inpa,текст або instagui x див. fap?
Я купив delphi 2014 року.R2. Вчора ввечері я встановив програмне забезпечення, і сьогодні, я сподіваюся, переконайтеся, що інтерфейс працює правильно...
filetuning
21-01-2015, 12:00
я зробив bmw edc16c35 час назад, я хотів би допомогти вам, але я не знаю, чому? незважаючи на досягнуті повідомлень щоб завантажити файли, не змушує мене робити bhooo може бути, я рік bloccaco або що
Спасибі, я сподіваюсь, ви можете мені допомогти, особливо з поза драйвера, так як я не damos для цього ecu.
У будь-якому разі мені цікаво подивитися, що мені в діагностиці на dpf і egr...
msport (exil77grande)
24-01-2015, 17:45
для рециркуляції відпрацьованих газів зосереджені в partide від 0C8FDC і прости орі фази уприскування,карту йде добре, і ви можете спробувати його без проблем, беручи до уваги v1 з часом уприскування, перш ніж вони не високі,ви повинні переглядати карти суміжних тиску турбо і просто для решти мені не здається, так мало від того, щоб запитати думки про те, як зробити карту мови, крім dpf off гарне продовження.
Привіт msport, дякую вам за надану мені ваша думка, я дам вам' ritoccatina і задньо' нова версія....
Exelion1986
30-01-2015, 09:11
в кількох я повинен зробити, dpf і egr-off такий же автомобіль мого друга, і в інтернеті я знайшов інформацію
для egr мені повертається те, що він сказав msport, так і повинно бути підтвердження точності те, що я знайшов
для dpf off, повідомили в файл, були б призвести до 0 адреси D1350 і F2489 в F248F, що в 8 біт мають значення 1 в оригіналі
хтось пу? підтвердити?
Привіт Exelion, у мене не було ще часу, щоб повторити нову карту, однак я перевірив адреси, які ти мені відправив, а насправді зона 0F2489 в 0F248F та область, яка Раз правити так само, що не робить з 0D1350, що навіть йде на дотик.
І' спробувати.
Але ви знаєте точно, що означають...?
Тоді.... Я тільки що підготував версію з нуля, закриття EGR через panettoni і DPF off з вказівками, Exelion...
Я сподіваюся, для того, щоб новина як можна швидше!
Exelion1986
30-01-2015, 17:49
тоді я знайшов damos
я переклав з німецької з ****** translate так що я може бути не дуже точною,
проте в одному з бітів служить для блокування включення і вимірювання регенерації, або щось подібне
інша група біт, тепер не можу його знайти, чому? у damos ? повідомляється, що файл без dpf, може бути, області ? дуже різні
у будь-якому випадку, навіть коли їх стосувалося, то вони можуть бути також права
якщо я можу знайти щось більше? ви підкажіть, а
Exelion1986
30-01-2015, 18:09
ок, знайдена також іншої області
було набагато більше? коротше, тому я не знаю точно, інших бітів для чого вони потрібні, для? також в цій області ? щодо регенерації
ймовірно, раз ви стругає всі функції, коли всього кілька біт, щоб відключити їх
або хтось пі? експерт підтвердження або єдина ? спробувати
Безумовно, ці три біти будуть DTC і лямбда... в будь-якому випадку я вважаю, що єдине це спробувати!
Навіть у моєму випадку, і " машина одного, але в цей момент з карроцьере, отже, все ще я не можу перевірити його, я сподіваюся, як можна раніше.
Exelion1986
02-02-2015, 13:08
проблема ? я подивився різні damos, але всі вони відрізняються від файлів в цій області
коли збираєшся зробити тест, дайте мені знати, якщо він працює
привіт, можливо у вас вже вирішена, але я підтверджую, що криві для виключення dell egr ті привіт!!!
.- Антоніо.
14-02-2015, 11:25
Також цікавить мене побачити, що криві для системи рециркуляції ог в цьому авто.
На жаль, я не можу завантажити.
отже, для egr off поруч з panettoni ви побачите дві криві, які є найнижчими, щоб довести до нуля, навколо всі адреси 0C9...
якщо хтось inceve ввічливо посилає мене pm для бітів dpf буду вдячний
.- Антоніо.
14-02-2015, 19:22
отже, для egr off поруч з panettoni ви побачите дві криві, які є найнижчими, щоб довести до нуля, навколо всі адреси 0C9...
якщо хтось inceve ввічливо посилає мене pm для бітів dpf буду вдячний
А в практиці я повинен скинути криві, прилеглих до panettoni?
Я повинен зробити як egr Fiat, Який після panettoni серії c'? зона очищена?
.- Антоніо.
16-02-2015, 22:29
це я підтверджую!!!
Ок, спасибі за роз'яснення.