Прагляд Поўнай Версіі : Карту BMW 320D e90 163cv EDC16C35 754_967
Прывітанне, хлопцы, у вас есць жаданне зірнуць на гэтую першую версію...?
Мы прымаем крытыку, парады, здзекі і г. д.... пры ўмове,' быць канструктыўнай...!
У базу дадзеных з 3-й серыі (пост n58) знайсці зыходны файл.
Месца файл яшчэ раз з больш " выключыць DPF праз Раз
Хто ведае, адкажыце, як знайсці біт выключэннем DPF....?
Не да каго пайсці зірнуць...? ....21 туры, але ні аднаго адказу....!!!!
franco75
08-01-2015, 12:06
я даў хуткі погляд, guarder? лепш.
Ты зачыніў egr, як калі б гэта было edc15, закрыць яго ад panettoni.
Вы далі занадта шмат часу ўпырску, можа паліць, але, па мне, можаш паспрабаваць.
Для Fap і для гэтага аўтамабіля, я не магу дапамагчы
Прывітанне зямляк, як справы? Я спадзяюся, добра!
Тое, што тычыцца egr я зачынена, дык чаму структура карце я sembrave яшчэ падобна на edc15, што 16... ўсе роўна пайду " panettoni...!
Што тычыцца часоў, нармальна, яны ridurro" ледзь-ледзь...
ps: я напісаў вам на ваш профіль...
Я дала паглядзець адразу пасля карты egr, але я не бачыў нічога, што б ўспаміны panettoni закрыцця...
Маглі б вы даць мне савет, дык я магу іх знайсці?
franco75
08-01-2015, 14:56
калі вы зрабілі defap з раз, з тым жа праграмным забеспячэннем, вы можаце зрабіць egr.
Я не ведаю, але калі defap так і зроблена добра.
Апрацоўваем з раз АКАЗВАЕЦЦА, ШТО вы павінны паставіць на 0, C8FFE ў C9040 і C9064 Ў C90A6
Я не Раз тут са мной, але я дала паглядзіце, і я дзве порцыі сапраўды дзіўныя... калі на самай справе іх, я ніколі не мог яго растлумачыць... у гэты вечар у дом маяк " я таксама паспрабуйце прымусіць яго апрацоўваць!
franco75
08-01-2015, 15:42
вы часам, здаецца, не на ўсіх з panettoni
Гэтыя нічога на самай справе...
Я рэарганізавалі час, як я ты спытаў, ці сапраўды прыкладаю новую версію.
ps: вы бачылі паведамленне ў вашым профілі?
Такім чынам, нарэшце-то я зрабіў апрацоўваць часам гэтую карту... на самай Справе нават у маім выпадку, і " пайшоў рэдагаваць менавіта тыя зоны, якія ты паказаў мне... я лічу, што utilizzero' абодва рашэнні, каб перастрахавацца і давайце паглядзім, што кажа дыягназ!
Такім чынам, нарэшце-то я зрабіў апрацоўваць часам гэтую карту... на самай Справе нават у маім выпадку, і " пайшоў рэдагаваць менавіта тыя зоны, якія ты паказаў мне... я лічу, што utilizzero' абодва рашэнні, каб перастрахавацца і давайце паглядзім, што кажа дыягназ!
Novosti?? Дыягназы угд? Dis v57, inpa,тэкст або instagui x гл. fap?
Я купіў delphi 2014 года.R2. Учора ўвечары я ўсталяваў праграмнае забеспячэнне, і сення, я спадзяюся, пераканайцеся, што інтэрфейс працуе правільна...
filetuning
21-01-2015, 12:00
я зрабіў bmw edc16c35 час таму, я хацеў бы дапамагчы вам, але я не ведаю, чаму? нягледзячы на дасягнутыя паведамленняў, каб спампаваць файлы, не прымушае мяне рабіць bhooo можа быць, я год bloccaco ці што
Дзякуй, я спадзяюся, што вы можаце мне дапамагчы, асабліва з-за драйвераў, так як я не damos для гэтага ecu.
Аднак, мне цікава паглядзець, што мне ў дыягназ для dpf і egr...
msport (exil77grande)
24-01-2015, 17:45
для egr сканцэнтраваны ў partide ад 0C8FDC і даруй крычы фазы ўпырску,карту ідзе добра, і вы можаце паспрабаваць яго без праблем, з улікам v1 з часам ўпырску, перш чым яны не высокія,вы павінны праглядаць карты сумежных ціску турба і дастаткова, каб астатняе мне не здаецца, так мала ад таго, каб спытаць меркавання аб тым, як зрабіць мапу рэчы, акрамя dpf off добры працяг.
Прывітанне msport, дзякуй, што даў мне свае меркаванне, дам' ritoccatina і задняй' новая версія....
Exelion1986
30-01-2015, 09:11
у некалькіх я павінен зрабіць, dpf і egr-off такі ж аўтамабіль майго сябра, і ў інтэрнэце я знайшоў інфармацыю
для egr мне вяртаецца тое, што ен сказаў msport, так і павінна быць пацвярджэнне правільнасці таго, што я знайшоў
для dpf off, паведамілі ў файле, былі б прывесці да 0 адрасы D1350 і F2489 ў F248F, што ў 8 біт маюць значэнне 1 у арыгінале
хто-то пу? пацвердзіць?
Прывітанне Exelion, у мяне не было яшчэ часу, каб паўтарыць новую карту, аднак я праверыў адрасы, якія ты мне адправіў, а на самай справе зона 0F2489 ў 0F248F і вобласці, што Раз правіць гэтак жа, што не робіць з 0D1350, што нават ідзе на навобмацак.
І паспрабаваць.
Але вы ведаеце дакладна, што азначаюць...?
Тады.... Я толькі што падрыхтаваў версію з нуля, закрыцце EGR праз panettoni і DPF off з указаннямі, Exelion...
Я спадзяюся, для таго, каб навіну як мага хутчэй!
Exelion1986
30-01-2015, 17:49
тады я знайшоў damos
я пераклаў з нямецкай мовы з ****** translate так што я можа быць не вельмі дакладным,
аднак у адным з бітаў служыць для блакавання ўключэння і вымярэння рэгенерацыі, ці што нешта падобнае
іншая група біт, зараз не магу яго знайсці, чаму? у damos ? паведамляецца, што файл без dpf, можа быць, вобласці ? вельмі розныя
у любым выпадку, нават калі іх тычылася, то яны могуць быць таксама права
калі я магу знайсці што-то больш? вы падкажыце, а
Exelion1986
30-01-2015, 18:09
ок, знойдзена таксама іншай вобласці
было нашмат больш? карацей, таму я не ведаю дакладна, іншых бітаў для чаго яны патрэбныя, для? таксама ў гэтай галіне ? у дачыненні да рэгенерацыі
верагодна, раз вы габлюе усе функцыі, калі ўсяго некалькі біт, каб адключыць іх
ці хто-то пі? эксперт пацверджання або адзіная ? паспрабаваць
Безумоўна, гэтыя тры біта будуць DTC і лямбда... у любым выпадку я лічу, што гэта адзінае паспрабаваць!
Нават у маім выпадку, і " машына сябра, але ў гэты момант з карроцьере, такім чынам, усе яшчэ я не магу праверыць яго, я спадзяюся, як мага раней.
Exelion1986
02-02-2015, 13:08
праблема ? я паглядзеў розныя damos, але ўсе яны адрозніваюцца ад файлаў у гэтай галіне
калі збіраешся зрабіць тэст, дайце мне ведаць, калі ен працуе
добры дзень, магчыма, у вас ужо вырашана, але я пацвярджаю, што крывыя для выключэння dell egr тыя прывітанне!!!
.- Антоніа.
14-02-2015, 11:25
Таксама цікавіць мяне ўбачыць, што крывыя для сістэмы рэцыркуляцыі ог ў гэтым аўто.
На жаль, я не магу спампаваць.
такім чынам, для egr off побач з panettoni вы ўбачыце дзве крывыя, якія з'яўляюцца самымі нізкімі, каб давесці да нуля, вакол усе адрасы 0C9...
калі хто-то inceve ветліва пасылае мяне м. для бітаў dpf буду ўдзячны
.- Антоніа.
14-02-2015, 19:22
такім чынам, для egr off побач з panettoni вы ўбачыце дзве крывыя, якія з'яўляюцца самымі нізкімі, каб давесці да нуля, вакол усе адрасы 0C9...
калі хто-то inceve ветліва пасылае мяне м. для бітаў dpf буду ўдзячны
А ў практыцы я павінен скінуць крывыя, прылеглых да panettoni?
Я павінен зрабіць як сістэмы рэцыркуляцыі ог Fiat, Які пасля panettoni серыі c'? зона ачышчана?
.- Антоніа.
16-02-2015, 22:29
гэта я пацвярджаю!!!
Ок, дзякуй за тлумачэнне.