Перегляд Повної Версії : Kessv2 help!
everyname
05-01-2015, 13:19
Привіт, хлопці, після використання його 4 або 5 разів не дозволяє мені pi? вибрати автомобіль, мотоцикл, вантажівку, та ін..
Всі клавіші транспортних засобів, не доступні для вибору, у grigetto, як з авто, підключений, що відключений.
Я пробував на 2 комп'ютерах, але нічого не робити. З-за оновлення прошивки не хотів?
Що я можу зробити?
Я повинна була спочатку riinstallare все, якщо це не спрацює, я знаю, що потрібно спробувати з картини...
everyname
08-01-2015, 00:01
Я повинна була спочатку riinstallare все, якщо це не спрацює, я знаю, що потрібно спробувати з картини...
Спасибі alxcrs, після того, як це все я поклав руки паяльник і я використав картини. Схоже, оговтався від коми, зовнішній вигляд, щоб спробувати його на автомобіль, щоб отримати підтвердження.
Я сподіваюся, добре для вас, ви risparmieresti короста, щоб його викупити....
для вирішення вашої проблеми, ви повинні виразно повторно прошити з картини, якщо вам це потрібно, я можу передати всі файли і майстра, щоб йти безпечно
Привіт у мене така ж проблема сьогодні, щоб помилка не в мене відключений інтернет ? мені одні і ті ж помилки ...не могли б ви passarmi файли і дії ..спасибі
Max75, але у тебе є картини з тб ? Якщо не у вас ? марно, що ви крок за файли
Я не знаю, чи повинен я також мати процедуру...але для assere знаєте, я хотів зробити порівняння.
Здрастуйте, Фабіо..
Я не знайшов керівництво, якщо б я міг passarmela я б з задоволенням.
якщо вам потрібна тобі крок, я
ви вирішили ? якщо немає зв'яжіться зі мною
Хтось знає спосіб підключення u-посилання на kess замість j-link і, якщо потрібно, sw, відрізняється від j-flash?
Дякую