КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Розныя Tipologi Кабеляў

SanJoe
03-01-2015, 22:19
Добры вечар, я пачатковец на форуме. Я хацеў бы ведаць, калі гэта магчыма, якія розныя тыпы кабеляў (і іх адрозненні), якія можна выкарыстоўваць для чытання/запісы eeprom.
Загадзя дзякуй.

badboy
03-01-2015, 23:20
Тыя, што вы называеце кабелі ў рэальнасці? называюцца інтэрфейсы існуюць у некалькіх відах.

i-ы? files\папулярныя

Kess V2 і Jtag і Ktag ў alientech
Пеўнік v2 Fgtech
Mpps.

Kess, а пеўнік есць pi? поўныя і дазваляюць акрамя чытання\запісу праз паслядоўны порт cio? на аўтамабіль таксама працаваць непасрэдна на блок кіравання на стойцы.

Mpps c'? як варыянт толькі кабель, з скрынкай і дазваляе працаваць толькі праз паслядоўны порт.

Гэта ? падстава для адрознення розных інтэрфейсаў.

SanJoe
04-01-2015, 09:38
Вялікі дзякуй за адказ. Прасейвання на форуме, я заўважыў, што есць дзве часткі на "правады": абсталяванне (пры наяўнасці інтэрфейсы, якія вы толькі што згадалі) і дыягностыка...якія адрозненні? Кабелі "дыягназ" не могуць быць выкарыстаны для чытання/запісу з ecm titanium?

cinqueturbo
04-01-2015, 10:11
Тыя, што вы называеце кабелі ў рэальнасці? называюцца інтэрфейсы існуюць у некалькіх відах.

i-ы? files\папулярныя

Kess V2 і Jtag і Ktag ў alientech
Пеўнік v2 Fgtech
Mpps.

Kess, а пеўнік есць pi? поўныя і дазваляюць акрамя чытання\запісу праз паслядоўны порт cio? на аўтамабіль таксама працаваць непасрэдна на блок кіравання на стойцы.

Mpps c'? як варыянт толькі кабель, з скрынкай і дазваляе працаваць толькі праз паслядоўны порт.

Гэта ? падстава для адрознення розных інтэрфейсаў.

Не для contraddirti але MPPS ў чытанне Boot на Bosch EDC15 і ME7 ST10F168 да ST10F296

SanJoe
04-01-2015, 10:16
Што тычыцца "кабелі дыягназ"?

badboy
04-01-2015, 11:17
Кабелі дыягназ як слова кажа, што служаць толькі, каб зрабіць дыягназ. Cio? у спалучэнні з sw тып Multiecuscan што ? sw дыягностыкі аўтамабіляў групы fiat дазваляюць праглядаць параметры аўтамабіля і выдалення памылак, etc, Але не дазваляюць чытаць\пісаць у карту.

ugoboss
04-01-2015, 11:39
не, шнуры, "ІНТЭРФЕЙС" як для дыягностыкі, так і для чытання і запісы ecu, мы называем рэчы з яго імем.

SanJoe
04-01-2015, 11:43
Гэтыя інтэрфейсы для дыягностыкі дазваляюць вам адключыць індыкатары памылкі, кіраваць, < і г. д.? Падключаюцца да раз'ем obd і на іх таксама?

badboy
04-01-2015, 22:15
Вы дакладна падключаюцца заўседы да бд, але дазваляюць вам выключэння індыкатараў, скід купонаў, абслугоўванне , рэгенерацыя fap ,адлюстраванне параметраў і г. д. але абсалютна не дазваляюць modifice з км, калі ? тое, што вы маеце на ўвазе-кіраваць km. Калі няма, то гэта было б занадта легка нафарбаваць ей contakm.

SanJoe
05-01-2015, 11:00
Я разумею, для кіравання км выкарыстоўваецца той жа камплект, каб супаставіць?