Перегляд Повної Версії : Alfa mito 1.4 78 к. с. 2011 року тип двигуна 955A1000
З новим Роком всіх,
я не в темі, що ? хлопець моєї дочки, на жаль, відразу після Різдва відразу спробу крадіжки, і на даний момент ? без ебу (зникли).
Мені вдалося простежити не мало зусиль, щоб відновити коди ебу, які повинні бути Bosch ME 7.9.10 0261S04407 51854161 (я сподіваюся, і я прошу підтвердження).
Проблема виникає, будучи новачком знайти блок управління, який ще не я, як я можу запрограмувати іммобілайзер, не зумівши навіть читати вкладення з сайту.
Хлопець ? молодий і потребує допомоги, так і морального, що фінансова (студент) і я неофіт-новачок (galletto v. 53) c'? хто-те, що є пу? допомогти?
Дякую
c'? хто-те, що він є, продати?
про це треба читати e2p і processarla з sw, навпаки, що вас це діви, а потім переписати його, при першому включенні повинні прийняти код від тіла і перейти в рух, то, безумовно, там буде " написати щось інше, але ви бачите, в результаті з діагнозом.
Дякую за відповідь, але що sw мені потрібно, щоб прочитати і зробити богородиці 2 ep.
Може бути, зрозуміти, як і, якщо можливо, процедури, щоб зробити богородиці в eprom .
Ебу знайдено, що входять у блі тиждень.
Тепер у пошуках майстра і sw для eprom.
Дякую за допомогу
Giaxi
щоб прочитати його, потрібен плеєр eprom після того, звичайно, що ви dissaldata, щоб зробити його діви я використовую immodecode.
дякую за відповідь, але я бачу, важко, будучи вперше добитися успіху в підприємстві, щоб отпаять eprom.
Я дуже manualit? але у мене встановлений тільки один і для мене ? першим досвідом, як правило.
Все одно дякую за пораду
дякую за відповідь, але я бачу, важко, будучи вперше добитися успіху в підприємстві, щоб отпаять eprom.
Я дуже manualit? але у мене встановлений тільки один і для мене ? першим досвідом, як правило.
Все одно дякую за пораду
ви можете покластися на когось у вашому районі, що ще досвід і необхідне обладнання.
Спасибі Ugoboss
Видно, що ебу ? "вхідні", тому я повинен буду швидко.
Спасибі всім, хто хоче відповісти.
Giaxi
програмістів багато, деякі роблять мало, а інші роблять все, один з кращих компромісів я вважаю, що це GQ-X4 в MCUmall Electronics, програма перевіряє, якщо на 3.2 працює файл.
програмістів багато, деякі роблять мало, а інші роблять все, один з кращих компромісів я вважаю, що це GQ-X4 в MCUmall Electronics, програма перевіряє, якщо на 3.2 працює файл.
Спасибі насправді я був орієнтований на КК або на УПА і що стосується 3.2, здається, але не впевнений
Я вибрав cq-x4, чому? як ви кажете ? один з компромісів, кращі і головне чому? я знайшов його недалеко від будинку і я можу забрати особисто, то ? доступна тепер і для іммо 3.2 тому eprom (rivergina тільки).
Дякую за поради з цим впоратися? знати, в кінці кінців результат.
Ебу просто прийшов BOSCH 0261 S04 407 51854161F якщо хтось може допомогти мені зрозуміти, що, якщо ? правильний вибір для автомобіля в об'єкті, то я буду дуже вдячний, і, може бути, якби була можливість? перейти на 95cv.
На жаль, я ще не історія для читання файлів орі і не знаю, як вчинити.
Дякую
якщо місць V. I. N. автомобіля ви можете простежити кількість для замовлення точне.
якщо у вас труднощі? у отпаять в e2p,можна взяти пінцет спк 8, щоб читати її без отпаять ,бачив, що ви взяли cq4 тобі дати адаптер
якщо у вас труднощі? у отпаять в e2p,можна взяти пінцет спк 8, щоб читати її без отпаять ,бачив, що ви взяли cq4 тобі дати адаптер
Точне прибув також кліщі спк 8 і написав e2prom, тільки, що у мене є сумніви, пишу я помилково на перевірку, навіть якщо запис ок, я думаю, пояснюється не можливість? читати e2prom, сумніви, вирішується з допомогою установки і тестування на автомобілі.
коротко-я думаю, сьогодні pom прово
Дякую
єдиний ? спробуйте, якщо піде в хід, в будь-якому випадку я завжди віддаю перевагу отпаять і зробити її на лавці.
на жаль, тест дав негативний результат індикатор горить індикатор іммобілайзера.
Позитивним моментом ? що ебу ? ок всіх кодів помилок автомобіля, що зберігаються були вирішені, погано ? автомобіль знаходиться в 100 км від мене, і я в труднощі випробувань.
Я не розумію, якщо налаштувати, що я не можу зробити перевірку запису?
Хто мені може відповісти на кожен раду ? добре приймаю.
Спасибі.
Я не розумію, якщо налаштувати, що я не можу зробити перевірку запису?
Спасибі.
Я не розумію, якщо ЯК регулярні, так що я не можу зробити перевірку запису?
перевірка записів в кінці повинні робити, я кажу але завжди запису до школи з e2prom dissaldata, якщо не робить, може nessere, що ви неправильно виберіть пам'ять, але я повторюю, вона сита і записавши його на мене не впевненість, ви пробували, прочитайте це після того, що ви написане, щоб побачити, якщо закон рівності.
так, я намагався, але від стандартних значень, як якщо б він був порожній.
Коли я повернуся додому, спробую отпаять і читати.
Що стосується cq я автоматично eprom (розпізнає) і, отже, повинні працювати Правильно?
я, а я cq 4, але я завжди повинен вибрати тип eproom не робить мене пошук в автоматичному, можливо, доведеться? виберіть qlche налаштування мені ? сталося зі мною, що в деяких eproom не робить мене перевіряє і qndo його перечитую ? ori запису не відбувається без verifca в цьому випадку, спробуйте зробити це в школі
Спасибі клаус мови типу eproom було сумніву, тому що в моєму випадку є кілька видів, і я не можу зрозуміти, якщо працював правильно, блок управління вмикає 95160, але cq 4 має варіацій m951660 + ще, що зараз не пам'ятаю, так як ще на роботі.
де написано, що передують числа повинні бути конструктор eproom ж і не знаю, якщо впливає на кодування.
Однак appenatorno вдома роблю ще один доказ того, що вранці рано, тільки прокинувся, і, можливо,...... я не був на 100%:D
Дякую
eproom 95160 ST коду cq 4 ? m 95160, відповідний ST подальшого написання, але перевірка не вдалася, тепер спробує? у отпаять і, сподіваюся, гарний
dissaldala і покладіть на свій адаптер під пайку, пам'ятайте, що багато з цих більш, що і зварні, мають під трохи клею, які тримають закріплені на друкованій платі, я використовую веранді з dissaldatore повітря після того, як я зняв ставок, тому, будь ласка, не розм'якшує клей, і відривається добре.
ок, спасибі за пораду
як тільки я намагаюся, і дам вам знати.
Проблема ? що робота займає мене багато (на щастя), і автомобіль, і зупиняється з Різдвом
вчора я зробив перший тест на машині (200 км туди і назад), і я не хотів би робити подальші поїздки в порожнечу.
подальше оновлення dissaldata в eproom але результат той самий
""Лист... Пам'яті Код
Минуло часу: 9.07 Секунд.
Записи пристрою ЗАВЕРШЕНА "ОК"
Перевірка ID: ПРОПУЩЕНІ
Перевірка Пам'яті-Код...
Verify FAILED", "Address" =0x000000, Пристрій=0xFF Buffer=0x02
Verify FAILED
Минуло часу: 3.45 Секунд."
в цей момент я не знаю, що робити
[QUOTE=Verify FAILED", "Address" =0x000000, Пристрій=0xFF Buffer=0x02[/QUOTE]
Про не відбувається, я зрозумів, що eproom ? поділена на три сектори, один з яких заблоковано і не співтовариством, що, виявляється, 0x02 тільки те, пред'явлено звинувачення.
тепер, як я можу знати, якщо запис ок
і можна замінити eproom з еквівалентною перезапису?
насправді, ви повинні прийняти нову пам'ять і писати те, пошти, навіть файли, які ви читаєте.
який компонент купити :confused: :
Одно?
який еквівалент перезаписуваний?
і це те, що я хотів би написати riverginato з Іммо 3.2
на жаль, в районі не можу знайти eprom, і ви повинні обробити те, що я, якщо можливо
пам'ять повинна бути однаковою, я перевірив файли, які ви надіслали оригінал ? все пусто як то змінено, це повинно бути добре, добре те, що ви читали, тоді, коли ти заплатив пам'яті на адаптері ви зварена в бік вірно? не ? що ви можете зробити, як ви хочете, має до і адаптер пам'яті.
Ви до контрольованої, однак, використовувати як пінцет для ланцюга, так і немає роз'єм під пайку та ще перш, адаптер на мене з голки читання і завжди був порожній, проблема полягає не читати це, я думаю, і не знаю, якщо ви робите писати.
Сортування dele нових виду втручання.
Спасибі Ugoboss турботу.
я не думаю, що проблема e2prom, якщо ви хочете зробити дві фотографії і ящик, щоб побачити, як позицій, все, в різних тестах, які ви зробили.
Вибачте, Ugo я відповідаю тільки зараз, чому? я зловив вірус грипу і я, горить тільки тепер пк.
ви були праві, cip, на відміну адаптер тепер ви пишете, а також робить перевірку:rolleyes:
практично у мене змінився номер блоку управління і програмного забезпечення, що було неправильно.
c' і ніхто мені не може? дати пораду, перш ніж залишків e2prom?
я не розумію, що рада ви шукаєте, ви не опубліковано вихідний файл так, щоб зробити порівняння, єдина порада, яку я відчуваю, дати тобі ? коли risaldi в e2prom подивитися, щоб приварити його правильно (я сподіваюся, що ви забили в сторону).
так ? перше, що я зробив, приєднатися до вас, для пряме посилання на файл e2prom rinverginata я ввів цифри, ебу типу ,sw, послідовний я зробив добре?
тому що файли були різні номери?, не ви працювали на свій вихідний файл.
З самого початку немає вихідного файлу, чому? блок управління вкрадені, і ті, ебу використовується втрачені для випробувань різних читаннях скасування etc, ми сподіваємося, добре, завтра спробую.
Однак я не можу порівняти ні з файл у володіння.
вибачте, але мені важко слідувати, добре, що у вас ебу орі, тому що вкрадена, ви знайшли інший блок управління з однакових чисел, ви читали e2prom (втрачаючи файли орі?? але як ви це зробили???) ви працювали з sw, щоб зробити його дівчина, і потім ви змінили внутрішні номери, але тому , що номери, ти вклав у неї, пам'ятай, що в e2prom є nunmeri sw і ті ж, що і flash, ви не можете змінити їх тільки в одному місці.
ви знаєте, що кому? туди, удачі.
Тоді успішно й виконано. Нарешті, Хлопче ? riappropriato його автомобіля.
Спасибі за сайт і, зокрема, в Ugoboss, який дуже допоміг мені і всім абонентам, які взяли участь в обговоренні, читав чи думав допомогти.
Для Ugoboss що стосується цифр, що я змінився, я зрозумів, що файл riverginato був, що надходять від читання порожній, як ви згадали на початку посту (#34) і коли мені вдалося зрозуміти, що адаптери у них були ніжки порожніми не пов'язані і до e2prom було не так, перше випробування помиляюся я робив записи, а потім я втратив вихідний файл, і, перевіривши файл з gq x49150ho бачив, які не збігалися з номерами ecu і я замінив їх з правильними (Hw, Sw, etc).
ідеальний giaxi, радий за тебе, і пам'ятай, що помилки вони роблять, і служать для того, щоб дізнатися та згадати, я впевнений, що якщо ви ricapita зроби його в найкоротші терміни і добре ;)
Так так я підтверджую, щоб добре вчитися, потрібно помилятися і навчаються.
Треба дорожити на помилках, своїх або інших людей (Досвід = inc***ture) aaaaaaaaahahah:cool:
Спасибі знову