Прагляд Поўнай Версіі : Alfa mito 1.4 78 л. с. 2011 года тып рухавіка 955A1000
З новым Годам усіх,
я не ў тэме, што ? хлопец маей дачкі, на жаль, адразу пасля Раства адразу спробу крадзяжу, і на дадзены момант ? без эбу (зніклі).
Мне удалося прасачыць не мала намаганняў, каб аднавіць коды эбу, якія павінны быць Bosch ME 7.9.10 0261S04407 51854161 (я спадзяюся, і я прашу пацверджанне).
Праблема ўзнікае, будучы пачаткоўцам знайсці блок кіравання, які яшчэ не я, як я магу запраграмаваць иммобилайзер, не здолеўшы нават чытаць ўкладанні з сайта.
Хлопец ? малады і мае патрэбу ў дапамозе, так і маральнага, што фінансавая (студэнт) і я неафіт-пачатковец (galletto v. 53) c'? хто-тое, што есць пу? дапамагчы?
Дзякуй
c'? хто-тое, што ен есць, прадаць?
пра гэта трэба чытаць e2p і processarla з sw, насупраць, што цябе робіць панны, а затым перапісаць яго, пры першым уключэнні павінны прыняць код ад цела і перайсці ў рух, то, вядома, там будзе " напісаць што-нешта іншае, але вы бачыце, у выніку з дыягназам.
Дзякуй за адказ, але які sw мне трэба, каб прачытаць і зрабіць багародзіцы 2 ep.
Можа быць, зразумець, як і, калі магчыма, працэдуры, каб зрабіць багародзіцы ў eprom .
Блок знойдзены, якія ўваходзяць prox тыдзень.
Цяпер у пошуках майстры і sw для eprom.
Дзякуй за дапамогу
Giaxi
яго зойме чытання eprom пасля таго, вядома, што вы dissaldata, каб зрабіць яго дзевы я выкарыстоўваю immodecode.
дзякуй за адказ, але я бачу, доўжыцца, будучы ўпершыню дамагчыся поспеху ў прадпрыемстве, каб отпаять eprom.
Я вельмі manualit? але ў мяне усталяваны толькі адзін і для мяне ? першым вопытам, як правіла.
Усе роўна дзякуй за параду
дзякуй за адказ, але я бачу, доўжыцца, будучы ўпершыню дамагчыся поспеху ў прадпрыемстве, каб отпаять eprom.
Я вельмі manualit? але ў мяне усталяваны толькі адзін і для мяне ? першым вопытам, як правіла.
Усе роўна дзякуй за параду
вы можаце разлічваць на каго-то ў вашым раене што-то яшчэ досьвед і неабходнае абсталяванне.
Дзякуй Ugoboss
Відаць, што эбу ? "уваходныя", таму я павінен буду хутка.
Дзякуй усім, хто хоча адказаць.
Giaxi
праграмістаў шмат, некаторыя робяць мала, а другія робяць ўсе, адзін з лепшых кампрамісаў я лічу, што гэта GQ-X4 ў MCUmall Electronics, праграма правярае, калі на 3.2 працуе файл.
праграмістаў шмат, некаторыя робяць мала, а другія робяць ўсе, адзін з лепшых кампрамісаў я лічу, што гэта GQ-X4 ў MCUmall Electronics, праграма правярае, калі на 3.2 працуе файл.
Дзякуй на самай справе я быў арыентаваны на КК або на УПА і што тычыцца 3.2, здаецца, але не ўпэўнены
Я абраў cq-x4, чаму? як вы кажаце ? адзін з кампрамісаў, лепшыя і, галоўнае, чаму? я знайшоў яго недалека ад дома, і я магу забраць асабіста, то ? даступная цяпер і для иммо 3.2 таму eprom (rivergina толькі).
Дзякуй за парады з гэтым справіцца? ведаць, у рэшце рэшт вынік.
Эбу проста прыйшоў BOSCH 0261 S04 407 51854161F калі хто-то можа дапамагчы мне зразумець, што, калі ? правільны выбар для аўтамабіля ў аб'екце, то я буду вельмі ўдзячны, і, можа быць, калі б была магчымасць? перайсці на 95cv.
На жаль, яшчэ не есць гісторыя, для таго, каб чытаць файлы на врі і не ведаю, як паступіць.
Дзякуй
калі месцаў V. I. N. аўтамабіля, вы можаце вярнуцца ў нумар для замовы дакладнае.
калі ў вас цяжкасці? у отпаяйте ў e2p,можна ўзяць таксама пінцэт soic 8, каб чытаць яе без отпаяйте ,бачыў, што вы ўзялі cq4 табе даць адаптар
калі ў вас цяжкасці? у отпаяйте ў e2p,можна ўзяць таксама пінцэт soic 8, каб чытаць яе без отпаяйте ,бачыў, што вы ўзялі cq4 табе даць адаптар
Дакладнае прыбыў таксама абцугі soic 8 і напісаў e2prom, толькі, што ў мяне есць сумневы, пішу я па памылцы на праверку, нават калі запіс ок, я думаю, тлумачыцца не магчымасць? чытаць e2prom, сумневы, вырашаецца з дапамогай ўстаноўкі і тэсціравання на аўтамабілі.
коратка-я думаю, сення pom прав
Дзякуй
адзіны ? паспрабуйце, калі пойдзе ў ход, у любым выпадку я заўседы аддаю перавагу отпаяйте і зрабіць яе на лаўцы.
на жаль, тэст даў адмоўны вынік індыкатар гарыць індыкатар иммобилайзера.
Станоўчым момантам ? што эбу ? ок ўсіх кодаў памылак аўтамабіля, якія захоўваюцца былі вырашаны, дрэнна ? аўтамабіль знаходзіцца ў 100 км ад мяне, і я ў цяжкасці выпрабаванняў.
Я не разумею, калі наладзіць, што я не магу зрабіць праверку запісы?
Хто мне можа адказаць на кожны савет ? добра прымаю.
Дзякуй.
Я не разумею, калі наладзіць, што я не магу зрабіць праверку запісы?
Дзякуй.
Я не разумею, калі, ЯК рэгулярныя, так што я не магу зрабіць праверку запісы?
праверка запісу, у рэшце рэшт, павінен рабіць, я кажу але заўседы запісу да школы з e2prom dissaldata, калі не таму можа nessere, што вы няправільна абярыце памяць, але я паўтараю, яна сытая і запісаўшы яго на мне не давярае, а вы спрабавалі, прачытайце гэта пасля таго, што вы напісанае, каб убачыць, калі законам роўныя.
так, я спрабаваў, але ад стандартных значэнняў, як калі б ен быў пусты.
Калі я вярнуся дадому, паспрабую отпаять і чытаць.
Што тычыцца cq я аўтаматычна eprom (распазнае) і, такім чынам, павінны працаваць Правільна?
я, а я cq 4, але я заўседы павінен выбраць тып eproom не робіць мяне пошук у аўтаматычным, магчыма, прыйдзецца? вылучыце qlche налады мне ? здарылася са мной, што ў некаторых eproom не робіць мяне правярае і qndo яго перачытваю ? ori запісу не адбываецца без verifca у гэтым выпадку, паспрабуйце зрабіць гэта ў школе
Дзякуй клаўс прамовы тыпу eproom было сумневу, таму што ў маім выпадку есць некалькі відаў, і я не магу зразумець, калі той працаваў правільна, блок кіравання падлучае 95160, але cq 4 мае варыяцый m951660 + яшчэ, што зараз не памятаю, так як яшчэ на працы.
дзе напісана, што папярэднічалі ліку павінны быць канструктар eproom ж і не ведаю, калі ўплывае на кадаванне.
Аднак appenatorno дома раблю яшчэ адзін доказ таго, што рана раніцай, толькі прачнуўся, і, магчыма,...... я не быў на 100%:D
Дзякуй
eproom 95160 ST кода cq 4 ? m 95160, адпаведны ST далейшага напісання, але праверка не ўдалася, зараз паспрабуе? у отпаяйте і, спадзяюся, добры
dissaldala і пакладзеце на свой адаптар пад пайку, памятаеце, што многія з гэтых больш, што разлічвацца маюць пад трохі клею, якія трымаюць замацаваныя на друкаванай плаце, я выкарыстоўваю верандзе з dissaldatore паветра пасля таго, як я зняў сажалка, так размягчает клей і сціраецца добра.
ок, дзякуй за параду
проста я імкнуся, і дам вам ведаць.
Праблема ? што праца займае мяне шмат (да шчасця), і аўтамабіль, і спыняецца з Калядамі
учора я зрабіла першы тэст на машыне (200 км туды-назад) і я не хацеў бы рабіць далейшыя паездкі ў вакууме.
далейшае абнаўленне dissaldata ў eproom, але вынік той жа
""Ліст... Памяці Код
Прайшло часу: 9.07 Секунд.
Запісы прылады ЗАВЕРШАНА ОК
Кантроль ID: ПРАПУШЧАНЫЯ
Праверка Памяці Код...
Verify FAILED", "Address" =0x000000, Прылада=0xFF Buffer=0x02
Verify FAILED
Прайшло часу: 3.45 Секунд."
у гэты момант я не ведаю, што рабіць
[QUOTE=Verify FAILED", "Address" =0x000000, Прылада=0xFF Buffer=0x02[/QUOTE]
Аб не адбываецца, я зразумеў, што eproom ? падзелена на тры сектара, адзін з якіх заблакаваны і не супольнасцю, што, аказваецца, 0x02 толькі тое, прад'яўленае абвінавачванне.
цяпер, як я магу ведаць, калі запіс ок
і можна замяніць eproom з эквівалентнай перезаписываемый?
на самай справе, вы павінны прыняць новую памяць і пісаць тое, пошты, нават файлы, якія вы чытаеце.
які кампанент купіць :confused: :
Роўна?
які эквівалент перезаписываемый?
і гэта тое, што я хацеў бы напісаць riverginato з Иммо 3.2
на жаль, у раене не магу знайсці eprom, і вы павінны апрацаваць тое, што я, калі магчыма
памяць павінна быць аднолькавай, я праверыў файлы, якія вы адправілі і арыгінал ? усе пуста, як тое зменена, гэта павінна быць добра, добра тое, што вы чыталі, тады, калі ты заплаціў памяці на адаптары вы звараная ў бок дакладна? не ? што вы можаце зрабіць, як вы хочаце, мае да і адаптар памяці.
Вы да кантралюемай, аднак, як выкарыстоўваць пінцэт для ланцуга, так і няма раз'ем пад пайку і яшчэ раней, адаптар на мяне з іголкі чытання і быў заўседы пусты, праблема заключаецца не чытаць гэта, я думаю, і не ведаю, калі вы робіце пісаць.
Сартаванне dele новых выгляду ўмяшання.
Дзякуй Ugoboss клопат.
я не думаю, што праблема e2prom, калі вы хочаце зрабіць дзве фатаграфіі і скрынку, каб праверыць, ці, як пазіцый, усе, ў розных тэстах, якія вы зрабілі.
Прабачце, Ugo я адказваю толькі зараз, чаму? я злавіў вірус грыпу і я, гарыць толькі цяпер пк.
вы мелі рацыю, cip, у адрозненне адаптар зараз вы пішаце, а таксама робіць праверку:rolleyes:
практычна у мяне змяніўся нумар блока кіравання і праграмнага забеспячэння, што было няправільна.
c' і ніхто мне не можа? даць савет, перш чым рэшткаў e2prom?
я не разумею, што савет вы шукаеце, вы не апублікавана зыходны файл так, каб зрабіць параўнанне, адзіны савет, які я адчуваю, даць табе ? калі risaldi у e2prom паглядзець, каб прыварыць яго ў правільна (я спадзяюся, што вы забілі ў бок).
так ? першае, што я зрабіў, каб далучыцца да вас, для прамая спасылка файл e2prom rinverginata я ўвеў лічбы, эбу тыпу ,sw, паслядоўны я зрабіў добра?
таму што файлы былі розныя нумары?, не вы працавалі на свой зыходны файл.
Як з самага пачатку няма зыходнага файла, чаму? блок кіравання скрадзеныя, і тыя, эбу выкарыстоўваецца страчаныя для выпрабаванняў розных чытаннях адмены etc, мы спадзяемся, добра, заўтра паспрабую.
Аднак я не магу параўнаць ні з файл ва ўладанне.
прабачце, але мне цяжка прытрымлівацца, добра, што ў вас эбу крычы, таму што скрадзена, ці вы знайшлі іншы блок кіравання з аднолькавых лікаў, вы чыталі e2prom (губляючы файлы на врі?? але як вы гэта зрабілі???) вы працавалі з sw, каб зрабіць яго дзяўчына, і затым вы змянілі унутраныя нумары, але таму , што нумары, ты ўклаў у яе, памятай, што ў e2prom есць nunmeri sw і тыя жа, што і flash, вы не можаце змяніць іх толькі ў адным месцы.
вы ведаеце, што кім? туды, поспехі.
Тады і паспяхова выканана. Нарэшце, Хлопец ? riappropriato яго аўтамабіля.
Дзякуй за сайт і, у прыватнасці, у Ugoboss, які вельмі дапамог мне і ўсім абанентам, якія прынялі ўдзел у абмеркаванні, чытаў ці думаў дапамагчы.
Для Ugoboss што тычыцца лічбаў, што я змяніўся, я зразумеў, што файл riverginato быў, якія паступаюць ад чытання пусты, як вы згадалі ў пачатку паста (#34) і калі мне ўдалося зразумець, што адаптары ў іх былі ножкі пустымі не звязаныя і да e2prom было не так, першае выпрабаванне памыляюся я рабіў запісы, а затым я страціў зыходны файл, і, праверыўшы файл з gq x49150ho бачыў, якія не супадалі з нумарамі ecu, і я замяніў іх з правільнымі (Hw, што Sw, etc).
ідэальны giaxi, рады за цябе, і памятай, што яны робяць памылкі, і служаць для таго, каб даведацца і ўспомніць, я ўпэўнены, што калі вы ricapita зрабі яго ў самыя кароткія тэрміны і добра ;)
Ды так я пацвярджаю, каб добра вучыцца, трэба памыляцца, і вопыт, сын памылак цяжкіх.
Трэба шанаваць на памылках, сваіх ці іншых людзей (Вопыт = inc***ture) aaaaaaaaahahah:cool:
Зноў дзякуй