Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Карту папярэдняга прагрэву свечак напальвання EDC 16C39

MultiBravo
02-01-2015, 14:13
Прывітанне, хлопцы!!!
З новым Годам Ўсіх!!!!!

На edc16c39 хто ведае, дзе знаходзіцца карта, якая рэгулюе тэрмін службы лямпы напальвання ў залежнасці ад тэмпературы рухавіка?
Я праверыў схему, а на самой справе ? блок кіравання рухавіком, праграмуемы блок кіравання свечак напальвання і лямпа на панэлі..
Усе зыходзіць ад таго, што я хацеў бы павялічыць тэрмін службы лямпы за 1 секунду пры тэмпературы міфы, чаму? калі знешні выгляд, то ў адпаведнасці з у м? у
рухавік вельмі добра (калі індыкатар загараецца ? гарыць свечкі напальвання працягваюць на працягу некалькіх хвілін, каб быць прыведзеных у дзеянне).
Я мяркую, гэта значыць карту, якая будзе рэгуляваць тэрмін службы лямпы і рэгуляванне працягласці наступны нагрэў.

Alego файлы:

9082

tezzero
02-01-2015, 23:33
Няма карты... блок кіравання, які кіруе свечак напальвання ? для фактаў яго...ecu рухавіка толькі вкл/выкл ў залежнасці ад тэмпературы рухавіка.

MultiBravo
02-01-2015, 23:45
кіраванне on/off ? улічваючы, блок кіравання рухавіком і я згодны..
Тады індыкатар на табло борце ? кіруецца ад блока кіравання свечак напальвання? хто кажа, што на эбу предпускового падагрэву, тэмпературы рухавіка?
хто-небудзь электрычнай схемы падрабязныя спасылкі?

blackwolf76
03-01-2015, 00:30
Блок кіравання свечак напальвання сігнал вкл/выкл ад эбу рухавіка, які, у сваю чаргу, ацэньвае тэмпературу рухавіка ў адпаведнасці з сігналам, што паступаюць ад датчыка тэмпературы ў месцы на термостатический клапан. Шпіен ? кіруецца ад эбу свечак напальвання, а той працягвае грэць нават пасля таго, як вы ? не гарыць індыкатар. Калі вы чакаеце больш чым індыкатар, вы атрымаеце той жа эфект.

MultiBravo
03-01-2015, 00:37
ну добра, я ведаю, аднак, што па-ранейшаму цепла, гэта было толькі, каб чакаць больш? хто не ведае..
? рэгуляваны з дапамогай потенциом./потенциометр час?

blackwolf76
03-01-2015, 00:47
Не думаю... блок кіравання свечак напальвання валюты таксама паглынання, улічваючы, што, калі хто-то ? спалілі паведамляе праз індыкатар на прыборнай панэлі, таму думаю, што такое pi? складанай, чым просты трымер.

MultiBravo
03-01-2015, 01:08
А ? блок кіравання рухавіка працаваць індыкатар на панэлі..
Прыкладаю вытрымку з кіраўніцтва знайсці ў сеткі:

"блок кіравання рухавіком M10 атрымлівае сігналы ад розных датчыкаў, захоўваючы пры гэтым cos? пад кантроль ўсіх параметраў працы рухавіка.

Датчык абаротаў K46 забяспечвае, з дапамогай сігналу частоты адпраўлена pin-кода 100 эбу M10 , інфармацыя аб хуткасці рухавіка. Ен атрымлівае пін-код 99 эбу сігнал масы. Абодва сігналы слабой інтэнсіўнасці? і таму? былі адпаведным чынам экранаваныя пін-101.

Датчык фазы K47 ? харчаванне ад pin 102 M10 . Ен атрымлівае масу спасылак з pin 104 эбу М10 і праз яго сігнал на частаце, адпаведнай фазе пін-103.

Датчык тэмпературы рухавіка K36 , атрымлівае масу спасылак з pin 85 эбу М10 , і падае сігнал, прапарцыйны тэмпературы вадкасці рухавіка на pin-84.

Вымяральнік расходу паветра K41 атрымлівае харчаванне ў цэлым ад лініі засцерагальнік F11 B1 , пін-код 88 M10 атрымлівае апорная напружанне. Ен атрымлівае харчаванне ад блока кіравання з дапамогай pin-кода 97 М10 , і адправіць на кантактны 89 сігнал, прапарцыйны расход паветра. Унутры K41 ? размешчаны таксама датчык тэмпературы паветра, які пасылае сігнал тэмпературы паветра ў кантактны 86 M10 .

Педаль акселератара K55 ? абсталяваны двума інтэграванага потенциометра (адзін-асноўны і бяспекі). Першы атрымлівае харчаванне і зямля, адпаведна, ад pin-78 і 76 М10, і пасылае адпаведны сігнал на кантакт 77. Другі атрымлівае харчаванне і зямля адпаведна 81 ад pin-дэ-79 М10, і пасылае сігнал на pin-код 80.

Датчык тэмпературы паліва K81 вызначае тэмпературу паліва на ўваходзе. Ен атрымлівае масу спасылак з pin 83 М10 і адправіць на кантактны 82 жа сігнал тэмпературы паліва.

Датчык наддува K82 вызначае ціск турбакампрэсара. Гэта ? харчаванне ад pin-93 М10 і атрымлівае пін-код 95 маса такіх. Сігнал падаецца на кантакт 94 эбу.

Датчык ціску паліва K83 мае задачу забяспечыць эбу сістэмы ўпырску сігнал зваротнай сувязі для рэгулявання ціску і працягласці ўпырску. Ен атрымлівае харчаванне і маса такіх, адпаведна, ад пін-90 і 92 М10 ; затым адправіць сігнал аб ціску пін-91.Рэгулятар ціску паліва N77 мае задачу падтрымліваць пастаяннае значэнне ціску паліва ў акумулятары. Два кіраўнікі сігналы паступаюць ад pin-код 108 і 109 эбу М10 .

Электрамагнітны клапан сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог L30 праверка сістэмы рэцыркуляцыі ог; ? харчаванне ад лініі засцерагальнік F11 B1 , і пры адсутнасці сігналу на pin 16 M10 .

Электрамагнітны клапан каманду змянянай геаметрыяй турбіны L36 правілы працы турбіны ў залежнасці ад нагрузкі на рухавік: ? харчаванне ад лініі засцерагальнік F11 B1 , і пры адсутнасці сігналу на pin 17 M10 .

Электрамагнітны клапан на корпусе дросельнай засланкі L62 parzializza і закрывае дросельную засланку, напрыклад пры выключэнні рухавіка ? харчаванне ад лініі засцерагальнік F11 B1 , і пры адсутнасці сігналу 15 pin M10 .

Pin-код 59 М10 атрымлівае сігнал ад выключальніка стоп-сігналаў I30, харчаванне "пад ключ" (INT) ад засцерагальніка F37 эбу B2 .

Pin-код 61 М10 атрымлівае сігнал ад выключальніка счаплення I31 .

Фарсункі N70 атрымліваюць харчаванне згоды на адкрыцце ад pin-117 (цыліндры 1 і 2) і 118 (цыліндры 3 і 4) М10 .

Блок кіравання рухавіком пасылае каманду форсункам N70 ад pin 119, 120, 121 і 114 адпаведна цыліндраў 1, 2, 3 і 4.

Блок кіравання M10 атрымлівае - пін, 98 -- сігнал датчыка мінімальнага ціску масла ў рухавіку Да30 .

Датчык прысутнасці вады ў фільтры дызельнага паліва K31 ; ? харчаванне ад лініі засцерагальнік F11 B1 , і адпраўляе адпаведны сігнал на pin 105 M10 .

Блок кіравання M10 затым ен злучаецца па сетцы CAN бартавы Кампутар M1 і на іншыя вузлы сеткі: праз гэта злучэнне перадае інфармацыю аб:

самодіагностікі сістэмы, што пу? быць выкарыстаны пры падключэнні да раз'ем G M1
тэмпература вады рухавіка, які адпраўляецца на панэль інструментаў-E50, які працуе індыкатар, і індыкатар, звязаныя;
абаротаў рухавіка, які адпраўляецца на прыборнай тахометр E50 ;
мінімальнае ціск алею ў рухавіку, які адпраўляецца на панэль інструментаў-E50, які кіруе індыкатар;
папярэдняга прагрэву свечак напальвання, адпраўляецца на панэль інструментаў-E50, які кіруе індыкатар;
наяўнасць вады ў фільтры дызельнага паліва, які адпраўляецца на панэль інструментаў-E50, які кіруе іх індыкацыі на дысплеі.
Атрымлівае наўзамен, мы заўседы вам па CAN сігнал тахометра"

spiki_x
19-01-2015, 17:47
Вось карта candellette. У мяне была альфа зыходнай праблемы пры запуску. Але, нават змяніўшы дызельнага паліва, запуску і запальвання candellette , новы акумулятар, не заўседы ў першым раўндзе.

Я думаю, што галоўная праблема, як заўседы завод пякельны рамкі DPF....

914391449145

spiki_x
19-01-2015, 17:55
Я не разумею, чаму я адрэзала выявы.... mah , ўтрымаў

9146

MultiBravo
19-01-2015, 22:50
Grandeee!!! Выдатныя ідэі..

Ты зменены 1CEEB8, то было б "pre-glow time in phase 1" малюнка з канчатковым 23?
І "pre-glow time (2)", што вы вылучылі, што трэба?
Я думала, што гэта проста час, калі супраць тэмпературы астуджальнай вадкасці.. а не колькі карты.. ;)

я бачыў, што вы добра павялічваецца карту дызель, амаль у ****лло ў jtd, што пасля 60?C падарожнічаеце пастаяннае значэнне 2000, у 40?C 2700..
З павелічэннем часу свечак напальвання і дызельнае паліва, што вы заўважылі паляпшэнне? частка з крысоў-абароту ключа?

MultiBravo
19-01-2015, 23:28
Іншае пытанне: карту 6x6 "pre-glow time(1)" дата ў адрас 1CEF7C я не магу знайсці яго..

spiki_x
19-01-2015, 23:45
Карту, што я выкрыты і адзінай. У preglowtime (1) і пусты.
Есць шмат функцый у структуры праграмы Bosch, якія не выкарыстоўваюцца.

Я не думаю, што candellette яны вельмі дапамагло ў маім выпадку. Дапамагло яшчэ і акумулятар новы і дызельнае паліва. Сапраўдны забойца dell рухавік і DPF. Хоць і ў diagniosi ен выглядае здаровым выяўляюцца sti праблемы адзін апошні intasatura і вырабіць прымусова.

spiki_x
19-01-2015, 23:46
і як быццам гэтага было недастаткова. уладальнікі будучы affezionatissimi у фільтр, не хацелі яго зняць. Потым я ўбачыў на білет апошні агляд, які яны паклалі ў рухавіку алей алей 5w40 для класічных турбадызель. Gaiardi!

MultiBravo
20-01-2015, 12:19
Я згодны, што дызель гэта вельмі дапамагае і вельмі нават акумулятар, спрабаваў ад першай асобы.. твар трохі дыму пры запуску, павялічыць на 50%?
карту пазней, чым ад цябе павялічана, і што толку?

spiki_x
20-01-2015, 20:29
Але не, не трэба падымаць столькі . Я падняў 60 і 80 Нм . На passat PD я апынуўся занадта далека, і ўсе загрузкі fracassava....
Я не ведаю, што прапануе наступную карту , я паспрабаваў зірнуць на damos, але не знайшоў яе хутка, таму, я здаўся.

MultiBravo
20-01-2015, 20:40
Ок, ? бясконцая карта, калі мы хочам выявіць, што ўсе..
Intenevo у працэнтах, у некаторых кропках крывой у вас павялічваецца да 80% карту крутоўны момант пры старце :)

MultiBravo
19-03-2015, 20:51
60-80 Нм рост вы маеце на ўвазе, што калі я чытаю значэнне "2000" ў 10?C да 50 г/мін я павінен узяць на 2600/2800?

дзякуй.

spiki_x
20-03-2015, 10:35
Вы, або скапіяваць значэнне слупка 0?C на стоўбцы да 50?C, і зрабіце тэст

MultiBravo
20-03-2015, 14:55
ясна, дзякуй..
я думаў, што вывучаць карты, аўтамабілі з edc16c39, якія пачынаюцца з крысоў-абароту ключа.. мне прыходзіць на розум, Ford 1.6 tdci, то я не ведаю..
якія іншыя аўтамабілі, я мог бы паспрабаваць?