Прагляд Поўнай Версіі : карту fiat 500
Хлопцы, я aiuterrste перагледзець трохі карту майго cinquino 1.2??
dariuccio
28-12-2014, 13:13
jaffa'? файл?
Хто-то можа passarmi певень v 54? Я 1260, але мяне не падтрымлівае iaw 5sf8
Хто-то можа passarmi певень v 54? Я 1260, але мяне не падтрымлівае iaw 5sf8
Глядзіце, што gallov54 ? інтэрфейс не праграмнае забеспячэнне,так што калі вы не хто-то, што фізічна табе прыносяць такую трэба купіць...
Хлопцы, я aiuterrste перагледзець трохі карту майго cinquino 1.2??
хочаце руку, каб прагледзець мапу вашага аўтамабіля і вы нават не сродак, каб прачытаць? рабіце крок за крокам, або дзверы машыны, прафесійныя і пакінь яго.
Я я певень 1260 не мяне л таму чытаў і было напісана ў інтэрнэце, што есць volela ў v54 я ведаю, калі і апаратных або праграмнага забеспячэння, калі я задаў пытанне, каб спытаць, не для таго, каб адчуваць сябе ваш адказ перайсці ад прафесіяналаў, мы тут, каб даведацца
калі я даю парады, то, калі хто-небудзь хоча ім прытрымлівацца, у адваротным выпадку робіць так, як яму заўгодна, але вы не ўяўляеце, колькі пасля таго як яны пакаяліся, праблема ? што я, як і многія іншыя, мы ўжо перайшлі на пэўных вуліцах, але я паўтару, а ты рабі тое, што табе заўгодна, але калі ты нават не ведаеш, калі v54 ? у hw або sw, я бачу, доўжыцца і ў гэтай галіне пачынаецца з плана паверха без спешкі, прачытаўшы і вывучыўшы шмат.