Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : galletto v53 ці я oriento на іншы

Анубіс
28-12-2014, 13:00
Пасля доўгіх пошукаў у інтэрнэце і чытаючы на форуме, я сумняваўся адносна galletto v53, прывабная цана і розныя аксэсуары. Але я не разумею некаторыя рэчы: ці магу я працаваць у bdm? Як працуе ў паслядоўны? Для эбу Marelli пу? спатрэбіцца? або, выдаткаваўшы крыху больш? c'? лепш для выкарыстання, толькі для таго, каб працаваць на мае месца, што мне з ей рабіць? Выбачайце за шмат пытанняў, але ад неафіта, што я крыху згубіўся ў такі выбар

silven
28-12-2014, 14:11
Пасля доўгіх пошукаў у інтэрнэце і чытаючы на форуме, я сумняваўся адносна galletto v53, прывабная цана і розныя аксэсуары. Але я не разумею некаторыя рэчы: ці магу я працаваць у bdm? Як працуе ў паслядоўны? Для эбу Marelli пу? спатрэбіцца? або, выдаткаваўшы крыху больш? c'? лепш для выкарыстання, толькі для таго, каб працаваць на мае месца, што мне з ей рабіць? Выбачайце за шмат пытанняў, але ад неафіта, што я крыху згубіўся ў такі выбар

Калі вам трэба купіць пеўня купіць апошнюю версію 54, вы можаце таксама выкарыстоўваць у bdm,мы кажам, што ? даволі поўны, чаму? можаце зрабіць альбо праз паслядоўны bdm, а таксама ў boot.

Анубіс
28-12-2014, 14:16
Што зменіцца ад v53 ў v54?

silven
28-12-2014, 14:35
54 ? апошняя версія мае pi? пратаколы сувязі па параўнанні з 53 таму tricore, а таксама разблакаваць апошнія блокі кіравання, рг, пошук у сеткі, і паглядзець адрозненні...

ugoboss
28-12-2014, 14:58
i пратакол v53 3 v54 ж, v54 працуе адразу на vin7 а v53 патрэбныя некаторыя dll, якія ідуць затым ўключаюцца ? без сумневу, самы поўны, таму што з інструментам, зрабіце як паслядоўны bdm, што tricore і j-tag, а з kessv2 (адзіным сябрам у гандлі, як і яго, магчыма, вышэй), таму толькі паслядоўны bootmode, а затым для іншага, вам патрэбен i k-tag, то, вядома, многае залежыць і ад кампанентаў, з якімі ўстаноўлены гэтыя клоны.

Анубіс
28-12-2014, 15:56
Дзякуй за адказ ugoboss, ад таго, што вы сказалі, я зрабіў выснову, госпадзе, калі я памыляюся, узяць нешта з якасцю?/лепшая цана паміж двума.

запал рухавікоў
28-12-2014, 23:57
Прывітанне, Анубіс, я сумняваюся, што знаходзіцеся ў v53 яшчэ ў продаж версія box гладкі, які ў любым выпадку мае патрэбу ў upgrade hw, v54 вялікая праблема ? прашыўкі занадта шмат багаў, і менш пратаколаў, v53, v53 мае exe ад 4,17 Мб, v54 мае exe 4,12 Mb, таксама v54 патрабуе гэта абнаўленне hw і ў любым выпадку прастаіць ніжэй v53. Я думаю, што лепш для вас, каб пачаць вучыцца ледзь-ледзь аўтамабілі і блокі кіравання, і пачаць пасля турбавацца, што і астатнія. Пачаць вывучаць свой аўтамабіль.......