КПК

Прагляд Поўнай Версіі : праблема дыягностыкі fiat punto

Alessio93
27-12-2014, 19:10
усім прывітанне rgazzi !!! я ў майстэрні буду пункце 1.2 8v з кантрольная лямпа air bag гарыць .. іду vare дыягназ з multiecuscan з ккл і чырвоны раз'ем і не прымушае мяне ўвайсці .. вы мне сказаць, калі б вы даведаліся, ці есць іншы спосаб, каб зрабіць дыягназ air bag? ці, калі вы павінны зрабіць некаторыя змены на ккл ? дзякуй усім !!!

dariuccio
27-12-2014, 19:44
у вас, у выпадку кантакту пластыкавыя перарываецца?

Alessio93
28-12-2014, 13:11
Я не думаю, камплект і новы

dariuccio
28-12-2014, 14:39
засцерагальнікі? ? дзіўна, што не трапіла ў дыягназе, калі есць які-то разрыў

Alessio93
29-12-2014, 11:25

dariuccio
29-12-2014, 14:14
вядома, што можа залежаць ад блока кіравання падушак бяспекі, але калі ен працуе, і аўтамабіль не зведаў ніякай іншай ўдар ? дзіўна, што вы парушылі

Alessio93
29-12-2014, 14:30
няма машына не адразу ўдар !! але ? вярнулася з няспраўнасці air bag і жоўты ў passegiero гарыць, праверыў засцерагальнікі і ўсе ок ! можа быць, што неабходна зрабіць выраўноўванне бескантактавымі ? дзякуй dariuccio

dariuccio
29-12-2014, 21:35
вы можаце паспрабаваць, але недахоп класічнай пункту ? боды кампутар, і калі церне добра блок кіравання падушкамі бяспекі ўзаемадзейнічае праз цела.
калі ласка, праверце, ці есць разеткі-пад сядзення і пераканайцеся, што яны ў кантакт добра

Alessio93
30-12-2014, 12:19
усе, вырашана была маса, што не прымусіў мяне мець зносіны з нпб дзякуй dariuccio :)

giuseppe89
хлопцы, я ў адпаведнасці з гэтым на гэты пост, каб не ствараць новую,у мяне аналагічная праблема на punto evo маей цеткі, да якой, не атрымаўшы удараў яна гарыць індыкатар падушкі бяспекі і дае памылку блакавання паліва ў дысплеі прыборнай панэлі...ў дыягназ не кантактуе і улічваючы, што ен толькі 23.000 км, не думаю, што вы запісалі эбу...я не электрычная схема для кантролю харчавання,я праверыў усе засцерагальнікі і ўсе ок,хто-то мае схему электрычнага або здарылася падобная праблема?блок кіравання continental

the shiston
Паглядзіце, як выглядае бартавы кампутар, калі ўсе спасылкі яны добрыя або акісляюцца, або, калі есць вада над

giuseppe89
Так, яны прымацаваныя я іх ужо правераны, я проста вырашана з дапамогай замены выгляд эбу

the shiston
быў матч, так што...

giuseppe89
але самае дзіўнае ў тым, што аўтамабіль мае толькі 20000km і не панес ніякага ўдару тым больш без ямы...bah

Я вырашыў, пакінуўшы батарэя адлучыць на працягу некалькіх хвілін