Прагляд Поўнай Версіі : праблема дыягностыкі fiat punto
Alessio93
27-12-2014, 19:10
усім прывітанне rgazzi !!! я ў майстэрні буду пункце 1.2 8v з кантрольная лямпа air bag гарыць .. іду vare дыягназ з multiecuscan з ккл і чырвоны раз'ем і не прымушае мяне ўвайсці .. вы мне сказаць, калі б вы даведаліся, ці есць іншы спосаб, каб зрабіць дыягназ air bag? ці, калі вы павінны зрабіць некаторыя змены на ккл ? дзякуй усім !!!
dariuccio
27-12-2014, 19:44
у вас, у выпадку кантакту пластыкавыя перарываецца?
Alessio93
28-12-2014, 13:11
Я не думаю, камплект і новы
dariuccio
28-12-2014, 14:39
засцерагальнікі? ? дзіўна, што не трапіла ў дыягназе, калі есць які-то разрыў
Alessio93
29-12-2014, 11:25
dariuccio
29-12-2014, 14:14
вядома, што можа залежаць ад блока кіравання падушак бяспекі, але калі ен працуе, і аўтамабіль не зведаў ніякай іншай ўдар ? дзіўна, што вы парушылі
Alessio93
29-12-2014, 14:30
няма машына не адразу ўдар !! але ? вярнулася з няспраўнасці air bag і жоўты ў passegiero гарыць, праверыў засцерагальнікі і ўсе ок ! можа быць, што неабходна зрабіць выраўноўванне бескантактавымі ? дзякуй dariuccio
dariuccio
29-12-2014, 21:35
вы можаце паспрабаваць, але недахоп класічнай пункту ? боды кампутар, і калі церне добра блок кіравання падушкамі бяспекі ўзаемадзейнічае праз цела.
калі ласка, праверце, ці есць разеткі-пад сядзення і пераканайцеся, што яны ў кантакт добра
Alessio93
30-12-2014, 12:19
усе, вырашана была маса, што не прымусіў мяне мець зносіны з нпб дзякуй dariuccio :)
хлопцы, я ў адпаведнасці з гэтым на гэты пост, каб не ствараць новую,у мяне аналагічная праблема на punto evo маей цеткі, да якой, не атрымаўшы удараў яна гарыць індыкатар падушкі бяспекі і дае памылку блакавання паліва ў дысплеі прыборнай панэлі...ў дыягназ не кантактуе і улічваючы, што ен толькі 23.000 км, не думаю, што вы запісалі эбу...я не электрычная схема для кантролю харчавання,я праверыў усе засцерагальнікі і ўсе ок,хто-то мае схему электрычнага або здарылася падобная праблема?блок кіравання continental
Паглядзіце, як выглядае бартавы кампутар, калі ўсе спасылкі яны добрыя або акісляюцца, або, калі есць вада над
Так, яны прымацаваныя я іх ужо правераны, я проста вырашана з дапамогай замены выгляд эбу
але самае дзіўнае ў тым, што аўтамабіль мае толькі 20000km і не панес ніякага ўдару тым больш без ямы...bah
Я вырашыў, пакінуўшы батарэя адлучыць на працягу некалькіх хвілін