КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Аднаўленне ECU заблакаваны

Анубіс
27-12-2014, 06:29
Пасля таго, як плакала мая ecu, Fiat punto 1.3 mjt 70cv Marelli Multijet MJD6JFHW01A Num SW:1092P159 Dis FIAT: 51757344, з-за запісу з дапамогай galletto 1260, я лічу, што шпіен камера+luchetto і машына не заводзіцца. Якім чынам я магу аднавіць яе ў адзіночку, заўседы ў мяне магчымасць? прыбораў у маім распараджэнні? калі я павінен пайсці, каб прымусіць рэчы ў bdm даручыць мне, напрыклад, трэнер дасведчаны, у выпадку? з іх як магчымасць? я быў бы больш? рады зэканоміць трохі грошай. Я заяўляю, што хутка я attrezzer? з mpps (у кансервавай банку), але на дадзены момант я толькі вышэйзгаданыя galletto 1250, я копій чытання eprom ўсей флэш-памяці цалкам, у якасці альтэрнатывы магу reperirmi іншы блок кіравання і зрабіць яе scodificare. Я спадзяюся ў вашай дапамогі, чаму? senn? я амаль пешшу і хадзіць з ape50 ? р? праблема?

ugoboss
27-12-2014, 07:59
сказаць, што часам вы занадта спяшаецеся ? занадта легка цяпер, з вашага gallettino мы зрабіць больш " нічога, і нават з mpps, (таму што ты купіў у mpps замест пеўня v53?) адзіны спосаб, які ў вас яго атрымаць ? у bdm, перапісаўшы ў крычы яшчэ ў e2p scodificata, (перш, вядома, неабходна, каб зрабіць чытанне і забеспячэння рэзервовага капіявання добра з лічбамі hw і sw такія ж, як у вашага блока кіравання), не ведаю, дзе вы знаходзіцеся, але вы павінны знайсці каго-то ў вашым раене, вобласці і ў стане аднавіць яго.

Анубіс
27-12-2014, 08:17
Прывітанне ugoboss, я яшчэ не купіў нічога, але я быў накіраваны на mpps памятка для будучых пісанняў ў паслядоўны на ECU Marelli падобныя на маю (я чытаў, што кажуць, шмат добра), а пеўнік ? у крэдыт. Вяртаючыся да тэмы, у правінцыі Перуджа, і ў панядзелак? бачылі абавязаны выкарыстоўваць bdm я раблю вакол куды-кухар.

alex68
27-12-2014, 08:20
Прывітанне ugoboss, я яшчэ не купіў нічога, але я быў накіраваны на mpps памятка для будучых пісанняў ў паслядоўны на ECU Marelli падобныя на маю (я чытаў, што кажуць, шмат добра), а пеўнік ? у крэдыт. Вяртаючыся да тэмы, у правінцыі Перуджа, і ў панядзелак? бачылі абавязаны выкарыстоўваць bdm я раблю вакол куды-кухар.
калі вы хочаце mandamela цябе я магу без праблем добры дзень.

Анубіс
27-12-2014, 08:36
Alex68, колькі прапануеце ?

jolidj
27-12-2014, 18:43
знайсці bdm , чытайце yuyyo , пошук файлаў на врі і construisci тое, што вы чытаеце.

jolidj
27-12-2014, 18:45
чытайце ў bdm і стварыце flash-файл, ori, вы павінны ўбачыць, калі ен трэба зрабіць, virgin eeprom.
а, першы крок чытаць у bdm экю.

alex68
27-12-2014, 18:52
Alex68, колькі прапануеце ?
аплачаныя выдаткі і mandamela no problem

Анубіс
27-12-2014, 18:58
Панядзелак? адчуваю, складальнікаў з маіх частак, я, на жаль, я не інструментара для працы ў bdm і, шчыра кажучы, нават не крычы мой, улічваючы, што папярэдні ўладальнік зрабіў яго "адлюстраваць", у пацверджанне есць? ўмяшаўся ugoboss ў іншую вось,
У любым выпадку дзякуй за адказы, хлопцы :)

Анубіс
27-12-2014, 19:04

Дай мне дадзеныя, дзе spedirtela

ugoboss
27-12-2014, 21:46

брава alex68, гэта ? дух правільны форум.