Перегляд Повної Версії : fiat 500 не запускається, ще після запису
мені терміново потрібна допомога, я написав файл був змінений на 5oo 1300 mjet 75 л. hw mjd6f3hw04p sw 3542b176, написано з kess v2, в кінці запису мені каже: "запис не виконується успішно, перевірте контакти". я запитав у авто зробити recovery це незважаючи на те, в кінці кінців, я давав той же msg. gi? згадується. я намагався переписати файл орі, але завжди дає збій. файл орі, що вони дали мені і що я змінив, я думаю, в даний момент не надійно. як kess вам, що 2 до протоколу мені давали virtual read, а потім тільки писати. я спробував з допомогою galletto після са злочин, а замість цього він читає файли з 2mega але навіть якщо riscrivevo оригінал cmque автомобіль не заводився. ви можете вирішити з його допомогою переписати з bdm micro e2p і flash?
пристрасть двигунів
24-12-2014, 19:13
ви я зробив ecu id, ці дані відносяться до text kess v2, що я зробив з ecuid. я намагаюся riscivere без ecu id?
ах , я забув, файл ori мене направили для *****може бути пошкоджений?
файл орі свою відповідь я не можу його скачати, я думаю, чому? я ще не досяг 80-msg. я повинен запитати дозволу у адміністраторів, щоб скачати?
legendaryslave
24-12-2014, 20:37
bdm bakup повний rivergini e2p і покладіть на мотоциклі
Машиніст
24-12-2014, 22:31
Ви пробували переписати файли, які ви закон virtual read півень? Безумовно, файл орі, що ви надали, не ? те правильне, що ecu! У будь-якому випадку спробуйте зробити virtual read з галло, а потім записати в ecu файл, який ви читаєте півень.
для мене ви ? навчитися? у e2prom, так що я згоден з legendary.
cinqueturbo
25-12-2014, 11:40
для мене ви ? навчитися? у e2prom, так що я згоден з legendary.
Впевнений, Всі 100%..
я вирішив, переписавши в грі, але, ніж оригінал. тому перше, що мені було надіслано не було, що ecu. cmque спасибі всім.