Прагляд Поўнай Версіі : fiat 500 не запускаецца, яшчэ пасля запісу
мне тэрмінова патрэбна дапамога, я напісаў файл быў зменены на 5oo 1300 mjet 75 л hw mjd6f3hw04p sw 3542b176, напісана з kess v2, у канцы запісу мне кажа: "запіс не выконваецца паспяхова, калі ласка, праверце кантакты". я спытаў у аўто зрабіць recovery гэта нягледзячы на тое, у рэшце рэшт, я даваў той жа msg. gi? згадваецца. я спрабаваў перапісаць файл крычы, але заўседы дае збой. файл крычы, што яны далі мне, і што я змяніў, я думаю, у дадзены момант не надзейна. як kess вам, што 2 у пратакол мне давалі virtual read, а затым толькі пісаць. я паспрабаваў з дапамогай galletto пасля са злачынства, а замест гэтага ен чытае файлы з 2mega але нават калі riscrivevo арыгінал cmque аўтамабіль не заводзіўся. вы можаце ліквідаваць з яго дапамогай перапісаць з bdm micro e2p і flash?
запал рухавікоў
24-12-2014, 19:13
вы я зрабіў ecu id, гэтыя дадзеныя ставяцца text kess v2, што я зрабіў з ecuid. я спрабую riscivere без ecu id?
ах , я забыўся, файл ori мяне накіравалі для *****можа быць пашкоджаны?
файл врі ў свой адказ я не магу яго спампаваць, я думаю, чаму? я яшчэ не дасягнуў 80-msg. я павінен спытаць дазволу ў адміністратараў, каб спампаваць?
legendaryslave
24-12-2014, 20:37
bdm bakup поўны rivergini e2p і пакладзеце на матацыкле
Машыніст
24-12-2014, 22:31
Вы спрабавалі перапісаць файлы, якія вы закон у virtual read певень? Безумоўна, файл крычы, што вы падалі, не ? то правільнае, што ecu! У любым выпадку паспрабуйце зрабіць virtual read з гала, а затым запісаць у ecu файл, які вы чытаеце певень.
для мяне вы ? навучыцца? у e2prom, так што я згодны з legendary.
cinqueturbo
25-12-2014, 11:40
для мяне вы ? навучыцца? у e2prom, так што я згодны з legendary.
Упэўнены, Усе 100%..
я вырашыў, перапісаўшы ў крычы, але, чым арыгінал. таму першае, што мне было адпраўлена не было, што ecu. cmque дзякуй усім.