КПК

Перегляд Повної Версії : обробка 1.3 mjet 90cv

luigigtc
23-12-2014, 01:08
привіт, хлопці я в цьому сумніваюся, на обробку 1.3 90cv встановлюється на astra gtc.
90 л. с. встановлюється на турбіну із змінною геометрією, апгрейдів, так що в теорії складатиметься або в тому, щоб збільшення моєї турбіни орі., або змінити його на інший, як, наприклад, що в 1.6 mjet 120cv... чи не так?
форсунки і насос, ви завжди можете прийняти ті 120cv?
задаю ці питання, тим, хто, можливо, зробили, чи зробили на цей двигун, щоб йти далі, але тільки для відображення.
безумовно, зчеплення оригінал замінений на посилений( навіть чому? gi? з картою тяги не ? так надійні), і, насамперед, зберігаючи при цьому надійність? двигуна і трансмісії без будь-яких зломів або інший.
спасибі заздалегідь.

луїджі

blackwolf76
23-12-2014, 02:29
Турбіна на 1.6 не можете її встановити... всі інші системи, так і від атак з реалізації, так само як і форсунки, насос, і у випадку двох двигунів абсолютно різні. Теоретично можливо, mo0ntare турбіна на 1.6 PSA і міняти форсунки і насос з компонентами, плюс.

пристрасть двигунів
23-12-2014, 14:04
Здрастуйте, луї, цей движок підтримує різні оновлення, залежить від речі, колеса від автомобіля, що ступінь надійності? ви хочете принесіть, одна важлива річ вашого бюджету, яким ви володієте.......

Ela.Toretto
23-12-2014, 14:23
Турбіна на 1.6 не можете її встановити... всі інші системи, так і від атак з реалізації, так само як і форсунки, насос, і у випадку двох двигунів абсолютно різні. Теоретично можливо, mo0ntare турбіна на 1.6 PSA і міняти форсунки і насос з компонентами, плюс.

luigigtc
23-12-2014, 17:54
хлопці, те, що бюджет не я вказав, так як просто не знаю, що ви могли б зробити, в машині все має як йдеться бути надійним, навіть у довгих, зчеплення, я чув, що редагування моно маси маховика, й зчеплення армовані, мій обмін ? 6 доповідей.
тому, в кінцевому рахунку, форсунки, насос, я міг би зробити, слід враховувати запас мої потреби?

пристрасть двигунів
24-12-2014, 00:15
луїджі, якщо ви шукаєте автомобіль продуктивніше ? - що, якщо ви шукаєте автомобіль від 1/4 Mhp ? одна річ, змінюються обробки і змінюють витрати.................

angelolsp
24-12-2014, 16:27
покладіть вже є turbin в 1.6 120 л. с. piazzala 1.9 покладіть наддувочного повітря і, що вам подобатися, не витрачаючи багато

giallino
31-01-2015, 18:12
Звичайно, інжектори можуть бути слід враховувати запас потреби спокійно, і ви також можете помітити, велика різниця

А якщо вам потрібно зробити карту, я рекомендую не перестаратися.
P. s. також вносить зміни до повітряний фільтр або покладіть один спортивний

msport (exil77grande)
03-02-2015, 12:05
здрастуйте, луї,мені здається, що ми почували себе так само, tefonicamente, тому що ви перебуваєте в нашій області, і потрібно було прийти до нас, щоб перевірити зіставлення, але, в кінці кінців ви ще зробили жити,зараз ми в новій майстерні набагато більше, з тим, щоб випробувальний потужність гальмується в будь-якому випадку встановити турбіну на 1.6, на мене, було б giuto компроміс, але піти на турбіна на 2.0 170cv ви, безумовно, призведе до збільшення потужності остаточний і може працювати при тисках більш високі, більше надійності, але 100% красивий турбо лад нижче, якщо ви подивитеся на значок you tube є відео з авто rullate в майстерні, в тому числі bravo 1.6 jtdm 120cv з інтеркулером і турбіною на 2.0 jtdm 170cv, і я повинен сказати, що йде сильний, але все одно є невеликий турбо лад, тому оцінку чого ви хочете отримати більше потужності і більше турбо-лад або право влада і право на компроміс крутний момент-потужність,я по телефону або написав в інтернеті я також чув, 1.3 mjet від 200cv без турбо лад, але повір мені, мені хочеться сміятися, принаймні, поки не піду я спробувати такої машини, і визнати, що sbalgiato,якщо ви берете машину, від 90cv із змінами і приходить в 150cv і тій же машині з турбо-більш кремезний, що приходить в 170cv я гарантую, що на дорозі 150cv набагато більш приємно їздити і з моментом, безумовно, вище.

mitoalfa1
03-02-2015, 14:32
але чому всі ви, прикріплених за допомогою цих турбін, найбільші взяті від інших двигунів??...якщо гори турбіна 1'6, можливо, на високих піде краще, але буде турбо лад занадто великий, і сара смокче їздити... краще, ніж інші види, або, принаймні, погоджується з тим, змінити знак на 1.6, перш ніж намагатися його зібрати...я повністю згоден з msport

racanacci
04-02-2015, 08:21
я теж думаю, cos?, gi? що 1.3 multijet має низькі дуже бракує бачив низький обсяг; крім того, я хотів би запитати вас: встановити турбіни набагато більше тягне до двигуну працювати при тиску, який значно вищі, то має втрати низьких і середніх, але з великим коефіцієнтом підсилення на високих? надійність? при більш високих тисках, не йде на рахунок надійності

mitoalfa1
04-02-2015, 10:17
1.3 mjtd повір мені, можна витягнути багато коней, але вартість ? перебільшені, починаючи від поршнів... але це інший тип обробки....для переміщення маса, тим хоче, щоб ми як добре ви знаєте більше сил, те ж саме відбувається і з турбіни, якщо турбіна і Більш грубою силою, ми выст? щоб перемістити його, а потім створити його в свого роду плагін, який переводить в слова, слова в turbo l....не вдаючись до бесіди про механіки рідини і все інше, я сподіваюся, що було ясно, не дуже добре, щоб пояснити речі xd

racanacci
04-02-2015, 10:41
загалом я зрозумів... у всякому разі я terro активний і seguirole найближчі відповіді..

Ela.Toretto
04-02-2015, 14:11

racanacci
05-02-2015, 08:10
Ela.Торетто що стосується розвантаження, у вас встановлений каталізатор, 200 осередків, або у вас збереглися його оригінал?

Ela.Toretto
05-02-2015, 09:30
я тільки вихідний термінал... скат ;)

racanacci
05-02-2015, 11:12
ах, ось :D :D; особисто в моєму focus 1.8 tdci, який я зняв глушник, і я підтримував cat оригінал; звук має більш похмурий, але втратила за низькими цінами, заробивши на середньо-високих... я хочу запитати, співробітникам підготуватися карту адекватне на мій фокус; що обладнання порадите мені купити? я думав, kessv2... що скажете?