КПК

Перегляд Повної Версії : В технічному розділі

дельфін
26-09-2012, 21:41
Я хотів би запропонувати відкрити Розділ техніки, де, очевидно, розміщувати загальну інформацію про двигуні, як зіставити суму p? все, щоб допомогти початківцям, як я, що всі, хто там? можуть отримати допомогу.
Почнемо з розміщувати що-то, я сподіваюся, що корисно, я докладаю всіх, то давайте подивимося, може бути, хтось бере кий, модератори і адмін

дельфін
26-09-2012, 21:43
Чекаю інструкції, навіть якщо це й так? пу? йти.

magi1984
26-09-2012, 21:44
для початківців, c? у розділі для початківців.
Інші розділи автомобілів і автотранспортних засобів-файл дизельного палива і бензину.
Я б сказав, що є інший розділ для мене не потрібно, та вкладення, які ви поставили ви ? gi? було опубліковано giarras

giarras
26-09-2012, 21:50
виявляється, qu?:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?523-Principi-base-di-elaborazione-elettronica-dei-motori
за запитом, новачкам sar? надається вся необхідна допомога.
у будь-якому випадку, вам дякуємо х дух поділу.

дельфін
26-09-2012, 22:04
ок, вибачте, не бачив, але пу? служити опублікувати інформацію, як ці, можливо, де?

дельфін
26-09-2012, 22:06
ви можете розмістити в розділі для початківців?

giarras
26-09-2012, 22:17
потрібно розмістити в потрібних місцях:
файл орі bancadati файл орі, слідуючи istuzioni
керівництва керівництва
мод файли, а також прикріпити в грі ви можете вирішити, якщо ви попросите допомоги, як початківець розділі для початківців увагу, якщо це дизель або бензин, в потрібному місці, а потім, якщо від одного погляду + грунтовно, як і структурований весь форум, і ви зрозумієте, звичайно.

msport (exil77grande)
26-09-2012, 23:26
А повернути вже? всі розділи, які служать,крім того, перенести обговорення в розділі костюми і видалити вкладення, чому? вже є,обговорення закрито.