КПК

Прагляд Поўнай Версіі : У тэхнічным раздзеле

дэльфін
26-09-2012, 21:41
Я хацеў бы прапанаваць адкрыць Раздзел тэхнікі, дзе, відавочна, размяшчаць агульную інфармацыю аб рухавіку, як супаставіць ў суму p? усе, каб дапамагчы, як пачаткоўцам, як я, што ўсе, хто там? могуць атрымаць дапамогу.
Пачнем з размяшчаць што-то, я спадзяюся, што карысна, я прыкладаю ўсе, дык давайце паглядзім, можа быць, хто-то бярэ кій, мадэратары і адмін

дэльфін
26-09-2012, 21:43
Чакаю інструкцыі, нават калі гэта і так? пу? ісці.

magi1984
26-09-2012, 21:44
для пачаткоўцаў, c? у раздзеле для пачаткоўцаў.
Іншыя раздзелы аўтамабіляў і аўтатранспартных сродкаў-файл дызельнага паліва і бензіну.
Я б сказаў, што есць іншы падзел для мяне не трэба, і ўкладання, якія вы паставілі вы ? gi? было апублікавана giarras

giarras
26-09-2012, 21:50
аказваецца, qu?:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?523-Principi-base-di-elaborazione-elettronica-dei-motori
па запыце, пачаткоўцам sar? прадастаўляецца ўся неабходная дапамога.
у любым выпадку, вам дзякуй х дух падзелу.

дэльфін
26-09-2012, 22:04
ок, прабачце, не бачыў, але пу? служыць апублікаваць інфармацыю, як гэтыя, магчыма, дзе?

дэльфін
26-09-2012, 22:06
вы можаце размясціць у раздзеле для пачаткоўцаў?

giarras
26-09-2012, 22:17
трэба размясціць у патрэбных месцах:
файл врі ў bancadati файл крычы, вынікаючы istuzioni
кіраўніцтва кіраўніцтва
мод-файлы, а таксама прымацаваць у крычы вы можаце вырашыць, калі вы папытаеце дапамогі, як пачатковец раздзеле для пачаткоўцаў ўвагу, калі гэта дызель або бензін, у патрэбным месцы, а затым, калі ад аднаго погляду + грунтоўна, як і структураваны увесь форум, і вы зразумееце, вядома.

msport (exil77grande)
26-09-2012, 23:26
А павярнуць ужо? усе раздзелы, якія служаць,акрамя таго, перанесці абмеркаванне ў раздзеле касцюмы і выдаліць ўкладанне, чаму? ужо есць,абмеркаванне закрыта.