КПК

Прагляд Поўнай Версіі : брава mjt не частка

Зак
13-12-2014, 17:25
Прывітанне ўсім у мяне праблема з гэтым bravo 1.6 mjt,аўтамабіль ? спыняецца каля месяца і туды ўжо? акумулятар..... заменены акумулятар, аўтамабіль не заводзіцца,карціна свеціцца ненармальна,а, напрыклад, кожны раз, калі я ўключаю карціну скідаецца час.... дыягназ не v?,падобна на тое, што не даходзіць ток на бд. у pi? там устаноўлена сігналізацыя, блізняты.... засцерагальнікі рухавік ок ,унутраныя засцерагальнікі ок

Зак
13-12-2014, 17:32
я думаю scodifica del'imobilizer або што-то аб сігналізацыі...

legendaryslave
13-12-2014, 17:36
я думаю scodifica del'imobilizer або што-то аб сігналізацыі...

toppo рана arrivar да гэтай высновы не ўвойдзе ні ў адзін блек ? з хаты за дыягназ ? пачынае дастаўляць электрычныя схемы кантралюе масы і харчавання асноўных

Зак
13-12-2014, 17:56
дыягностыка з delphi,але не ўключаецца, нават індыкатар,

Зак
13-12-2014, 17:58
маяк", як вы кажаце, безумоўна,паміж тым, быў, каб ведаць, калі хто-то меў падобныя праблемы

michele30
13-12-2014, 18:35
Акрамя класічных засцерагальнікі, якія есць на боды, і ў эбу выснову, калі я не памыляюся, то есць аднаго або двух засцерагальнікаў на акумулятарнай батарэі, праверце, ці тыя, якія не былі прапушчаныя, бывае, што ламаюцца ў зацягніце шрубы.

silven
13-12-2014, 19:06
Як вам ужо? сказаў, здаецца, праблема харчавання (засцерагальнікі або абрыў правады), або маса,ці вы ўпэўненыя, што не прыняў вады і есць блок засцерагальнікаў замачыць,я звычайна здараецца, гэта рэчы, падобныя на аўтамабілі, якія спрабуюць пераадолець затопленыя падземныя...

Зак
13-12-2014, 19:41
Акрамя класічных засцерагальнікі, якія есць на боды, і ў эбу выснову, калі я не памыляюся, то есць аднаго або двух засцерагальнікаў на акумулятарнай батарэі, праверце, ці тыя, якія не былі прапушчаныя, бывае, што ламаюцца ў зацягніце шрубы.

засцерагальнікаў на пола, на першы погляд, здавалася, цэлым,

Зак
13-12-2014, 19:43
Як вам ужо? сказаў, здаецца, праблема харчавання (засцерагальнікі або абрыў правады), або маса,ці вы ўпэўненыя, што не прыняў вады і есць блок засцерагальнікаў замачыць,я звычайна здараецца, гэта рэчы, падобныя на аўтамабілі, якія спрабуюць пераадолець затопленыя падземныя...

ванна змяшчае ўсе засцерагальнікі ? сухі і засцерагальнікі спраўныя,у тым ліку отн

legendaryslave
13-12-2014, 20:59
я з цела, гэта раз'ем тлушчу, што порт харчавання

michele30
14-12-2014, 11:06
Baipassa засцерагальнік на акумулятар так, як вы кажаце, калі не c'? харчавання для мяне ? іх праблемы або залозы' паглядзець, калі ток даходзіць да цела, як вам параіў Legendary

tecnoracing
14-12-2014, 12:46
на маю думку, як кажа legendaryslave прыгатуйце схему, і пачынае правяраць, калі вам прыходзіць харчаванне на эбу на рэле і паглядзець, калі вы можаце мець зносіны з нейкі блок кіравання

filetuning
14-12-2014, 14:52
зрабіце дыягностыку ў боды-кампутар і паглядзець якія памылкі паказвае тое, як вы сказалі, схемы ў рукі і часткі ад блока кіравання рухавіком, rel? засцерагальнік і элементы кіравання з тестеров паглядзець наяўнасць харчавання ecu праблема, вядома ? іх...

Alessio93
15-12-2014, 13:55
калі ласка, праверце засцерагальнікі з тестеров !! калі не атрымае станоўчага body цябе гэта праблема

Senna_90
16-12-2014, 23:44
як вы змаглі паставіць яго на матацыкл???

Зак
17-12-2014, 20:10
я аднавіў усю гісторыю.... на практыцы паспрабавалі уключыце машыну з кабелямі, што робіць мост з іншага аўтамабіля, і, павінна быць, памяняліся полюса правадоў (там sfiammate на пола - )згарэлі засцерагальнікі рухавіка,што вочы здаваліся добрымі,а не з тестеров няма.... выпрабаваныя з тестеров усе засцерагальнікі іх было зусім няшмат спалены, хоць на вока здавалася, добрыя....і нават дзе-rele' у агульным, казіно.....на шчасце, нічога да блоках кіравання

Зак
17-12-2014, 20:13
адзінае, што праблемы і трывогі,ўключаецца аўтаматычна, без якіх-небудзь прычыне.... не ? серыя... мне прыйшлося адключыць, каб прама зараз

silven
17-12-2014, 21:13
я аднавіў усю гісторыю.... на практыцы паспрабавалі уключыце машыну з кабелямі, што робіць мост з іншага аўтамабіля, і, павінна быць, памяняліся полюса правадоў (там sfiammate на пола - )згарэлі засцерагальнікі рухавіка,што вочы здаваліся добрымі,а не з тестеров няма.... выпрабаваныя з тестеров усе засцерагальнікі іх было зусім няшмат спалены, хоць на вока здавалася, добрыя....і нават дзе-rele' у агульным, казіно.....на шчасце, нічога да блоках кіравання

я як-то сумняваюся, што калі звярнулі палюсоў не будзе, прыгатаваную нейкі блок кіравання,гэта было б для мяне першы раз у памяці, бывае на сучасных аўтамабілях спадзяюся, што для вас гэта праўда, я кажу толькі мой кліент месяц таму на range rover (не машына, любы...) зрабіў мост для батарэі туды,толькі што звярнуў палюсоў... не ? захоўваецца нават блок кіравання...,і галоўны засцерагальнік, які сілкуе ўсе (на пола) не перагарэў...

Зак
17-12-2014, 22:44
машына ў парадку..... вядома, пу? што avr? праблемы..... вядома, прыгожая botta яны гняздо.....